Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2008 1:13 am Заглавие: BEYOND |
|
|
Върти ми се една идея от доста време в главата и най-накрая почнах да я развивам!Всъщност част от "тестовете" ги има някъде в speed темата!Доста шантави неща съм замислил и тва е най-нормалното май..доста дълга поредица ми се очертава както си го мисля дано да имам време.Пускам само едно щото не знам дали вървя в правилния път и дали изобщо си струва да развивам цялата откачена концепция.Ще пусна и още няколко съвсем скоро...надявам се!Коментари и критика добре дошли най-вече критиката...:)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maiski

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2008 1:12 pm Заглавие: |
|
|
изглежда страхотно!,има фентъзи полъх на пръв поглед,и начина по който си направил скалите,дълбочините,стеблата на дърветата е много жив...продължавай смело с начинанието ^ ^ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dna4fun

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2008 1:40 pm Заглавие: |
|
|
прилича на някоя от сенките в Хрониките на Амбар!
(доста приятно) _________________ http://myr4t.blogspot.com/
моя принцип е: първо въобще нещо върху листа, а след това според зависи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Viktor M.

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2008 6:52 pm Заглавие: |
|
|
Този ефект с размазването в горната част ми стои самоцелно. Смущава ме, защо обаче за сега немога да кажа? _________________ www.mazhlekov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
HEA
|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2008 11:32 pm Заглавие: |
|
|
Много ми харесва – и аз бих се радвала ако продължиш с начинанието :) _________________ Keep It Simple
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dimarinski

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2008 11:40 pm Заглавие: |
|
|
Страхотна атмосфера излъчва тази работа:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Пон Ное 17, 2008 12:34 am Заглавие: |
|
|
пипането ми харесва, без замазването отгоре, но обърни внимание на друго, прекалено много неща се случват - листа отляво, отдясно, човек с огън и коза, друг човек седи и наблюдава, още малки човечета пътуващи на някаде, светещи дървета, пропаст, сияния и т.н. Виж, кои неща са ти наистина необходими, останалото трябва да го прежалиш.
В момента все едно си залепил три картинки една до друга
примерно. _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2008 3:58 pm Заглавие: |
|
|
триптих? един колега щом скочи отдалече и попита какво е това , значи прави впечатление :) много динамично и интересно!!!! _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2008 6:58 pm Заглавие: |
|
|
Аз нали съм неартист..
Странни ветрове бушуват на това място!
От една страна много силни, та чак са огънали дърветата, от другаедвам развяващи шала на стоящия на скалата. Ако съдим по огъването и летежа на листата, духа едновремемно от две страни. А ако включим огъня, явно духа специфично, защото на него не му влияе...
Има и голям проблем с пропорциите според мен, но да не се качвам по далеч от обувките...
Като цветове и визия ми харесва _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2008 9:06 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | Има и голям проблем с пропорциите според мен, но да не се качвам по далеч от обувките...
Като цветове и визия ми харесва |
Аре аре казвай!Няма ме жалиш казвай кво не ти харесва или прави лошо впечетление...само ми помагаш по този начин! :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SPIT

|
Пуснато на: Сря Ное 19, 2008 11:31 pm Заглавие: |
|
|
Реших да спомена едно наблюдение. Това с реалистичността на физиката (така да го наречем) може дори да ти допринесе за още по-интересна композиция. А именно - ако "вятърът" идва от цепнатината в земята, тогава всички огньове ще се в посока от нея към левия и десния край на полето, което мисля, ще засили композицията. Тази ми мисъл ми дойде след коментара преди този и това, което всъщност исках да кажа. Искам само на едно нещо да обърна внимание. Долу в цепнатината ти се случва едно зелено поле, което води към първостепенния ти акцент (онази мега експлозия). Обаче си мисля, че тази част може да се засили, за зелените говоря. Показвам пример, който набързо нацъках
ако там и се срещнат категорично показано тъмно-светло, студено-топло, ще постигнеш си мисля една доста силна композиция. Успех :)
п.с. не искам примера да се приема буквално, само показвам за коя част става въпрос...че се получиха доста диско цветове :) _________________ http://dribbble.com/KossyoKOKALANOV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
VenomBGR

|
Пуснато на: Пон Дек 01, 2008 11:39 am Заглавие: |
|
|
Много ми харесва палитрата, цианът отдолу много приятно контрастира като цветове е много добре! Като ниво на детайлност е добро, но може би в далечината още малко леко да потъне за да има една по ястна граница с предния план. Проблемът който срещнх от началото като я погледанх е че не видях много изразен акцент и очите ми се лутаха малко из работата ти :). Много добър environdment давай в този дух :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 11:37 pm Заглавие: |
|
|
Най-накрая да ги свърша тез неща че ми висят на харда 2 месеца че и повече...голям мързел ей...:)Сега ми е чудно тия де сега ги почнах кога ш ги свърша...:D
Критиката и коментарите са добре дошли! :)
Мерси на всички за коментарите по старата клепаница!! :)
Hi-res
Hi-res
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Yaroslav Kuzmin

|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2009 11:46 pm Заглавие: |
|
|
това с лабиринта е впечатляващо :О, пожелавам успешно творческо развитие :) _________________ you may bark, but you'll never sing! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NEN
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DJ_CyberGod

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 12:34 am Заглавие: |
|
|
лабиринта наистина е много добър като идея.. според мен трябва да му позачистиш предния план, струва ми се че се е размило от текстурите прекалено.. иначе браво за идеята и светлината _________________ so many pedestrians, so little time.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 12:46 am Заглавие: |
|
|
СтрахОтно! :))) Бртаво бе!!! Най-накрая ясна и стабилна структура! Две стъпки напраед... ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ArtDream

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2009 2:09 am Заглавие: |
|
|
браво и от мен, много хубаво е станал лабиринта! _________________ ArtDream
http://sabinart.blogspot.com/ |
|