Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Чет Авг 28, 2008 12:18 pm Заглавие: Младши Графичен Дизайнер / Junior Graphic Designer |
|
|
Belvedere Bulgaria, в партньорство с LoveHate Incorporated и RoT Itnternational, търсят да намерят млад и талантлив графичен дизайнер, който ще бъде в строгите, НО справедливи, ръце на екс. татуист и WoWаджия. Кандидатът може да няма много опит в тази област, но пък да загрява и схваща бързо. ( Полът не е от значение, но високите, дългокраки, едрогърди блондинки ще бъдат с предимство при интервютата. )
Какво се изисква от въпросния кандидат (включително и от блондинките):
- Владеене на CorelDraw и Photoshop. ( предпочитаме точно този софтуер, щото друг не знаем )
- Опит и познания в предпечата. Ако нямате множко от това, то ще Ви бъде "преподадено" (начинът на преподаване зависи от пола и цвета на косата), а ако не схващате - ще Ви бъде деликатно набито в главата от строги, НО справедливи, татуирани ръце.
- Да пуска минимум по една капка пот на ден, пет дни в седмицата, от 9:00 до 18:00, в Бизнес Парк София
Какво ще получи кандидатът:
Периодично потупване по рамото ( или по задника, в зависимост от пола ), развиване в областа на дизайна и предпечата, работа в екип от млади хора ( агхъъ... с малки изключения ), приятна атмосфера и възнаграждение, в зависимост от качеството на свършената работа.
Ще имате възможност да се впуснете в дебрите на алкохолния бизнес и да обогатите познания си по винарство, водкатсво, мастикарство и ракиджийство. Естествено този процес е дълъг и сложен и изисква направата на много винени листи, менюта, кашони, трансперанти, билборди и т.н.
Стига толкова глупости, ами кажи как да кандидатствам!
Елементарно, Уотсън ! Пускате едно мейлче на valentin.manov@belvedere.bg , в което прикачвате CV-то и портфолиото си ( за блондинките и снимки ). След това чакате с нетърпение да получите телефонно обаждане. За съжаление, не всеки ще бъде удостоен с тази чест, тъй като след разглеждане на апликациите, само на избраните кандидати ще бъде даден шанс за интервю ( и на блондинките )
Ако мислите, че прекалено много глупости съм наговорил и нищо не сте разбрали, притеснявайте се да се свържете с мен:
Mr. Манов
Тел: 02/4899450
Email: valentin.manov@belvedere.bg
 _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Авг 28, 2008 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Казаха "млад". _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Чет Авг 28, 2008 1:41 pm Заглавие: |
|
|
epixs написа: | тва е кат за мен точно, само тряа фнимафате с потупванията:-))))))))))))
гуд лък |
Не съм подозирал, че си висока, дългокрака и едрогърда блондинка... :)))) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Авг 28, 2008 2:05 pm Заглавие: |
|
|
120 гръдна обиколка дават ли ми повече шанс от 90/60/90
:-)))))))))))
П.С. Ку трее измера бицепс едно друо ;-)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Чет Авг 28, 2008 2:10 pm Заглавие: |
|
|
minimiro написа: | 120 гръдна обиколка дават ли ми повече шанс от 90/60/90
П.С. Ку трее измера бицепс едно друо ;-)))) |
Я кажи и талията!? :)))
Сега сума народ ще се нареди да си плаща едри суми, за да го вземат на място като в тая обява :Р Рот-е, да почерпиш после! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Авг 28, 2008 2:29 pm Заглавие: |
|
|
snooper написа: | ..Я кажи и талията!? :))) |
Талия? Кво е тва талия :-)))
Във форма съм.... кръга също е форма :-))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
Пуснато на: Чет Авг 28, 2008 2:37 pm Заглавие: |
|
|
RoT написа: | epixs написа: | тва е кат за мен точно, само тряа фнимафате с потупванията:-))))))))))))
гуд лък |
Не съм подозирал, че си висока, дългокрака и едрогърда блондинка... :)))) |
сетивата лъжат:-))))) _________________ Best Wine Labels Design
Best Logos
Hand Lettering on Wine Labels |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Авг 28, 2008 2:47 pm Заглавие: |
|
|
секс взаимоотношенията на работното място все повече завладяват Бизнес Парка, един ден Бизнес Парка ще е самостоятелен квартал - Младост 12, много офис чада ще се пръкнат, пред всеки компютър родилка, под всяко дърво люлка, пред всяко кафене детска площадка! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Авг 28, 2008 2:51 pm Заглавие: |
|
|
Zing написа: | секс взаимоотношенията на работното място все повече завладяват Бизнес Парка, един ден Бизнес Парка ще е самостоятелен квартал - Младост 12, много офис чада ще се пръкнат, пред всеки компютър родилка, под всяко дърво люлка, пред всяко кафене детска площадка! :) |
Мдааа..... ще трябва да се внася генетичен материал отвън обаче. Къде се намираше тва "бизнес парка"?
- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Чет Авг 28, 2008 3:21 pm Заглавие: |
|
|
Zing написа: | секс взаимоотношенията на работното място все повече завладяват Бизнес Парка, един ден Бизнес Парка ще е самостоятелен квартал - Младост 12, много офис чада ще се пръкнат, пред всеки компютър родилка, под всяко дърво люлка, пред всяко кафене детска площадка! :) |
Гледал си 18+ филмите по Дискавъри, предозирал си с Цинк или ти е дошло в повече творчеството на Тери Пратчет ? :)
spacer написа: | Къде се намираше тва "бизнес парка"? |
А ти обясня от Пловдивска гледна точка ше е по-лесно :) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Чет Авг 28, 2008 11:01 pm Заглавие: |
|
|
Аха да си засиля СиВи-то и прочетох, че те искали Корел :-)))) ... а иначе съм идеалния кандидат - талантлив съм, нямам опит, не пия алкохол и полът ми няма значение :-) ... и ДА, млад съм!!!
Иначе успех в търсенето! Имам една молба - пратете ми кандидат №2. При мен ще работи по-в центъра ... но на Русе :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2008 1:38 pm Заглавие: |
|
|
За да не застива темата( /bump дет му се вика), ще посоча малко предимства на кандидата :)
Предимства ( естествено че има ):
1. Да сте дългокрака, едрогърда блондинка ( не се притеснявайте дори и да сте брюнетка, стига само това да е кахъра )
2. Да сте татуиран (или да имате такъв план в близко бъдеще) и да обичате големи и шумни мотори
3. Да слушате хубав брутален метъл ( може и не чак толкова брутален ), да сте запознат с дискографията на Slayer, Motorhead, Pantera, AC/DC etc. както да знаете и всички пикантни подробности относно новия албум на Metallica.
4. Да работите като кон и да не искате много голямо заплащане ( демек да си работите за кеф така.. хем така на вас кеф хем на финансистите кеф. )
5. Да сте WoW адикт ( задължително Horde.... изключение само правят хънтърите... ако имате гномче варирор - не си правете и труда да кандидатствате!!!!)
6. Кандидатите, отговарящи на т.1 да изпратят няколко по-хубави снимки ( не се притеснявайте и за 18+ ) за да можем подобаващо да оценим "талантите" Ви ! :)
7. Виж т. 1 и т.6 _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Сеп 03, 2008 9:39 pm Заглавие: |
|
|
RoT-e
За може да ползваш блондинката се искат поне 22 години
Инъче си е само заносване
С две думи - само шефа ще я ползва;-)Р _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 10:34 am Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | RoT-e
За може да ползваш блондинката се искат поне 22 години
Инъче си е само заносване
С две думи - само шефа ще я ползва;-)Р |
Хубаво си го намисилл точно с 22-те, ама нема ти мине лафа :) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 11:30 am Заглавие: :-) |
|
|
Тази тема все повече ми заприличва на Прогнозата за времето по Нова Тв.
Направо я кръстете Търси се жена за Батко Любомраз!
Сигурно сте я пуснали с тайната надежда така да го укротите.
Иска ви се!
Иначе сте на прав път!
Ма ви липсва финес за тез рабути.
Не ставате за сводници... ааааа... за сватовници, де!
:-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 12:41 pm Заглавие: |
|
|
пусни обява за работа, осигури секс в офиса :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Сеп 04, 2008 12:46 pm Заглавие: |
|
|
къф секс бе.....
RoT-а е малък, а дядо стефчо се съмнявам дали праи вече таквиз неща... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 3:34 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | къф секс бе.....
RoT-а е малък |
Ех тая старост, много завистливи ве прави :-) _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Сеп 11, 2008 4:27 pm Заглавие: :-) |
|
|
Имаше една реплика от един криминален съветски роман:
Ех, старост - нерадост!
Та - за нас мое и да е старостта...
Ма за вас май... нерадостта!
Не чувам пиянски крикове на радост, че сте намерили Блондинката.
Любомраз продължава да ва бий, май!
:-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|