Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
loshia3d

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 7:32 pm Заглавие: LOSHIA... : ) |
|
|
първо да ви се представя казвам се Даниел Йовчев на 14 години съм
от град русе какво повече да кажа за мен бях във форома на 3дбг.com
но ме изгониха заради тази снимка по долу и заради правописа ми
модела на самолета изгеждаше на един друг самолет и според тях
сам плагиатсвал но няма нищо защото за правописа бяха прави сега
се мъча да пиша по разбираемо...
и реших като не ме искат във форома им да се оттегля...
та толкоз за мен... ко трябва ще кача още неща ко искате
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 7:42 pm Заглавие: |
|
|
Оооо яяяя звер гут! само така продължавай... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 7:43 pm Заглавие: |
|
|
с какво си правил самолета и за колко време. От кога се занимаваш с 3D и имаш ли какво друго да покажеш.
Дай и едно Ware да видим. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 7:48 pm Заглавие: |
|
|
само да кажа аватара 100x100 px... защо не покажеш кораба и подводницата...? _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 11:03 pm Заглавие: Re: LOSHIA... : ) |
|
|
loshia3d написа: | първо да ви се представя казвам се Даниел Йовчев на 14 години съм
та толкоз за мен... ко трябва ще кача още неща ко искате |
Всяко изречение започва с главна буква и завършва с точка или друг такъв знак. Пише се "форум" и не "ко" ами "какво". Казвам го не за друго ами защото изявяваш желание за правопишене. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 11:12 pm Заглавие: |
|
|
oo nee.. deja veu .. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
hristo_y
Регистриран на: 31 Дек 2004 Мнения: 8 Местожителство: Велико Търново, България
|
Пуснато на: Пон Яну 03, 2005 11:22 pm Заглавие: Re: LOSHIA... : ) |
|
|
Imperial Friedrich написа: | loshia3d написа: | първо да ви се представя казвам се Даниел Йовчев на 14 години съм
та толкоз за мен... ко трябва ще кача още неща ко искате |
Всяко изречение започва с главна буква и завършва с точка или друг такъв знак. Пише се "форум" и не "ко" ами "какво". Казвам го не за друго ами защото изявяваш желание за правопишене. |
Човече, ако си тръгнал да оправяш всяка дума на тоя крадец ще си изтъркаш клавиатурата.
@Ботефф: и ти ли имаш дежа ву :))) Имам едно чувство че до 2 дена ще е бан и от тука. :) _________________ /* Join the dark forces */ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2005 12:18 am Заглавие: |
|
|
Някой може ли да го качи някъде да го видя и аз, че ме гложди любопитство, а и се задава интрига :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sonel

|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2005 12:19 am Заглавие: |
|
|
Momcheto tolkova e zadobryalo s 3d-to, che e nyamalo vreme da se uche da pishe... vie pak i vie :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2005 9:37 am Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | oo nee.. deja veu .. :) |
Не че знам и една думичка французки, обаче не се ли пише vue? Просто ми е интересно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Яну 04, 2005 7:34 pm Заглавие: Re: LOSHIA... : ) |
|
|
loshia3d написа: | бях във форома на 3дбг.com но ме изгониха |
Конкретно, причините, за да не стават недоразумения: http://www.3dbg.com/phpBB2/viewtopic.php?t=1633 _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
g3n40

