Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
t®op4o

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 1:31 am Заглавие: Първо представяне на t®op4o за уеб дизайн |
|
|
Здравейте, казвам се Васил Йорданов на 18 год. От три години се интересувам от това "нещо" наречено дизайн. Активно се занимавам от около година и половина. Оптивам се в областите на уеб и печатния дйзайн, а също така непрекъснато обикалям и щракам с фото апаратчето всякакви "дивотии". Все още, ако мога така да го нарека, прохождам в бранша, а напоследък не ми и остава много време защото ме чакат кандидат-судентски изпити. В последно време се улавям, че несъзнателно се задържам доста в graphilla.com, четейки това онова... Та реших да взема да се представя с к'вото имам, пък дано за в бъдеще има повечко неща за показване и обсъждане. Ето какво искам да ви покажа сега:
http://pgmet.hit.bg - сайт на училището в което уча, този сайт спечели първо място в кокурс за създаване на уеб сайт посветен на 40 годишнината от основаването на училището.
http://www.youthsevlievo.org - сайт на Младежки център-Севлиево, в който съм доброволец. Базиран е на PHP Nuke.
Ами това е засега от мен! Очаквам вашето мнение.
за въпроси - http://trop.hit.bg
Лек и весел ден/нощ на всички! _________________ Никога не казвай "Никога!". Да казваш "Никoга!" означава да се ограничаваш в мисленето. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 6:21 am Заглавие: |
|
|
има още какво да учиш...
съвета ми е да се поровиш за примери за графичен дизайн в мрежата.
уеб дизайнът не е само скриптиране. по това което виждам най-много ти куца точно графичния дизайн. тъй че порови малко за добри примери от които да се поучиш...
за начало ако не го знаеш: http://www.coolhomepages.com
освен това потърси материали за шрифтове и работа с тях и за цветове и цветови комбинации. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
t®op4o

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 3:15 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | има още какво да учиш... |
Като за начало е добре, но ти трябва още много работа за да направиш идеите ти, които са хубави според мен, така че да са с готин дизайн. Още много работа те чака. Смело :>
А и си оправи подписа:
...Да казваш "Никога!" означава... _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
t®op4o

|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 12:25 am Заглавие: personal web |
|
|
ei go kakvo izjarah tazi ve4er....
dano namerq vreme da go zavur6a...:-(
Feel free to comment! _________________ Никога не казвай "Никога!". Да казваш "Никoга!" означава да се ограничаваш в мисленето. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 1:33 am Заглавие: |
|
|
При стилизация на графичните елементи ви препоръчвам да спазвате едно просто правило. Не омешвайте заобляния и прави отсечени форми. Получава се недобър изглед на целия дизайн. Това ви го препоръчвам като за начало. По принцип може да се правят такива комбинации но в случая стоят самоцелни и не на място. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kompot

|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 1:34 am Заглавие: |
|
|
jaray smelo wse taka ste izgree i twoiata zwezda |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bashev

Регистриран на: 14 Дек 2004 Мнения: 9 Местожителство: Златоград/Свищов
|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 2:35 am Заглавие: |
|
|
Продължавай все така, когато имаш желание и малко повече въобръжение ще успееш.
За да успееш в "света" на дизайна трябва да имаш различно и нестандартно мислене.
Това е най-ценното нещо което можеш да притежаваш като дизайнер. _________________ Когато печелиш не знаеш какво губиш,
a когато губиш не знаеш какво печелиш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
t®op4o

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2005 5:42 pm Заглавие: NOV SITE |
|
|
Mhm, ta eto i o6te edin "gotov" site, v kavi4ki e, za6toto ostava da se vmukva o6te informaciq i snimki. Header-a ne e izcqlo zavir6en - na mqstoto na bqloto pole 6te ima nqkakvo moto, no poru4itelite o6te ne sa mi go dali /izmislili/. Comments:
www.obun.org _________________ Никога не казвай "Никога!". Да казваш "Никoга!" означава да се ограничаваш в мисленето. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|