Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
AngeloFF

|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 11:26 am Заглавие: Pak web saitche .. |
|
|
Puskam 1 proect za 1 web sait na firma koqto prodava video kameri za nabludenie.
Index
Productoviat katalog
nadqvam se da Vi haresat.Kritikite sa dobre doshli. _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 12:42 pm Заглавие: |
|
|
to po prinzip i toq dizain moje da stane ... ama tuka mnogoo grubo i edno sichko. Dai po finna nastroika! A-a-a i za kuv sa ti tiq shadowsi nai - malkoto...
Abe daleche si spored men, ako ne e kusno gi obmisli nanovo pak v toq duh no po prizizno! ai dano stane |
|
Върнете се в началото |
|
 |
_sasho

|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 12:50 pm Заглавие: |
|
|
Да, грубичко стои. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 2:32 pm Заглавие: |
|
|
iskam samo ako moje da ste malko po konkretni:) v smisel da pishete to ne e dobre zashtoto taka i taka .. vij moje da go napravish taka .. ili pipni malko tova ili otidi se gramni .. neshto po konkretno za da moga da korigiram greshkite si .. blagodarq VI . _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 5:39 pm Заглавие: |
|
|
Няма ли да е по-добре, ако логото е в бялото горе и да е по-голямо, защото така е адски сгъчено.
На тази голямата камера не ми седи естествено сянката и ъгъла, сякаш е лепната. Най-добре ще е май без сянка. Освен това, ако я сложиш да стъпи изцяло на сивата част долу, ще е по-реалистично, защото сега захапва и от рамката на сайта, която се предлполага, че е вертикална и обема отива на кино.
Тази стрелка над бутоните е много голяма и груба.
Какво прави там това www.veos.bg? И то така кривнато. Премести го другаде и да е по-мъничко, че така ми дразни погледа.
Стрелката до "Визуални" ще е по-добре да е малко по-далечко от надписа. :)
Това е мнението ми в общи линии. Дано ти е от полза и да не съм те подвел нещо. ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 7:53 pm Заглавие: |
|
|
Dobre. Ste buda po konkreten, stom ne ti e dostatuchno po gore mnenieto mi.
No tova si ostavq lichno vijdane, samo kato nasoka...Indexa:
-ivo e prav za sichko spored men. Samo deto moe da se oturvash ot shadowsa i na osnovnoto pole i na nadpisa do gorespomenatata strelka.
-strelkata na menuto moe vuobste da lipsva i da se opitash da napravish samoto nav menu po eleganto(eventualna smqna na font.size.color)
-taq izvivkata na sivoto moje i bez neq, ili moje da q pomislish po drug nachin
- i sichki tiq sini liniiiki na headera zavartqni takiva obli samo zagrozqvat. Edna hubava snimka, dobri shriftove i po drugo razpolojenie na elementite
-be po minimalistichno misli (o: sega gledai kolko stila imash nepodhodqsto prepleteni
inache za garmej e rano da se misli, neka kato za nachalo budem positivni (o: |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 1:20 am Заглавие: |
|
|
iDesign-er написа: | Премести го другаде и да е по-мъничко, че така ми дразни погледа.
|
Ako go plashtashe ti shteshe da imash pravoto da mi dajrish takaf TON ok?
Are iDesigner da propuska da komentira moite raboti shtoto s 1 kopiran ot Template Monster sait ne moje nito da se biesh v kardite , nito da si pozvolqvash da komentirash taka qsno li ti e????
dreado: Saglasen sam shte porabotq oshte nad nego dano da imam vreme .. t.e. da mi go otpusnat ot firmata zahstoto tova e praveno za 8 rabotni chasa .. :( iska mi se povecheko vreme da moga da go pomislq ama uvi v BG se bachka na parche ... blagodarq za komentarite!
A i maina .. bachkai poveche ot kolko da visish po forumite i da originalnichish! ok? _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 1:38 am Заглавие: |
|
|
iDesign-er написа: |
Ako go plashtashe ti shteshe da imash pravoto da mi dajrish takaf TON ok?
Are iDesigner da propuska da komentira moite raboti shtoto s 1 kopiran ot Template Monster sait ne moje nito da se biesh v kardite , nito da si pozvolqvash da komentirash taka qsno li ti e????
