Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Donkey
|
Пуснато на: Пон Апр 21, 2003 10:31 pm Заглавие: Проект за фирма (която разбира от цветове) .. |
|
|
Здравейте всички,
Много ще съм благодарен за всички мнения и критики относно проекта, клиента ми продава цветове и ми е трудно да подбера гамата? Относно самите пикс, знам че има какво да се желае. Кажете дали съм във верната посока или да обращам каруцата както се казва?;-)
Последната промяна е направена от Donkey на Вто Апр 22, 2003 11:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Апр 21, 2003 11:33 pm Заглавие: |
|
|
Така им се пада ;-)))
Извинявай, но не се въздържах. Някои хора знаят защо. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 12:56 am Заглавие: |
|
|
na niakoi mai sa mu gepili poruchkata... i zlobee
donkey, mne.. mnoo slab web momche... dafai nanovo... tfa se praveshe predi 4 godini takuf "design".... porazgledai saitove s podobna tematika.. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Donkey
|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 3:56 pm Заглавие: |
|
|
Пак ли е толкова зле? Implant?
---
Overwrite-нах screenshot-а |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Donkey
|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 4:03 pm Заглавие: |
|
|
Май бавно ще ъпдейтне от прокситата, слагам нов sreenshot! Сори за дубъл постинга ..
--
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kuturak
|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 4:11 pm Заглавие: |
|
|
na men mi haresva :-)) malko mi e bledo /ma poneje i az sum blediya ezdach... nema da go broya za minus/
po-dobro e ot purviya variant kategorichno
obache tr bash maistorite da si kajat dumata :-)
az ako sum posetitel shte mi e priyatno da posetya tozi site |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 5:00 pm Заглавие: |
|
|
ee, 2roto e dosta po-dobre, samo moze bi da wkarash noikoi i drug cwiat... i 2te "macwania" ot boia gore w diasno da stanat razlichni.. just thoughts, inache i taka e good ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 6:04 pm Заглавие: |
|
|
eto pochnalo da se poluchava... mdaaa sia : fontovete hubavi ma ei onia pod logoto deto si izpisal SIGURNI i EF... bla neshto ne se vurzva v celia concept.. headara tia sgradi stukleni..ne im trebe boia ne im e miastoto tam...a i headara kato cialo e malko tejuk spleskva sichko otdolu, ma ne e bolka za umirane....logoto ooo logoto goliamo grozno..i ne na miasto...cekciata TURSENE si ia izravni s dolnite... kato cvetove e dobre... ae poraboti oshte malko i she stane got.. i da..kakto stefan ti kaza tia brushnatite gore v diasno moe da sa nekfi sveji cvetove...ma da si otivat na bkg-to zad tiah ... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Апр 22, 2003 9:28 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | na niakoi mai sa mu gepili poruchkata... i zlobee |
Абе нямам нищо общо с поръчката на човека, ама фирмата ни се пада нещо конкуренция (за протокола - слаба конкуренция) та за тва леко така се изгаврих, но щото дизайна позволява такова отношение. Ако си беше ОК, аз щях да го поздравя Donkey.
Второто е доста по-добре и въпреки, че има какво да се дяла и в него ще оставя тези дето по-разбират да си кажат мнението. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Donkey
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 2:52 am Заглавие: |
|
|
постарах се да направя промените ...
implant
Цитат: | fontovete hubavi ma ei onia pod logoto deto si izpisal SIGURNI i EF... bla neshto ne se vurzva v celia concept.. |
хубав е тоя фонт ама наистина не се връзва, малко е остър, ама нещо като към запазения знак го считат, а ако тръгна по него да се съобразявам .. тряя на ново да Ctrl+N-Enter;-)
Цитат: | headara kato cialo e malko tejuk spleskva sichko otdolu, ma ne e bolka za umirane |
Върти сучи гъза дърти пусто му се дебели headers правя ... ще гледам тоз да ми е от последните;-)
Цитат: | logoto ooo logoto goliamo grozno..i ne na miasto |
Намалих му сайза, ама въртях го и него къде ли не го слагах ама не ми стоеше никъде, пък и като го преместя някак ми се губи цялата идея овала му да се слива със началото на средната част, ще го мисля още това ...
