Graphilla.com :: Преглед на тема - За Graphilla !

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

За Graphilla !
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
hristov2256

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Сеп 18, 2008 10:13 pm    Заглавие: За Graphilla ! Отговорете с цитат

Знам, че темата не е за този раздел, но тъй като нямам права, за да пиша в правилните раздели, ще помоля всеки модератор/админ да прочете това, преди да изтрие темата :)

Когато дойдох тук, си мислех "Хаха Какъв е този смешен форум, в който хората оценяват другите и им дават права да пишат в специализираните теми".

Да, но след 4 дена нон стоп четене, прочитане на целия сайт/форум, тема по тема, ред по ред и т.н стигнах до извода, че ВИЕ, давате на хората реален поглед в/у техните творби. Преди няколко дни си мислех, че съм голяма "клечка" с снимките си, но ВИЕ ме накарахте да тръгна по правилния път, да видя реалния свят, така както трябва да бъде видян, накарахте ме да осъзная колко има да уча още.
Вчера гледах на "snooper" Есето с снимки-ако мога така да го кажа. ЖЕСТОКО, НЕВЕРОЯТНО!
-Тази творба ме мотивира да снимам още повече, даде ми идеи. - поклон!

С няколко думи към новодошлите:

Модераторите/админите си разбират от работата, те са хора на изкуството, има какво да научите от тях. Това е сериозен форум, в който има какво да се види и научи, аз лично научих много!
Уважавайте тяхното мнение, то е полезно за всички Вас.

Не приемаите това като подмазване, открих колко прекрасно място може да бъде този форум, изказвам моето лично мнение.
-Моля, дори да не я изтриете, да я преместите в някой от правилните раздели, за да я видят повече хора.

Искам само едно да ВИ кажа: Благодаря Ви ! Вие сте номер 1 !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 18, 2008 10:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе аз не съм човек на изкуството и сега честно казано се чудя какво да я правя тази тема :\

то малко зависи и за кое изкуство говорим де.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
hristov2256

МнениеПуснато на: Чет Сеп 18, 2008 10:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spacer написа:
абе аз не съм човек на изкуството и сега честно казано се чудя какво да я правя тази тема :\

то малко зависи и за кое изкуство говорим де.

Ами Фотография/дизайни на разни 2D, 3D не е ли изкуство ? :)

Както решиш, или я премести, или я изтрийте :) Просто исках някой да ви каже, че сте невероятни, защото съм сигурен, че не всеки ден го чувате...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
DinYa

МнениеПуснато на: Чет Сеп 18, 2008 10:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

стикни я като важна ; )
Върнете се в началото
Greenhorn

МнениеПуснато на: Чет Сеп 18, 2008 10:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DinYa написа:
стикни я като важна ; )

ХАХАХА :)
Върнете се в началото
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Чет Сеп 18, 2008 10:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Шпаце, качи я най-отгоре!!! ;)))
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Сеп 18, 2008 10:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hristov2256 написа:
....Просто исках някой да ви каже, че сте невероятни, защото съм сигурен, че не всеки ден го чувате...

Ааабе то малко зависи и кого ще попиташ, :) но като цяло да. Не всеки ден се случва :)

Айде утре ще видим как да действаме. Но най-вероятно някой ще реши проблема радикаллно още преди да сме се събудили :)
Върнете се в началото
vrabchev

МнениеПуснато на: Чет Сеп 18, 2008 11:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Има истини, ама нужно ли е да се закачва такова знаме? А понякога като се тръгне в грешната посока, ела да видиш кой мил, кой драг. Ои0добре всеки сам за себеси да решава кого да уважава.
а снупъра..... вицепрезидент.
icolin

МнениеПуснато на: Пет Сеп 19, 2008 10:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Така се става президент.... хахах (joke)
Върнете се в началото
Yaroslav Kuzmin