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 5:21 pm Заглавие: |
|
|
MaI nqkoi hora zabravqt kakvo trqbva da gledat... zna4i .. stava vupros za rabotata na pi4a.. a ne za tova kakvi greshki pravi .Do kolkoto si spomnqm .. tova ne e forum za literatura i bulgarski nali .. ili gresha ? _________________ Човек дори и да сере, трябва да го прави със стил. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 5:38 pm Заглавие: |
|
|
g3n40 написа: | MaI nqkoi hora zabravqt kakvo trqbva da gledat... zna4i .. stava vupros za rabotata na pi4a.. a ne za tova kakvi greshki pravi .Do kolkoto si spomnqm .. tova ne e forum za literatura i bulgarski nali .. ili gresha ? |
проблема не е само писането и българския език... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 5:52 pm Заглавие: |
|
|
Хора, гледахте ли "феноменалните"? Филмчето е доста поучително. ако човека се държи странно, можеби вина имаме и ние. Мен живо ме интересува какво може като 3д, дали това е негово или не, и ако е негово, какъв е точно проблема. видях само оплюване на общи начала, без нищо конкретно. Не намерих неговите постове в 3dbg.com защото вече бяха изтрити.
Не ме караайте да си мисля, че се заражда традиция при представянията в графила, само защото разни хора ги е страх че не са единствените които работят........ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 6:29 pm Заглавие: |
|
|
Лош, не се мъчи, а се научи. Покажи още нещо,
картинка с едно gizmo за фон не е достатъчна.
И си оправи аватара! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 7:46 pm Заглавие: |
|
|
човека може да е откраднал може и да не е, не знам. Може ли някой все пак да каже какво става, къв е проблема ? Обвинението е за крадене на идеята, на самия 3д модел или на какво ?
Изтрили са го а вече никъде не пише защо. Кофти работа. Аре малко инфо, плс. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2005 10:38 pm Заглавие: |
|
|
Значи никак не ми се иска да го казвам... но самолета показан по-горе... се появи в треада на лошия за конкурса в 3дбг... няколко дена след като там показах това:
и това
...в моето участие в конкурса .. така да го наречем...
в правилата беше изрично упоменато да се ползват изцяло авторски модели и идеи... сами се сещате каква беше реакцията на останалите хора след като видяха самолета на лошия след моя... не че претендирам за нещо супер оригинално и невиждано... но все пак... идеята си е идея...
след това лошия реши, че не било проблем и дори пусна тема открийте 10-те разлики... е тука подивях...
преди това показа няколко модела които очевадно не бяха правени от него... дори пусна няколко мрежи на които се виждаше, че моделите са триангулирани..?!?! за кой у.... и така... модел на подводница и на самолет... а и самолета си беше с някаква готова текстура... даже някой от форума каза диска с библиотеката и името на файла... за модела ....
та за да няма повече недоразумения...
нямам нищо против лошковеца, дори си го аднах в ICQ-то да му обясня да го дава по-спокойно и да не пише с лявото копитце... той може да ви каже какво сме си говорили...
та за финал Лошия - показвай само твои неща в публичните форуми и не се страхувай или срамувай да ги показваш... за 14 годишен имаш голям напредък... и в никакъв случай не трябва да се отказваш от 3Д-то!!!!! независимо от всичко... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2005 1:17 am Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: | Boteff написа: | oo nee.. deja veu .. :) |
Не че знам и една думичка французки, обаче не се ли пише vue? Просто ми е интересно. |
ne.. veu se pishe ... _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oorka

|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2005 2:58 am Заглавие: |
|
|
Принципно: Не мисля, че дължа някому обяснение защо съм изгонил вреден елемент ->просто така съм преценил!
....обаче ще уточня причините ( понеже случая е по особен - имаме 14 годишен дихател ): Въпросното лице за около10 дена навъртя над 120 поста, 2/3 от който са пълен флууд.... другата част са "компетенти" мнения от сорта на:
Цитат: | когато окачим едно тало в центара му
то застава в безразлично равновесие
това значе че тялото ще се варти без орбита
и ще се варти в краг и няма се получава като при теб...
малко физик са напраих
е се пак имам 6 на тоз орок
|
И понеже случая е особен, се постарахме групово да му обясниме как да се държи в такъв форум -> защо не е редно да дава мнение по абсолютно всяка нова постната тема, каква е разликата между дата.бг и 3дбг.ком, и т.н и т.н - > по всевъзможен начин - лични бележки ли не щеш, ICQ ли, директно във форума -> резултат никакъв....
И когато не малка част от посетителите на форума запчват да се дразнят и негодуват съвсем открито -> Е, какво е логичното, което трябва да се направи - 10 знаещи човека да се откажат да посещават форума, но да оставим малкия спамер да твори мизерии на воля....? Съжалявам, но в края на краищата това е специализиран форум, а не детска градина - след като не може да го проумее....fuck off...
А пък за плагиатстването -> хе хе, не ми се ще сега да пиша романи.... _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Яну 07, 2005 3:31 am Заглавие: |
|
|
oorka написа: | Принципно: Не мисля, че дължа някому обяснение защо съм изгонил вреден елемент ->просто така съм преценил!
....обаче ще уточня причините ( понеже случая е по особен - имаме 14 годишен дихател ): Въпросното лице за около10 дена навъртя над 120 поста, 2/3 от който са пълен флууд.... другата част са "компетенти" мнения от сорта на:
Цитат: | когато окачим едно тало в центара му
то застава в безразлично равновесие
това значе че тялото ще се варти без орбита
и ще се варти в краг и няма се получава като при теб...
малко физик са напраих
е се пак имам 6 на тоз орок
|
И понеже случая е особен, се постарахме групово да му обясниме как да се държи в такъв форум -> защо не е редно да дава мнение по абсолютно всяка нова постната тема, каква е разликата между дата.бг и 3дбг.ком, и т.н и т.н - > по всевъзможен начин - лични бележки ли не щеш, ICQ ли, директно във форума -> резултат никакъв....
И когато не малка част от посетителите на форума запчват да се дразнят и негодуват съвсем открито -> Е, какво е логичното, което трябва да се направи - 10 знаещи човека да се откажат да посещават форума, но да оставим малкия спамер да твори мизерии на воля....? Съжалявам, но в края на краищата това е специализиран форум, а не детска градина - след като не може да го проумее....fuck off...
А пък за плагиатстването -> хе хе, не ми се ще сега да пиша романи.... |
И правилно сте постъпили като сте го изгонили, плагиатството е долна работа... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|