Dzien
|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2005 1:07 pm Заглавие: |
|
|
Ying - Няма начин да си го срещала щом си още втора година.
За това как трябва да изискваме - прав/а си. Но ето ти конкретен пример - говорих с преподавателя по митология тъй като вече бях чела книгите за българска митология, които препоръча. Уви не получих никаква информация за други книги по проблема, който ме интересува. Заедно с още двама колеги от курса си говорехме на една лекция с преподавателя за източна митология и в заключение ни беше казано - "ами, колеги, да минем нататък по материала, тази част няма да ви я включа в изпита тъй като вие знаете повече по въпроса от мен"??! Ами това меко казано ме шокира, тъй като далеч нямам претнциите на човек запознат така дълбоко и в детайли с материята. Между другото, nick-ът ти много ми харесва, аз също често го използвам. Любопитно ми е в какво значение точно си го употребил/а и защо избра точно него?
Наистина вече се отвлякохме твърде офф, но се чувствам длъжна да отговоря на всеки, който пише тъй като аз отворих темата. Но смятам, че вече прекалено се развлачи въпроса.
Така че в заключение - благодаря на всички, които ми отговориха, ако съм засегнала някой с нещо - извинявам му се, не е било преднамерено :) Всеки има мение и всеки е прав за себе си, важното е да се запази доброто отношение и добрия тон. |
|
kompot

|
Пуснато на: Пет Яну 21, 2005 3:20 am Заглавие: |
|
|
moito momi4ence sawet: sedai si na dupenceto i slushkai , ba4kai stoto twa 4e sea w bg seki e designer se swrsi nekoi den, i togawa se ima da sa psuwash 4e nesi hodila na shrift i ne si risuwala.a studenta se samoubi4awa po princip, ne 4aka da mu naleiat w kan4eto.
Ako iskas da si dizajner triabwa da platish cena. kakto s wsi4ko. i ako towa da se saobrazish s nestata ralzi4ni ot teb i da proiawis uwazenie e goliama cena. luwow most te 4aka. |
|