Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 12:02 am Заглавие: Е, не може да е истина... |
|
|
Катрин... защо, скъпа моя!?!?!?!?!??!?!?!?!
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1170901 _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 8:13 am Заглавие: а |
|
|
... тва живот ли е :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 8:30 am Заглавие: Re: а |
|
|
dalibg написа: | ... тва живот ли е :) |
Така изглежда, ама несправедлив бре... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 8:48 am Заглавие: а |
|
|
аз не им обръщам внимание откакто този гей брат пиД ми взе Джолито :)))))) .... ай ши ги следя .... не стига че им живеем |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 9:22 am Заглавие: а |
|
|
по-принцип (реално=в дейВстеителност) не съм чак такъв селяндур :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 9:47 am Заглавие: |
|
|
Не разбрах защо е цялата драма?
Това че Катрин няма да се снима вече гола, ви нарушава сексуалния живот ли? _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 10:10 am Заглавие: а |
|
|
гх ... всичко свърши |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 1:27 pm Заглавие: |
|
|
Брат Пит гей??? Не знаех, че Анджелина е мъж.... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Мар 08, 2008 2:31 pm Заглавие: |
|
|
ne go narushava, ValBo, prekratqva go :)))))) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 12:19 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Не разбрах защо е цялата драма?
Това че Катрин няма да се снима вече гола, ви нарушава сексуалния живот ли? |
Валбо, ти сърце имаш ли бре... :) Колко филма с Катрин си гледал - М? М? М? _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
irf

|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 1:47 pm Заглавие: |
|
|
Пффф, Катрин. Ти Моника Белучи Извънземната някога виждал ли си ? Единствената актриса която няма нужда от грим и осветление за да излъчва чист, неподправен сексапил. _________________ http://www.youtube.com/watch?v=qoIvd3zzu4Y |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 2:20 pm Заглавие: |
|
|
irf написа: | Пффф, Катрин. Ти Моника Белучи Извънземната някога виждал ли си ? Единствената актриса която няма нужда от грим и осветление за да излъчва чист, неподправен сексапил. |
Хм, само щото си пресен тука няма да ти се обидя дълбоко! :) Явно не си чел тука... http://www.graphilla.com/viewtopic.php?p=196453#196453 _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dalibg
|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 3:14 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Не разбрах защо е цялата драма?
Това че Катрин няма да се снима вече гола, ви нарушава сексуалния живот ли? |
а вие тва прочетохте ли го .. :) ..
"ти нямаааш сърцеееее" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 3:39 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | irf написа: | Пффф, Катрин. Ти Моника Белучи Извънземната някога виждал ли си ? Единствената актриса която няма нужда от грим и осветление за да излъчва чист, неподправен сексапил. |
Хм, само щото си пресен тука няма да ти се обидя дълбоко! :) Явно не си чел тука... http://www.graphilla.com/viewtopic.php?p=196453#196453 |
Хехе. :) бях я забравил тази тема. Всички ли получихте това което сте си пожелали? Който не е, може да ползва тази тема, която тамън си е и в подходящия раздел :) Хем ще отвлечем за малко вниманието от г-жа Джоунс, че се получи леко неловко и без това :)))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 3:59 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Хехе. :) бях я забравил тази тема. Всички ли получихте това което сте си пожелали? Който не е, може да ползва тази тема, която тамън си е и в подходящия раздел :) Хем ще отвлечем за малко вниманието от г-жа Джоунс, че се получи леко неловко и без това :)))))))))) |
Аз още не съм, но предполагам Дядо Коледа се е убил - пускайки се с въже на рапел от покрива - комина се е сринал и дядо коледа се е размазал кат пастет на асфалта, затова и разпознаването не е възможно! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 4:18 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | spacer написа: | Хехе. :) бях я забравил тази тема. Всички ли получихте това което сте си пожелали? Който не е, може да ползва тази тема, която тамън си е и в подходящия раздел :) Хем ще отвлечем за малко вниманието от г-жа Джоунс, че се получи леко неловко и без това :)))))))))) |
Аз още не съм, но предполагам Дядо Коледа се е убил - пускайки се с въже на рапел от покрива - комина се е сринал и дядо коледа се е размазал кат пастет на асфалта, затова и разпознаването не е възможно! |
:) Поредполагам, че са се заиграли с Моника като е отишъл да я вземе за да ти я докара. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 4:31 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | snooper написа: | spacer написа: | Хехе. :) бях я забравил тази тема. Всички ли получихте това което сте си пожелали? Който не е, може да ползва тази тема, която тамън си е и в подходящия раздел :) Хем ще отвлечем за малко вниманието от г-жа Джоунс, че се получи леко неловко и без това :)))))))))) |
Аз още не съм, но предполагам Дядо Коледа се е убил - пускайки се с въже на рапел от покрива - комина се е сринал и дядо коледа се е размазал кат пастет на асфалта, затова и разпознаването не е възможно! |
:) Поредполагам, че са се заиграли с Моника като е отишъл да я вземе за да ти я докара. |
Мръсен стар перверзник е тоя дедо... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 4:50 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | ...Мръсен стар перверзник е тоя дедо... |
Ти какво би направил на негово място? :)))) Хохохооо.... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 7:20 pm Заглавие: |
|
|
Старите чанти у лево викам аз. Трябва да се дава път на младите комсомолки. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 7:59 pm Заглавие: |
|
|
за какво говорите? илюстрирайте, че така не се разбира |
|
Върнете се в началото |