Цитат: | kakto stefan ti kaza tia brushnatite gore v diasno moe da sa nekfi sveji cvetove...ma da si otivat na bkg-to zad tiah |
Така мисля че е по-добре наистина ... мисля че не съм избягал от основните тонове. Напрайх и лека промяна на сърча (бутона) А като цяло самия саит ще се изтегли надолу защото ще има още един табле с news i latest products .
Цитат: | tia sgradi stukleni..ne im trebe boia ne im e miastoto tam |
пуснах им транспарент доста, почти изчезнаха, заблудиха ме материалите с които разполагам, повечето дипляни и подобни са със снимки от строежи метални конструкции, вероятно заради грундовете за защита на метала, нямам идея ..;-) така са почти невидими, но ако пак мислите че дразнат - ше ги разкарам.
Благодаря на всички за градивната критика;-) Ще ви споменавам във всеки футър;-)) Без майтап!;-)
----
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 4:47 am Заглавие: |
|
|
Shto ne opitash da adnesh oshe edin color??? green...orange neshto...
tuka slojih 2 green lenti da vida kak she sedi...i malko navi-to otdelih ot sinioto gore...

Последната промяна е направена от BadmotherfuckeR на Сря Апр 23, 2003 10:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivgin

Регистриран на: 17 Апр 2003 Мнения: 56 Местожителство: В съня на черния цар
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 10:30 am Заглавие: |
|
|
Може би се намесвам прекалено късно, обаче смятам, че горе вляво, под навигацията и над Търсене, има твърде много празно пространство. А логото е твърде ниско. Всички знаем, че лого се слага горе вляво :)
Иначе сиво/зелено/синьо е супер комбинация, стои много съвременно и солидно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 10:32 am Заглавие: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: | ...orange neshto...
|
a taka :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 10:40 am Заглавие: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: | Shto ne opitash da adnesh oshe edin color??? green...orange neshto... |
a! i az tochno towa imah prediwd - wiz kak dobre ziwna sega designa! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
d-phrag
Регистриран на: 26 Мар 2003 Мнения: 71 Местожителство: Sofia - Plovdiv
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 12:11 pm Заглавие: |
|
|
E, ne - tia konturi na menutata - ne! Ako se vyrnesh na variant 2 maj po-dobre. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kuturak
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 12:56 pm Заглавие: |
|
|
dobre de, ne moe li malko da pravim izklyucheniya ot tejkite dogmi i are da ne e logoto gore vlyavo. mnoo si e cool daje tam kudeto e v momenta mislya az :-))
v edin moment stava adski dosadno da gledash sichki logota gore vlyavo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Donkey
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 6:51 pm Заглавие: |
|
|
Исках и ориндж да вкарам ма нещо не се получи ;-( сега вече малко ме дразни футъра. Ама нема да ви занимафам вече.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 9:13 pm Заглавие: |
|
|
az sym fan na varianta koito Bad dade :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 10:42 pm Заглавие: |
|
|
Не му го правете бре, щото и аз ще трябва да правя ;-)))))
Ще вдигнете летвата ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Donkey
|
Пуснато на: Сря Апр 23, 2003 10:57 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI
Цитат: | Не му го правете бре, щото и аз ще трябва да правя ;-)))))
Ще вдигнете летвата ;-) | Дошъл съм във форума не за да ми прави някой уеб-а, а за да черпя критика и ъпиниън! Щот тука има пръфешънълс ... Не вярвам някой да е възприел постинга ми като Цитат: | Моля ВИ напвраете ми ситето;-)) |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|