Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wicky

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 3:26 pm Заглавие: Ян Бибиян |
|
|
Първа стваничка е и по възможност не четете текста, защото ще претърпи доста промени;)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 3:43 pm Заглавие: |
|
|
Това вече май съм го гледал преди повече от 15 години (мале Мейсмане колко си стар;-Р).
Твоето също ми харесва, само че - МАХНИ ТОЯ ЧЕРЕН ФОН ако обичаш _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 3:48 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Това вече май съм го гледал преди повече от 15 години (мале Мейсмане колко си стар;-Р).
Твоето също ми харесва, само че - МАХНИ ТОЯ ЧЕРЕН ФОН ако обичаш |
леле
не ми казвай, че предишния Ян Бибиян е негов !?!? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 3:51 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | ValBo написа: | Това вече май съм го гледал преди повече от 15 години (мале Мейсмане колко си стар;-Р).
Твоето също ми харесва, само че - МАХНИ ТОЯ ЧЕРЕН ФОН ако обичаш |
леле
не ми казвай, че предишния Ян Бибиян е негов !?!? |
Амии... _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 4:10 pm Заглавие: |
|
|
Не мога да повярвам:))
А аз дори при мен нямам от старите дъги и не мога да видя името:)) Иначе Ян Бибиян си го спомням !
А относно фона - имаше и такива варианти, но не ми харесаха, а и си го бях правила с идеята да е на черен фон:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 4:24 pm Заглавие: |
|
|
Абе много мръсни ми стоят тези цветове, що така? И балончетата с текста са много разхвърляни, добре че тук там има стрелки за да се ориентирам накъде да продължа. Може би и малко по равни карета? :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 5:00 pm Заглавие: |
|
|
за wicky.... не се коси че не знаеш :))) аз ше си трая да не давам съвети, че после ше кажат, че не съм безпристрастен :)))
.... за Valbo- аз кат почнах бибияна бех на 17 години бе!!! ученик!!! праи сметка 17+15= 32 ( още христовата не съм префърлил) :))))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Яну 25, 2005 5:26 pm Заглавие: |
|
|
@maceman - Първо поздравления за твоя Ян Бибиян;) А като се има предвид и на колко години си го почвал... ужас !?! Аз си мислех, че Уики съм я правила много млада, но определено размислих:))
С оглед на това, че твоя много ми харесва много се чудех дали да правя и аз... но имах за задачка да направя "български" комикс и нищо друго не ми се стори толкова интересно. Сега като препрочитам Ян Бибиян и ми се струва страшно интересно и се чудех - какъв Хари Потър, какви други приказки - като си имаме толкова хубави, но дечицата май не знаят много за тях...
И сега предполагам, че си на същото мнение като кузмича - кога съм успяла пак да ги направя "мръсни" тез цветове!?! Тук там си ги усещам, ама навсякъде!? А за бъркотията в последователността - исках да е още по-шантаво и да има още повече стрелкички, но не успях да го докарам... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Яну 27, 2005 11:18 am Заглавие: |
|
|
wicky, da si kaja che nikak ne mi dopadat nito tipajite nito kato stranichki naredeni:( imam chustvoto che go pravish nasila...
edin syvet shte si pozvolq da ti dam - v nikakv sluchai na cheren fon ne go pravi! tezi kontrastni cvetovhe nqma da stoqt dobre na cherno. na bqlo po se trae... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Яну 27, 2005 11:48 am Заглавие: |
|
|
Ми не - рисувах го с голямо удоволствие всъщност...
Някак си точно така си представям Ян Бибиян (даже бях доволна, защото рядко успявам да нарисувам нещо както си го представям)
Забелязах обаче, че jpg ми прави картинките много по-тъмни - направо им вкарва някакво ужасно черно...!? Не успях да открия къде е причината.
Пробвах все пак да пооправя малко цветовете, където са по-кални (това заради съвета на Ky3Mu4 :)
Това се получи, но е с няколко идеи по-тъмно, не е лекичко, както когато си е psd. Черния фон го оставих, защото определено не ми харесва да е върху друг цвят.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Яну 27, 2005 12:17 pm Заглавие: |
|
|
определено бял фон. и обърни внимание на растоянията между кадрите. малко наблъскано стои и въпреки, 4е е комикс правилото за "да има въздух" все пак си важи. а иначе като рисунак и типажи мен си ме кефи. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|