Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
killswitch

|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 11:19 am Заглавие: sfumato - project/realization |
|
|
Дизайн - Е.Енчев
Реализация - Сфумато дизайн
http://www.sfumato-design.com/
фирмата се занимава с проектиране и изпълнение на различни интериорни и екстериорни обекти...
проектът и визуализацията на офиса са направени за 1 ден !!!
3д...
 _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 9:14 pm Заглавие: |
|
|
Добре ве...каката ме кефи! :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 11:29 pm Заглавие: |
|
|
ох, аз нещо не се кефя, на нищо. За самото 3Д, супер че е за 1 ден, ама не е яко, супер стерилно, просто информативно. Няма атмосфера, нищо особено.
А за архитектурата, просто нямам точно определение, колко не е на място, нищо в нея. Време е хората които правят дизайн да си седнат на задника и да помислят малко, да проверят какво става извън софия и да спрат да ни излагат пред света и самите нас ... _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
Пуснато на: Нед Сеп 20, 2009 11:51 pm Заглавие: |
|
|
хехехехе ето го поредния хейтър....вместо да имаш положително отношение ,че проекта не е само на хартия ,а е изпълнен и то с голяма точност...то нека да нахраним дизайнера :) добре пич... аре кажи кое не му е на мястото? да си влизал скоро в някой редови офис да видиш там как е положението?!? според мен и ако половината от офисите изглеждат добре колкото тоя би било прекрасно...3д-то,което съм направил си е точно информативно и при положение,че съм наблюдавал и участвал в целия процес до изпълнението не виждам смисъл от по-прецизен и лъскав рендер...също така няма да е лошо да се замислиш в коя държава се намираш и с какъв бюджет разполагат повечето хора ...мога да ти кажа ,че за тея пари направо сме избили рибата ,че и всичките зелени еуглени,чехалчета и други организми! ако си виждал някои от моите фрий проекти би следвало да забележиш ,че бих могъл и на космически кораб да го обърна и на каква ли още не изгъзица,но така би стояло не на място и би било много скъпо... _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пон Сеп 21, 2009 12:26 am Заглавие: |
|
|
Споко killswitch,
Много добре знаеш, че каквото и да направиш, винаги ще има недоволни. Аз неразбирам какво му е лошото на дизайна. По същият начин и аз не харесвам много неща, които за други са супер. така че в дизайна винаги ще има опозиция. Въпроса е да не се изказват толкова остро нещата, защото днес се коментира този проект, утре може да е друг и думите казани в случая, могат да бъдат казани за всеки един проект - въпрос на гледна точка. Не виждам смисъл от всичко това. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Пон Сеп 21, 2009 4:02 pm Заглавие: |
|
|
Разваляте хубавия бой с караници.
Мене ми харесва но какво разбирам аз. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Сеп 21, 2009 6:31 pm Заглавие: |
|
|
На мен ми харесва. А и честито за реализацията.
Хубава атмосфера с тия разделители при работните места.
И повече така реализирани проекти ти желая.
А това има ли нещо общо с театъра сфумато или? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Пон Сеп 21, 2009 9:05 pm Заглавие: |
|
|
оп оп оп, чакайте бе хора, защо винаги ако каже някой че мещо не му харесва, почвате да хапете. Нека да уточня:
моето мнение си е мое, отговор на показаното, не занимавам никого и не го моля да се съгласява. Отностно 3Д-то, какво да кажа, радвам се че това което е предложено е изпълнено, точно и както е замислено, просто не ме заинтригува визуализанията.
Архитектурната ми критика, именно заради държавата в която сме я отправям, кой какъв е вече не знам, но всеки е дизайнер и архитект станал, ама много са се объркали. Не ми говорете за бюджет, защото с много малко можеш да постигнеш прекрасна атмосфера както за пространство така и за цяла сграда, а ако лампата е оригинална, то тя не е най-ефтиното. Архитектурното пространство не е съвкуспност от хубавки, някак си подредени / в случая доста набутани един до друг - обекта. Играта с материалите е несполучлива според мен, ужасно много разнообразие, за толкова малко простраснтво, създавате кътове и ги подчертавате, с което се намалява простраството допълнително, вместо да се опитате до го уголемите.
