Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Maria. A

|
Пуснато на: Пон Май 28, 2007 12:50 pm Заглавие: affect media poster |
|
|
Joking _________________ Maria Alexandrova. Head Promotion Dept. Affect Media Ltd. www.affectmedia.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Май 28, 2007 12:53 pm Заглавие: |
|
|
еххх... фонтовете... фонтовете :))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пон Май 28, 2007 1:54 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | еххх... фонтовете... фонтовете :))) |
:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пон Май 28, 2007 3:07 pm Заглавие: |
|
|
еххх разностилието разностилието ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пон Май 28, 2007 3:10 pm Заглавие: |
|
|
абе ... чайките ми харесват :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Maria. A

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 9:11 am Заглавие: TONY THOMAS POSTER |
|
|
Joking&Peter _________________ Maria Alexandrova. Head Promotion Dept. Affect Media Ltd. www.affectmedia.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 9:48 am Заглавие: |
|
|
Има нещо изначално сбъркано в тия неща... Лош дизайн, лошо съчетание на илюстрациите с останалите елементи, кофти избор на шрифтове... Работете върху тия неща, че тъпчете на едно място... Клиента може да си ги харесва, ама на вас трябва да ви е терсене! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 10:27 am Заглавие: |
|
|
хахаха на кво сте го направили Тони :)
яко генгстааа ...
логото на ПР що там и така резнато ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kdjenev

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 1:41 pm Заглавие: |
|
|
Kliment написа: |
логото на ПР що там и така резнато ? |
Да логото Ви и надписа T.Thomas се бият нещо, може да се създава такова впечетление заради черния надпис и черното в логото Ви, а и човечеца си е стъпал върхи сайта и 'toni' с бая зор и взиране се чете. Иначе като цяло ми харесва, особенно силуетите на ганкстерите. _________________ save ass
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 4:10 pm Заглавие: |
|
|
:))))))))))))))))))))))
Лелеееееее, тхой е навсякъде. _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 6:41 pm Заглавие: |
|
|
абе в карайна сметка комбинация от добър илюстратор и слаб дизайнер... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chef

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 7:32 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | абе в карайна сметка комбинация от добър илюстратор и слаб дизайнер... |
..не мисля че илюстрацията е правена специално за целта, по-скоро виждам един доста несполучлив колаж. Некой?
:))) _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Maria. A

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 8:23 pm Заглавие: |
|
|
Всъщност илюстрацията е направена специално за целта. _________________ Maria Alexandrova. Head Promotion Dept. Affect Media Ltd. www.affectmedia.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Юни 01, 2007 11:33 pm Заглавие: |
|
|
изцяло на илюстрация е трябвало да се осляняте _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
solaris

