Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 4:06 pm Заглавие: |
|
|
аз за личицата говоря... това на фк обеля... е избегало всьоооооотооооо.... соре ама виж отстоянията на текста от жълтата фаша и после едно спрямо друго не са как требе... тва да не си го правил у 3 часо по нощеска?!:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 4:08 pm Заглавие: |
|
|
LuPi написа: | аз за личицата говоря... това на фк обеля... е избегало всьоооооотооооо.... соре ама виж отстоянията на текста от жълтата фаша и после едно спрямо друго не са как требе... тва да не си го правил у 3 часо по нощеска?!:) |
Ха-ха. Ами ще питам колежката що е така. Че то май и глави ще падат като гледам....... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 5:13 pm Заглавие: |
|
|
Тази тема е един изключителен нагледен пример, как НЕ трябва да се правят календари. (изключая този на хедшот) !!!! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 5:25 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | Тази тема е един изключителен нагледен пример, как НЕ трябва да се правят календари. (изключая този на хедшот) !!!! |
и аз така си мисля...:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 5:54 pm Заглавие: |
|
|
ади некой да качи някъде да се порадваме :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 6:10 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | Тази тема е един изключителен нагледен пример, как НЕ трябва да се правят календари. (изключая този на хедшот) !!!! |
Е, хайде сега, водя ви с баскетболен резултат и решихте да отклоните темата :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 6:31 pm Заглавие: |
|
|
панагонов... в "лого и шрифт..." май беше... имаше една тема за най-омразните и куци фонтове... засега си пропуснал един - моят най-омразен... всички останали споменати - со све бетина скрипт, ижица и йош неколко, си ги отпрал...
лупи... тая кака наистина ли е толкова зелена, или има разменени канали? ако снимката е достоверна, не щем ни телефона на фотографа, ни тоя на девойката, само да се измъкна жив! _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 6:34 pm Заглавие: |
|
|
auslander написа: | панагонов... в "лого и шрифт..." май беше... имаше една тема за най-омразните и куци фонтове... засега си пропуснал един - моят най-омразен... всички останали споменати - со све бетина скрипт, ижица и йош неколко, си ги отпрал...
лупи... тая кака наистина ли е толкова зелена, или има разменени канали? ако снимката е достоверна, не щем ни телефона на фотографа, ни тоя на девойката, само да се измъкна жив! |
никак не е зелена даже:P нещу ргб-то и жпг-то са разкофтили нещата... факт е, че се поиздъних с туй то ми "творение"... инак оригиналната снимка е много добра... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 6:36 pm Заглавие: |
|
|
Виж сега, аз имам усет към шрифтовете, колкото куче към цветовете. Ще трябва всички да се примирим с този мой лек недостатък, май...
П.П. Абе излизайки от кръга на майтапа, наистина ли абсолютно нищо не става за друго, освен за щампа на тоалетна хартия? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 6:43 pm Заглавие: Календарна кампания 2005 |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 6:49 pm Заглавие: |
|
|
panagonov написа: | .... за щампа на тоалетна хартия? |
mastiloto capa ... puk ako ima lak ili laminat oshte po losho :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 7:22 pm Заглавие: |
|
|
idno sa kaza az mnogu dowowolin 4i tui pridpi4atari ni razbira ot optimize na jpege , tamun da wida niasto i pro4etoh meniata i razbral 4e ni iska da gleda ni iska da gleda ni iska da gleda ni ste da wizda ni ste da wizda niste da wizda iska banani i drwo da ide da ide da ide |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 11:33 pm Заглавие: |
|
|
Нубзус... леле... последното беше направо велико... ма що? Виж... на мен ми АРЕСА оня с акулата... мм? Иначе аз има банани, ако направи място на дърво дам половина :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 12:43 am Заглавие: |
|
|
FPrint написа: | Нубзус... леле... последното беше направо велико... ма що? Виж... на мен ми АРЕСА оня с акулата... мм? Иначе аз има банани, ако направи място на дърво дам половина :) |
хайде сега ВСИЧКИ да успокоим страстите и да се държим като големи* хора, МОЛЯ!
*в тази група се включват вси4ки облизали еди какво си и достигнали до СКАПАН ШИБАН ИЗВОД!**
** не Ви трябва да знаете _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
FPrint
Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 709 Местожителство: San Francisco
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Q4e
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 1:09 am Заглавие: |
|
|
жива да не бях... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Съб Дек 18, 2004 12:25 pm Заглавие: |
|
|
Още две точки за моят отбор!!!
1. Работна глава на Автосервиз, който всъщност се занимава с изкопни дейности. Както искате го тълкувайте (само надписа на сервиза още го мисля, дали да не е нещо 3D ;)).
2. Опаквки - тук нещата са без проблеми
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Съб Дек 18, 2004 3:13 pm Заглавие: |
|
|
 _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
firefox

|
Пуснато на: Съб Дек 18, 2004 3:24 pm Заглавие: |
|
|
offtopic:
Липо Харт имат възможно най-якото име за нещата от снимката :)))
"липо" като в "липид = мазнина" т.е., макар че те може и липички да си бълнуват :) _________________ Hard work never killed anyone, but why chance it? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Съб Дек 18, 2004 3:47 pm Заглавие: |
|
|
Sami написа: |  |
хиг - невидимите оод?!:) _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
|