Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RiN

|
Пуснато на: Сря Яну 12, 2005 1:24 pm Заглавие: MMCD - Geo Milev i bulgarskiqt modernizum |
|
|
Multimediino CD - Geo Milev i bulgarskiqt modernizum.
Pravi se na Director kato standalone prilojenie.
Ste e chast ot materialite za ednoimenata izlojba koqto se otkriva v SGHG na 27 januari.
osobennosti:
1. gleda se na full screen kato cveta na ekrana okolo pokazanite neshta e cheren. tova e vajno zashtoto dosta promenq stoeneto na designite ot taka gledanite po dolu na sivo.
2. turseno e moderno zvuchene bez da se prekalqva kato stremejut mi e da izpolzvam nqkoi ot vizualnite pohvati za rabota s typografia i izobrajeniq ot 20 godini na 20 v kogato sa rabotili povecheto ot avtorite.
3. targeta e po-mladite i kato cqlo obrazovani hora koito se interesuvat ot izkustvo. za ostanalite (naprimer horata nad 60 g) ste ima i hartien katalog koito te biha izbrali sys sigurnost kato media.
4. mediata pozvolqva vkuchvaneto na sudarjanie koeto e nevazmojno za hartieniq katalog - video, interviuta i ogromno kolkichestvo faksimilieta. taka che sme se vuzpolzvali ot tova i v diska ima dosta poveche sudurjanie ot kolkoto v pechatniq katalog, koeto se nadqvame da go napravi atraktiven kato negova alternativa.
5. mnogo funkcionalnost otpadna zaradi nedostig na tehnichesko vreme za izpulnenie.
-----------------
*FrontPage. idva sled kratko i mnogo izchisteno intro. Risunkata e na samiq Geo Milev (koito e i porisuvval osven che e pisal). tursena e stilistika na modernistichnite izdaniq (naprimer sp. Kreschendo) ot 20-te g. na 20 v. i leka zaigravka s "kolaja" kato izrazna forma taka harakterna za syshtoto vreme, no aktualna i dnes.
* Galriq sys kurtinkite
* tova e qsno
* tova e qsno
* tova e qsno
* tuk ste se naloji da se izpolzva acrobat za faksimilietata tui kato sa ogromo kolichestvo - nad 200 str i nqma tehnichesko vreme da se vkarat bez acrobat. tova si ima i predimstva i nedostatuci.
* tova e qsno
Komentari i konstruktivna kritika ste e dobre doshla :)
tui kato vremeto e adski malko, ako vi idva neshto na um i iskate da go spodelite, ste sum blagodaren. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 6:18 pm Заглавие: |
|
|
haresv mi. imam rezervi otnosno vmykvaneto na pdf material v multimedia. po-dobria variant e da se vmykne na vsichko v edna sreda. imam malko rezervi otnosno navigaciata. naprimer neudachno e mqstoto za back i next. neudachno e i submenuto. edna ideq: kogato e v nqkoq sekcia chovek moje da se flipne buttona ot menuto po horizontala i pod nego veche da se izsipqt butonite za navytre v ierarhiata. zashto ste izbrali da go pravite na director? az lichno predpochitam flash sreda a takyv proekt. lipsva mi syshto i nqkakvo identity konkretno za vsqka ot sekciite... neshto v begraunda. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Чет Яну 13, 2005 7:12 pm Заглавие: |
|
|
@dr2: purvo da ti blagodarq za feedbacka. qvno e che ne sum mnogo populqren vsred graphilla i horata ne obichat da komentirat moi proekti taka che se kefq kato nqkoi go napravi.
za pdf: prav si, no e nevuzmojno po chisto tehnicheski prichini da se vmukne bez nego. stranicite sa kum 400 i imame izvestni tech trudnosti svurzani s vreme (da ima print, zoom i t.n). za da stane rabotata shte trqbva pdf.
za navigaciqta: i drugi hora mi kazaha podobno mnenie, taka che v momenta mislq vurhu nego i probvam nqkoi neshta, vupreki che taka lichno na men mi e ok.
za back i next: ideqta e da ne si smenqt poziciqta za da moje usera da ne gi goni iz ekrana pri razlichen W size na snimkata.
za director: do sega sum pravil 5-6 MMCD-ta na director i go predpochitam mnooooogo za offline multimedia. mnogo po guvkuv, moshten i dori priqten za rabota kato mu svikne chovek. _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ango

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2005 7:15 pm Заглавие: |
|
|
malko ima nusda ot otdelyane na elementite -sort of -da ima red vuv chaosa..
Ina4e e priyatno dosta.
Tva CD ste vurvi li na Mac?
As imah skoro podoben problem sus CD i izbrah Flash zaradi problema m/u platformite
Nice. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RiN

|
Пуснато на: Сря Яну 26, 2005 7:56 pm Заглавие: |
|
|
ango: designa preturpq dosta promeni ot pokazanite gore screenshotove i to imenno v posoka strukturirane (tui kato contenta nabubna znachitelno i dosta raznoposochno). vupreki tova zapazih stila. reshih obache da ne postvam novite designi...
Directora sysvsem spokoino pravi neshtata i za PC i za MAC. Osobenno ulesneno e tova v poslednata mu versia. Izkluchitelno dovolen sym ot nego za offline havi i go predpochitam pred Flasha. xtrite mu sa mi adski polezni i ulesnqvashti - xistrite mu za api i fileio, video formati i t.n. spestqvat mnogo vreme pri razrabotkata osobenno ako veche gi poznavash i si rabotil s tqh.
sys flasha syshto bi moglo da stane. vupros na izpor i predpochitanie predpolagam :) _________________ >=<> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|