|
Пуснато на: Съб Юни 02, 2007 1:11 am Заглавие: |
|
|
хейт мадафака круто пак се изказа арогантно. когато успеете да изкаравате достатъчно кеш от 'постерчета' и 'флаерчета' и да плащате свестни заплати на екипа ви, вместо да си продавата гъзовете за опаковки на капачки за буркани и маргарин тогава бъдете толкова тежки и арогантни(знам че повечето могат и повече, ма работят във визиткарника/печатницата и се не ги огрява). В цялата графила, хората които наистина могат да си позволят да се изказват така, заради нещата, които са направили досега се броят на едната ми ръка (ае малко отгоре). ако бях стигнал до момента до който са го докарали афект медиа, щях да ви се изсмея. честно. аман от мишки качили се таблети. тва е поредния форум в който има пълна липса на респект към работата на другите. типично българско и селско. и не - не смятам, че забележките на повечето от вас са глупави - напротив. дразни ме липсата на респект и порива да се блеснем за сметка на другите (особено изказването,че са чорили илюстрацията и са направили колаж, даже и се нахъсвате един друг, бахти неприятните) :( _________________ www.bassline-bg.org // www.myspace.com/dj_solaris |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Съб Юни 02, 2007 8:40 am Заглавие: |
|
|
Ама рекламка по форумно тече инак... никой не го бръсне дали е добре или зле, ми се струва... ПиАр-а да върви :)
Понеже ако някой го бръснеше щяхте поне да ги подбирате плакатите а не така на конвейра. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Съб Юни 02, 2007 9:00 am Заглавие: |
|
|
solaris написа: | хейт мадафака круто пак се изказа арогантно. когато успеете да изкаравате достатъчно кеш от 'постерчета' и 'флаерчета' и да плащате свестни заплати на екипа ви, вместо да си продавата гъзовете за опаковки на капачки за буркани и маргарин тогава бъдете толкова тежки и арогантни(знам че повечето могат и повече, ма работят във визиткарника/печатницата и се не ги огрява). В цялата графила, хората които наистина могат да си позволят да се изказват така, заради нещата, които са направили досега се броят на едната ми ръка (ае малко отгоре). ако бях стигнал до момента до който са го докарали афект медиа, щях да ви се изсмея. честно. аман от мишки качили се таблети. тва е поредния форум в който има пълна липса на респект към работата на другите. типично българско и селско. и не - не смятам, че забележките на повечето от вас са глупави - напротив. дразни ме липсата на респект и порива да се блеснем за сметка на другите (особено изказването,че са чорили илюстрацията и са направили колаж, даже и се нахъсвате един друг, бахти неприятните) :( |
А така!
Сега всеки к'вото има в гащите, да го вади да си ги мерим!
Дамите какво ще извадят не е ясно
Мда, бат ЛХ май пак ще раздава кофички и лопатки.... _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Съб Юни 02, 2007 9:03 am Заглавие: |
|
|
solaris написа: | да си продавата гъзовете за опаковки на капачки за буркани и маргарин :( |
az sam ot tia - zakasalite:-))))
s margarina i myrliavite opakovchici - sigurno i drugi ima.
az sam mnogo zle - nito cash ima, nito nishto - nito debit nito kredit - palno martvilo. Ot dalgi godini fotosinteziram po taia prichina - na solarna energia go karam.
Ia! Solaris,.... aaa, da ne bi i ti kato men da si na solar power...???
Vizh sega, pi4aga - toia pat seriozno.
Tia deto se zanimavame s razni opakovchici, etiketchenca i loga ne sme tolkoz zle, nito pak tia deto se zanimavat s razni postercheta i flaercheta sa tolkova dobre. Tova dori ne e interesno, za da go pishesh. Osven, che ne e interesno, ami e i nezrialo kato razsazhdenie - i ti, i az i vsichki ostanali (hubavi ili loshi) sme v edno garne - ae da ne se zameriame s produkcia, che niama smisal prosto.
To4no ti specialno imash tolkova uspeshni opiti, che ne e nuzhno da se infantilizirash, kogato niakoi ne ti haresa plakata za denia na deteto i pri tova si pozvoli da ti go kazhe, nito pyk e nuzhno da stavash don kihot v niakakva nesashtestvuvashta shvatka mezhdu naduti margarindzhii i mega uspeli flaermakeri.
Taka mislia az i sam po4ti siguren, che nikak ne sam edinstven.
Tova ne e anons, koito celi da me konfrontira s teb ili niakoi drug.
Celta mi e da ti kazha priatelski kakvo mislia - pisha ti go publichno, a ne kato lichno saobstenie, zastoto takav e manierat, koito ti sam si nalozhil.
Good luck. Fan sam ti! _________________ Best Wine Labels Design
Best Logos
Hand Lettering on Wine Labels |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Съб Юни 02, 2007 9:59 am Заглавие: |
|
|
абе факт си е, че дизайнера на постера явно има по-други виждания относто шрифтовете. На първия и тези аутерглоу ефекти не помагат и градиента вътре не ми харесва. Тайпото не ми се струва подходящo, например with goled dj's, имената на дискожокерите енд море е с една големина, идеята е, че не е лошо да има градиране на информацията.
Ще си позволя да пусна няколко постера тук, които ми допадат на мен, парти постери. Ако сметнете, че не е мястото тук, мод-а да ги разкара:)
п.п. epixs, моля те, пиши на кирилица и не ни мъчи да четем такива дълги текстове шлиок;)
и така нататък:) Другото е, че цветовете са суровички места, това не ми допада, но може това да е идеята. Не обичам да давам акъл по принцип, ама в случая мисля, че дизайнера, който работи по илюстрацията може да се справи и по-добре, повечето критики бяха насочени именно към неговата работа. И пускайте неща, на мен лично ми е интересно:) _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|