A i maina .. bachkai poveche ot kolko da visish po forumite i da originalnichish! ok? |
... абе МАЙНА, нали искаше мнение. Какво си се разциврил? Нещо проблем? :))) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 1:55 am Заглавие: |
|
|
PASTA написа: | Нещо проблем? :))) |
Ex ... да кажем, че съм запознат с работата на въпросният човек и не съм очарован от нея.
Още по-малко е твоя работа да пускаш такива оff- топици. _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 2:07 am Заглавие: |
|
|
AngeloFF написа: | PASTA написа: | Нещо проблем? :))) |
Ex ... да кажем, че съм запознат с работата на въпросният човек и не съм очарован от нея.
Още по-малко е твоя работа да пускаш такива оff- топици. |
Сайтът е едър и недодялан в момента. Само фона ми харесва с тази си извивка.
Талерантност му е майката, вЕрвайте много трябва тя - дъртите се опитват да ме научат на нея, но съм много тръдоглав пусто...
И дай отношение кам дейтала т.е. прибери голямата секира. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 11:54 am Заглавие: |
|
|
AngeloFF написа: | iDesign-er написа: | Премести го другаде и да е по-мъничко, че така ми дразни погледа.
| Ako go plashtashe ti shteshe da imash pravoto da mi dajrish takaf TON ok?
Are iDesigner da propuska da komentira moite raboti shtoto s 1 kopiran ot Template Monster sait ne moje nito da se biesh v kardite , nito da si pozvolqvash da komentirash taka qsno li ti e???? |
Грешно си ме разбрал, защото не съм държал никакъв тон. Не знам как реши, че има заяждане, като не съм казал и една остра дума? Казвам "по-добре", а не "задължително го направи, че sux". ;) Аз не държа толкова да коментирам, но си мисля, че ще ти е от полза, но ти си знаеш. Кажи ми, че не съм прав за някое от тези неща и ще се извиня няма сега да стават драми. Това си е лично мнение.
Покажи ми откъде съм копирал? Линк точно ми дай, защото и аз винаги мога да кажа същото, нали? Както аз не се изказвам със злоба и пренебрежение за твоите проекти, мисля че и ти нямаш повод да го правиш.
Уж искаш мнения, а сега се оказа, че не искаш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 12:32 pm Заглавие: |
|
|
Nqmam nishto protiv tova koeto kazvash maina, no ne i stozi ton, a pak i da kajesh "Махни го, че sux" ne mi puka da ne mishlish che ne go chuvam chesto.
Vseki dizaner si ima sobstveno jivdane za neshtata ... saglasqvam se na 100 % v sebastianz55 che nqma nikakvo vlejdane v detaila i naistina e grubo ... napravo sam se osral s tazi sqkna.. shte q obavq i menuto moje da se gleda oshte ... (zadaljitelno) iDesigner e prrav za logoto :) ami bachkane mu e maikata nali taka .. a za designa iDesigner ne mii se tarsi sega no shte namerq vreme da go npravq za da nqma letqshti obvineniq. Prosto v monstera tozi sait beshe na flash :) Blagodarq Vi za komentarite ;) shte go origiram i pak shte go post'na _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
headshot

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 1:52 pm Заглавие: |
|
|
angeloff - parvo, niama ton i vtoro, idesigner ti kaza verni neshta. (kakto i vs ostanali)
moje i mnogo drugi neshta da se kajat, ma kato porasnesh i prestanesh da revesh :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 7:10 pm Заглавие: |
|
|
headshot daiva kazvai da ne se stesnqvash?
reval sam bil _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 7:13 pm Заглавие: |
|
|
Are do tuk da sprem shtoto vze da stava tapo! _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Captain SHINER

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 9:42 pm Заглавие: :) |
|
|
ха!
а пък на мен саита ми изглежда добре!
господин AngeloFF за мен бележи напредък!!!
успех брат - давай напред! :) _________________ физкултура, физкултура!
най-добрата съм спортистка!
уча всеки, който иска!
с обръч, топка и бухалка!
дай да видя твойта па-а-алка! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 5:47 am Заглавие: |
|
|
Captain SHINER, mersi. Tova e nai-vajnoto .. sorry na vsichki. _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|