МнениеПуснато на: Пет Сеп 19, 2008 11:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Сега, всичко зависи от това на колко си години с какво си се занивмавал досега и дали имаш усет към изкуство и дали го разбираш. Повечето хора тук, неговорим за модераторите, са стигали доста по-далеч в мисловния процес, който се опитваш да ни покажеш. Всеки един от нас от нас, поглеждайки на нещата от реална гледна точка си има определено мнение за нещата, които вижда и улавя като информация. Тук вече минаваме на друго ниво. Това, че те е подразнил факт, че простосмъртни хора натякват своето мнение или да го кажем по-деликатно - оценяват нещата на другите простосмъртни от форума не е толкова голямо прозрение, колкото си мислиш. Следващата стъпка за тебе ако искаш да се занимаваш с изкуство(пак отбелязвам незнам доколко си запознат или колко опит имаш в сферата на изкуството) е да селектираш информацията която прочиташ и изображенията, които разглеждаш, защото.... всеки вдин от хората, най-вече художниците има по своему уникално за него виждане в изкуството и самоизразяване. Идеята е да се отнася човек толерантно към всички видове изкуство и да се опитва вече да дава колкото се може по компетентни коментари за даден обект(предмет, Изображение) Може да не ти хареса някоя творба или да не ти хареса някой коментар, защото несъвпада с твоето мнение, но това неозначава, че трябва да наругаеш човека и да го изложиш във форума. ЗА ВСЕКИ ВИД ИЗКУСТВО И ЗА ВСЯКА ТВОРБА СИ ИМА ПОНЕ ЕДНО ЧОВЕЧЕ< КОЕТО ДА НАМЕРИ ОНОВА< КОЕТО ПАСВА НА НЕГОВАТА ДУШЕВНОСТ. Незабравяйте, че в реалния живот се случват най-невероятните неща и както аз съм се убеждавал вече хората могат да датат милиони за неща, които са абсурдни за другия човек! Пример: Том Круз продаде позлатените лайна на дъщеря си във вид на малка пластика за 300000 долара, което според него е изкуство. така, че моето мнение е че темата е нищо повече от една обикновена мисъл или спам. Ако искаш да докажеш нещо трябва да покажеш изкуство и да се представиш за някой от разделите, след това - няма да се ядосваш ако някой от модараторите няма да ти хареса творбите, нали така :)
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Пет Сеп 19, 2008 11:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

мен лично тая дума изкуство ме притеснява...
Върнете се в началото
epixs

Местожителство: с. Добри дол - в центъра

МнениеПуснато на: Пет Сеп 19, 2008 12:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

тряя ся да спре да ходим по голяма нужда - мноо възвишен стана разговора нещо!!!:-)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
epixs

МнениеПуснато на: Пет Сеп 19, 2008 12:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

* спрем
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Yaroslav Kuzmin

МнениеПуснато на: Пет Сеп 19, 2008 12:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LOL как обиди човака само :P LOL
epixs

МнениеПуснато на: Пет Сеп 19, 2008 12:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

пи4, не умозаключавай, когато не си наясно - не съм го обидил, нито имам намерение когото и да било да обиждам - хареса ми това, което е написал и реагирам ведро, според настроението си, с малко от моя хумор.
Върнете се в началото
hristov2256

МнениеПуснато на: Пет Сеп 19, 2008 12:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не се опитвам да го доказвам с думите си! Казах това, което мисля. До колкото си спомням, исках всеки модератор да разбере, че аз уважавам мнението му. Посочих също, че могат да изтрият темата, в случая няколко хора вече я наспамиха, нали така? Ако ще доказвам нещо на модераторите, то няма да е с думи, а с снимки!
Имам какво да уча все още, не съм идеален в това, което правя, живота е пред мен, а аз съм все още малък, за да постигна това което искам.

Ако искате "Delete" на темата, повторих то над 5 пъти :) Както прецените..
Върнете се в началото
Yaroslav Kuzmin

МнениеПуснато на: Пет Сеп 19, 2008 12:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

това пък е моето мнение, прочел см го като: тряя ся да спре да ходи по голямя нужда..." наясно съм, че не си го обидил, така го прочетох аз XD и ми стана смешно
vrabchev

МнениеПуснато на: Пет Сеп 19, 2008 12:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хубаво е че мислиш по този начин. Просто аз лично не смятам това да помогне някому с нещо, освен да покаже на по-агресивните, имащи се за много повече от другите, че е възможно да се подходи и по друг начин на коментарите. Но най-добре е такива думи да се казват когато има коментари по твои работи, защото тогава ще стане ясно уважаваш ли чуждото мнение или не. Най-ми хареса това че сам определяш колко работа те чака, докато другите бързат да покажат на ден по 20 неща които не стават с надеждата, че вече са догонили новото, което допреди 3 минутки не са имали.
Yaroslav Kuzmin

МнениеПуснато на: Пет Сеп 19, 2008 12:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

еми ето, да, напълно съм съгласен с теб, Врабчев, Просто я споделих тази мисъл в случай ако някой я хареса и сметне да работи по начина, по който ти спомена
velinov

МнениеПуснато на: Пет Сеп 19, 2008 12:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Я се сегайте, бе!

Темата може да се разбере двузначно, защото или е написана честно и искренно или е пропита със сърказам и се води, малка победа за лично отмъщение, пък и мястото и не е тук. Нека всеки си прави сам изводите и да si ги пази за себе си. На който му харесва ок, на който не 'out'. Ако трябва да мине през момент на отрицание, заяждане, афиширане на чувства от типа неразбран и засегнат млад творец, да скача като ущишпана госпожица на всеки комент и да ръси реплики в стил 'абе вие к'ви сте' и най-накрая да се сети и разгледа форума, та да му светне няква лампа аджеба къде е той по пътя и да напише нещо подобно..., тъпо... темата е за 'delete'... айде със здраве... ;)))
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети