Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Отарк

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 9:37 pm Заглавие: |
|
|
Народна демокрация...и буржоазна демокрация...изтървал си ги тез работи...донаучни периоди...ама аз ги хванал...даже ги учил в училище и викал "хайл Х...", пардон, "винаги готов". Всъщност виках хайл Хитлер, ама никой не ме чуваше! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Galileo
|
Пуснато на: Вто Яну 18, 2005 11:06 am Заглавие: |
|
|
Отарк написа: | ............................................................. |
Е именно за това говорим, всеки като има работа сяда и си я върши.
Колко полицаи си вършат съвестно работата????? Колко държавни служители въобще?????????
На мен шефа като ми каже работи - бачкам(той ми дава заплата).
На един полицай му кажи да отиде да хване за гушата оня отсреща за т'ва, че кучето му ти сере на изтривалката(ние всички му даваме заплата), той какво ще направи?????? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Сря Яну 19, 2005 5:30 pm Заглавие: |
|
|
Лайната в МакДоналдс са по-полезни от цигарите. Хапвайте лайна на чист въздух. После се радвайте на тлъстия пес как сере в тревата. Ма то да стъпиш там дори си е природно, кво. Тва тении, глисти и метили и то хайванчета, нема да мрът я. Хранителната верига требе се затвори.
Хапвайте и пуешки бутчета (от магазина до вас - хамерикански) дето са само леви, щото там им бият инжекцийката с природни хормончета.
Аз ще набия един шут на глупака с пумияра дето го изхожда в пясъчника, па после ще си запаля една цигарка разхождайки се. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Яну 19, 2005 11:32 pm Заглавие: |
|
|
Alex написа: | Лайната в МакДоналдс са по-полезни от цигарите. Хапвайте лайна на чист въздух. После се радвайте на тлъстия пес как сере в тревата. Ма то да стъпиш там дори си е природно, кво. Тва тении, глисти и метили и то хайванчета, нема да мрът я. Хранителната верига требе се затвори.
Хапвайте и пуешки бутчета (от магазина до вас - хамерикански) дето са само леви, щото там им бият инжекцийката с природни хормончета.
Аз ще набия един шут на глупака с пумияра дето го изхожда в пясъчника, па после ще си запаля една цигарка разхождайки се. |
...и успешно ще се включиш към веригата "щом и другите така правят, що не и аз?!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2005 12:29 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Alex написа:
Лайната в МакДоналдс са по-полезни от цигарите. Хапвайте лайна на чист въздух. После се радвайте на тлъстия пес как сере в тревата. Ма то да стъпиш там дори си е природно, кво. Тва тении, глисти и метили и то хайванчета, нема да мрът я. Хранителната верига требе се затвори.
Аз ще набия един шут на глупака с пумияра дето го изхожда в пясъчника, па после ще си запаля една цигарка разхождайки се.
|
Случвало ми се това - около пясъчника. Барабар с цигарката. _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
headshot

|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2005 2:41 am Заглавие: |
|
|
ue ue, tuka poveche maje otkolkoto v datata be... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ironhacker

|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 8:00 pm Заглавие: |
|
|
Ще ви разкажа една кратка история. Седя си аз и чакам 18-ката на Семинарията и до мене една жена. И тя си пали една цигарка като пич все едно не е чувала за закона...и по едно време минава една патрулка покрай спирката, тя изобщо не крие цигарата и патрулката си продължава все едно нищо не е станало. Сами си направете изводите. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|