Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ddsdds
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 9:12 am Заглавие: izbor na podhodiasto logo |
|
|
Zdraveite:
Neznam dali e umestno da napravia post vuv tozi forum, no ne mojah da nameria drug site polzvan ot profesionalni designeri v Bulgaria. Ako postinga mi e neumesten, se izviniavam predvaritelno za tova i ste pomolia moderatorite da go iztriat.
Iskam da pomolia ekspertite v tozi forum ako imat vuzmojnost da dadat svoite predpochetania za niakoe ot logotata po dolu.
http://www.dslavov.com/logos.gif
http://www.dslavov.com/logos2.jpg
Iskam da podchertaia oste che logota ne sa razraboteni ot men a ot designerskata firma na koiato sum gi poruchal.
Po gornite logota se otnasiat za web site imeto na koito e ecrater - 'e' + crater (kato lunen krater ili krater na vulkan)
Blagodaria Vi predvaritelno za komenratite i za pomosstta pri izbora na logo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NikoharD

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 9:35 am Заглавие: |
|
|
Tцтцтц, язък. Няма и едно да става. _________________ Колкото и да се въртиш, гъза ти е все отзад. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MoonShine

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 10:18 am Заглавие: |
|
|
na men mi haresvat tezi
no ne sym ot expertite vyv foruma _________________ мнението на автора понякога не съвпада с гледната му точка |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 10:41 am Заглавие: |
|
|
Запитвания от такъв род са по уместни(ако въобще са уместни) в секцията "Графила за всеки". _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 10:47 am Заглавие: |
|
|
така.
аз да добавя, че в момента на сайта се ползва най-голямата издънка от предложените. цветовете са червено и сиво, което отговаря на въпроса ми за контраста. става дума за е-търговия
ето ти и коментар на гифчетата (втория файл без коментар):
лаво ///// дясно
симпатично, но без идея, малко мяза на печат ///// шаблон, толкова изтъркано, че..
пак шаблон ///// тук да питам, защо толкова много кръгчета във всички предложения
та е тва се ползва, освен, че е грозно и е неравилно да се слага мацаницата по средата на надписа ///// трае се, но нищо запомнящо се
тъпо, какво е това? ///// пак въпроса за кръговете
общо взето си платил за шаблони. какво сте им казали на фирмата като сте поръчвали - "е като е и кратер като кратер"?? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ddsdds
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 10:59 am Заглавие: |
|
|
kogato poruchvah dadoh informacia samo za imeto na domaina ecrater, kakto i obiasnih che imeto idva ot e (koeto indikira ecommerce) + crater ( koeto e drugata chast ot domain-a i oznachava goliama dupka ili moje da oznachava i krater na vulkan)
TIFF написа: | така.
аз да добавя, че в момента на сайта се ползва най-голямата издънка от предложените. цветовете са червено и сиво, което отговаря на въпроса ми за контраста. става дума за е-търговия
лаво ///// дясно
симпатично, но без идея, малко мяза на печат ///// шаблон, толкова изтъркано, че..
пак шаблон ///// тук да питам, защо толкова много кръгчета във всички предложения
та е тва се ползва, освен, че е грозно и е неравилно да се слага мацаницата по средата на надписа ///// трае се, но нищо запомнящо се
общо взето си платил за шаблони. какво сте им казали на фирмата като сте поръчвали - "е като е и кратер като кратер"?? |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 12:03 pm Заглавие: |
|
|
"Айде стига с тая Futura!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TIFF

|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 12:08 pm Заглавие: |
|
|
ddsdds написа: | kogato poruchvah dadoh informacia samo za imeto na domaina ecrater, kakto i obiasnih che imeto idva ot e (koeto indikira ecommerce) + crater ( koeto e drugata chast ot domain-a i oznachava goliama dupka ili moje da oznachava i krater na vulkan)
TIFF написа: | така.
лаво ///// дясно
|
ш'са сетиш |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|