Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Whitehell

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Яну 24, 2005 1:14 pm Заглавие: |
|
|
Страхотно осветление. Цветността е много приятна. материалите също са похвално добри. Завиването на болтовете е станало също. Има много детайл, което говори за доста работа. Наместването на кабела - браво:)
Не ми харесват ръцете като цяло. Изглеждат плоски и криви. Особенно при сядането направо стоят гадно. На края като се радва, много успоредно ги държиш и отново разкривени в китките. стойката трябва да се ревизира.
По сниманата част, изрязването на синьото не е пипнато изобщо. Първо като ще режеш по синьо, не използвайте синя папка. Не знм с кой тул си рязал, но тези остри ръбове и плътен син контур, на места разкъсана основа и изчезващ кабел. Има още какво да се желае.
Успех за напред:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пон Яну 24, 2005 1:37 pm Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: | Страхотно осветление. Цветността е много приятна. материалите също са похвално добри. |
Maitapish li se be? Da znaesh che ne mi e smeshno :P haha _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Яну 24, 2005 1:46 pm Заглавие: |
|
|
Е къде видя шеговита нотка пък и ти тук? Казвам каквото си мисля |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пон Яну 24, 2005 2:06 pm Заглавие: |
|
|
mi namerisva mi na shegichka zashtoto cqlostnata viziq spored men e nai-slabata chast, a i ne samo spored men.
P.S. za filmiranata chast - no comment, 320x240@15fps na photoaparatche :-( _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Пон Яну 24, 2005 5:45 pm Заглавие: |
|
|
Аз съм ти казал мнението си за тва клипче... ама ти все не слушаш :))) Нищо нищо.. нека пожече хора ти го кажат... :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Яну 24, 2005 6:12 pm Заглавие: |
|
|
Ами самокритичноста е хубаво нещо. Както са казали хората, "ако започна да си харесвам работите, свършено е с мен" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Яну 24, 2005 9:20 pm Заглавие: |
|
|
vai.. shto taka zloveshto si mu stroshil kitkata na chilqka .. ( ide re4 za scenata kogato sqda v stola ) .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 1:47 am Заглавие: |
|
|
Забавения кадър с колите ме израдва :)
Проблема може да е в моя телезиор, но... по време на състезанието се чуват едни ... squirrle voices..? :/
Сякаш някой говори обаче гласът му е пуснат на fast forward...
малко излишно ми идват тия звуци :/ _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 1:56 am Заглавие: |
|
|
а гот:))...
хората са ти казали за ръцете, а и наистина звуците са малко излишни:)...
но евала де, пък и като 1ви опит си е супер направо :) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 11:42 am Заглавие: |
|
|
Ami pitchove mersi za otgovorite, tova pone oznachava che moje i da e losho, no pone ne e bezlichno!
taka, po vyprosa za kitka v nachaloto koqto vi drazni vsichkite. Jelanieto mi beshe da izglejda kato vlizane v cockpit na kola ot F-1, a ne tolkova kato sqdane na stol. Cockpita e dosta tesnichyk, ta zatva trqbva da si izkylchish kitkite dosta, prisamoto vmykvane. Loshoto e che ne sym uspql da simuliram tozi effect, a po skoro kak prokajen sqda na stol :P
nachi za "byrborino" glascheto. Ideta na cqlata reklama e: "Vsichko e po-byrzo s BTK". Iskah da syzdam useshtane che v momenta kogato se vkliuchish s ADSL-to, izvednyj vsichko stava mnogo po-byrso, trqbvashe glasa da pridava tova useshtane, qvno i po toq paragraf nishto ne sym napravil :(
i poslednata skrita ideq beshe, dvamata si jitkat prez internet, kato ediniqt e navigator na drugiq i mu navigira prez telefonnata liniq,(toest imash net, imash i telefon) neshto koeto syshto nikoi ne e razbal.
Be kvo basi provala, mnogo idei, slabo izpylnenie. Jalko, drugiq pyt. _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 11:53 am Заглавие: |
|
|
аа тука за това, че никой не е разбрал, че единия навигира:) на другия не си прав....разбира се, хубави идеи си имал, но това с гласа не е удачно според мен, по скоро някакви други звукови ефекти....а за китката..и там идеята ми харесва, но като че ли си пресилил просто нещата :) ако ти се играе можеш да ги оправиш тези малки недостатъци :) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|