Не е мястото тук да го обсъждам това, няма общо и не е нападка към реализацията, въпрос на виждания и личен вкус. _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Svetoslav
|
Пуснато на: Пон Сеп 21, 2009 9:55 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | бих могъл и на космически кораб да го обърна и на каква ли още не изгъзица,но така би стояло не на място и би било много скъпо... |
Цитат: | Себе си, бихме определили като талантливи, хора превърнали хобито си в работа, а работата - в изкуство...
Изкуството да владееш и моделираш пространството така изкусно, да изразиш себе си тъй уникално във форми и багри така, че някой запленен от лукс и удобство с гордост да нарече това пространство свой дом.
|
на мене просто ми се зави свят |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
Пуснато на: Пон Сеп 21, 2009 10:04 pm Заглавие: |
|
|
аэ нямам нищо общо с писаното в сайта...
Мав-неэнам,колко си раэбрал,но аэ съм правил диэаина,рендето и съм отговарял докато се иэпълни...помещението е малко
и е побрало всичко,което е трябвало да има...лампата е на далавера...всичко е иэцедено на макс откъм цена спрямо качество и
виэия...евала на момчетата...сега и аэ си поръчвам мебели от там.би ми било интересно да покажеш твоето работно място :)
btw аэ не работя в таэи фирма... _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Пон Сеп 21, 2009 10:44 pm Заглавие: |
|
|
наречи ме и мен хейтър .. всичките обеми са доста тежки за това малко помещение ... прав е mav
къде каза че си учил интериорен дизайн? _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Вто Сеп 22, 2009 10:50 am Заглавие: |
|
|
даам .. в лесото много добра техническа подготовка ви правят ...
за това и реализацията е на ниво ...
но за дизайна вече говорихме _________________ daysleeper.postfolio.org
cinemotion.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
Пуснато на: Вто Сеп 22, 2009 11:06 am Заглавие: |
|
|
много е хубаво ,че се эаформи някакъв спор и эатова и пуснах темата тук...на 95% от хората,на които го покаэах го харесаха,но малко от тях са специалисти. _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Psyho-Logic
|
Пуснато на: Вто Сеп 22, 2009 5:53 pm Заглавие: |
|
|
Абе защо така се ядете всички от тия интериори екстериори.
Мене всичко ми е еднакво,но даите поне да уважаваме труда на другия.
Мацката е яка,може малко да и скалнеш дупето. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Сеп 24, 2009 5:33 pm Заглавие: |
|
|
Ами като го пускаш в такъв форум дето всички се занимават, няма как да очакваш да ти се прехласнат по еднодневната хрумка как да сложиш няколко стола.
Запитай се няколко въпроса.
1. Ако за този офис имаше конкурс за дизайн, твоя проект ли щеше да спечели?
2. Кое е по-хубаво, проекта или реализацията? Щото не е лошо, да ги отделяш тези неща.
И един въпрос от мен, който все не ми е ясен. Какво искаш да кажеш с това - "проектът и визуализацията на офиса са направени за 1 ден !!!" _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
killswitch

|
Пуснато на: Чет Сеп 24, 2009 7:25 pm Заглавие: |
|
|
Бети в добро настроение съм и неискам да споря с теб...каквото съм имал да казвам по темата съм го казал вече...ако тук се направи конкурс по интериорен дизайн бих участвал с най-голямо удоволствие независимо дали ще спечеля или не :) _________________ http://deadvertex1.blogspot.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Сеп 24, 2009 8:13 pm Заглавие: |
|
|
Еми участвай, за да видиш къде си :) Няма какво друго да ти кажа.
И не ми отговори на въпроса за 1-ния ден.. _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|