Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
atmos

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2003 2:27 am Заглавие: ukyo |
|
|
ето и последната ми работа. Отново манга стил ама ко да се прави като съм обсебен :))
Това е Ukyo ии.... абе ако някой иска ще му разказвам за него :))
и concept-а
ей музиката може да бъде много силен tool. Craig Armstrong - Finding Beauty. mp3
ае поздрави _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2003 4:04 am Заглавие: |
|
|
ne znam pi4.. imam 4uvstvoto 4e ne ba4ka6 s obemi i ot tam ti se okepazqvat ne6tata... lqvoto mu oko prosto ne moje da e tam...ne znam kak sam ne si go usetil :) btw i s ramenata ima6 problem.. ako sa v takova polojenie ( nadolu sedqt ) ostanalata 4ast na rukata nqma da moje da e v tazi poziciq.. za kosata... kato 4e mnogo gel trqbva da ima po neq za da sedi taka ;)) btw pozdravleniq za 3D rabotite ti:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2003 5:02 am Заглавие: |
|
|
Косата си е добре, пасва му, но за окото и рамото ботев е прав. Освен това малко си му надъвкал лакътя. Иначе ме кефи детайла, как всичко е премислено. Хм май трябва и да се позанимаеш с преминаването гърди-рамене. Абе готинко е |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2003 12:11 pm Заглавие: |
|
|
gotino e, shto ne go shade-nesh oshte malko?:) oven tva tricepsa mu se e spihnal i se e smuknal dolu na lakutia... _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2003 7:31 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | lqvoto mu oko prosto ne moje da e tam...ne znam kak sam ne si go usetil :) | Е как ше да не може я виж, че може :))) Незнам но аз невиждам нищо нередно в окото :((
Цитат: | btw i s ramenata ima6 problem.. ako sa v takova polojenie ( nadolu sedqt ) ostanalata 4ast na rukata nqma da moje da e v tazi poziciq | Хехех знаех си че затова ще се хванете :)) Еми така исках да изглеждат и затова така ги направих. Всичко е добре премислено по модела. Като цяло работите ми изобщо не гонят някъв реализъм а точно обратното. Опитвам се да ги правя в мой си стил, но също така да се придържат към някой от законите на анимето. Засега само се опитвам, но.... абе напредвам
Цитат: | .. za kosata... kato 4e mnogo gel trqbva da ima po neq za da sedi taka | Еми трябва да поразгледаш малко работи в аниме стил и ще видиш, че това даже е малко. По косата има още уорк нема ко да си кривя душата
Цитат: | btw pozdravleniq za 3D rabotite ti:) | 10х
Цитат: | gotino e, shto ne go shade-nesh oshte malko?:) | Няква нотка на ирония ли долавям ?? хехехех 10х ман
още веднъж 10х за коментите _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 12:32 am Заглавие: |
|
|
3Dtata tvoite mi haresvat mnogo! No si li4i koi e minal shkolata na Veselinov i se opitva da izkara defekta sobstevn stil... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angua

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 12:49 am Заглавие: |
|
|
nadqvam se 4e ne misli6 4e se zaqjdam na drebno... znae6 za kakvo e toq forum... Okoto ne e nared 6toto ako se zagleda6 prosto ne e v edna ravnina s drugoto.. nqmam v predvid nagore ili na dolu a po skoro tazi 4ast ot 4erepa vse edno e izpuknala napred.. raboti6 s 3D ne znam kak ne vijda6 o4evidnoto.. Za kosata.. manga sum gledal i produljavam da gledam :).... taka 4e i kosite znam kak izglejdat ... hubavo e 4ovek da ima stil :) no kato ne sedi ubeditelno... i nakrai 6e te zamolq da mi posqni6 s kakva cel ramenete sa v tazi poziciq ( nevuzmojna sprqmo ostanalata 4ast ot rukata pri tova polojenie )
btw nali znae6 opravdanieto e kato z..ika vseki si go nosi ;)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 12:54 am Заглавие: |
|
|
IZVINIAVAM SE no gorniq post e MOI!! ne na Angua!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 3:06 am Заглавие: |
|
|
ami manga ima oshte suma vreme da gledash pak az da ti kaja ...
okoto absurd da e tam kakto spomenaha veche i drugi i tva ne moje da e prednamerena deformaciq shtotu vidite li e manga ...
abe ako trebe da ti napisha neshto za manga style sprqmo tvoita plesnq to she e da go zapochnesh nanovo ... i tva ne e manga a e anime ... i malko kato gi otdelish she razberesh che i tva ne e ...
nito kontura go postavqt taka veche ... nito senkite ... samo edna kosa kato still naprilichava neshto ama to e shtoto taq pricheska v mangata/anime/hentai e po-razprostranena ot bozata i banichkite v BG ...
ochite sa ti podhod Dick Trayce (ili kakto i da se pishe tam) ot comicsite v parvite izdaniq eno vreme predi grajdanskata v New York Times ... koito pak sa zeti ot ruski podhodi v plakata ...
kontura ti e meko kazano - Bull Shit
cvetovete i senkite saotvetno ok tai e - color i dark color saotvetno za sqnka ama formite i drehite trebe da sa kraino po-rezki i sas nqkolko tonalnosti v prehoda ...
takii svrazki mejdu ramena v bitseps i triceps v japan risunka za prav pat vijdam ma moe neshtu qpontsite i te da ne znaqt che tai stavalo - znam li i az !!!!?
i kat imash veter za razveta kosa kat metla kade e toq veter za mantiqta ili koto i da e toq parashut nadolu ... ili to dua samo gore detu ne viree ?
za prasti i ratse misla nema smisul da govorim ... toq ako si razgune rukata she vidim edni kokili sas hidravlichni saedineniq tip klechka za zubi sas tapet i rotor ot ruski radioupravlqem ural ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 10:17 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | abe ako trebe da ti napisha neshto za manga style sprqmo tvoita plesnq to she e da go zapochnesh nanovo ... i tva ne e manga a e anime ... i malko kato gi otdelish she razberesh che i tva ne e ...
nito kontura go postavqt taka veche ... nito senkite ... samo edna kosa kato still naprilichava neshto ama to e shtoto taq pricheska v mangata/anime/hentai e po-razprostranena ot bozata i banichkite v BG ... | Леле аман от разбирачи и заядливи типове... земи чети какво съм написал и после идвай да ми се правиш на проф. Как така реши пък, че незнам какво правя и немога да правя разлика между аниме и манга. Когато казвам аниме и манга.. уфффф. Абе прав си
Цитат: | Като цяло работите ми изобщо не гонят някъв реализъм а точно обратното. Опитвам се да ги правя в мой си стил, но също така да се придържат към някой от законите на анимето. | Хехех малей... четете бе хора. Някой тук действат много първосигнално.
Цитат: | nadqvam se 4e ne misli6 4e se zaqjdam na drebno... znae6 za kakvo e toq forum... Okoto ne e nared 6toto ako se zagleda6 prosto ne e v edna ravnina s drugoto.. nqmam v predvid nagore ili na dolu a po skoro tazi 4ast ot 4erepa vse edno e izpuknala napred.. raboti6 s 3D ne znam kak ne vijda6 o4evidnoto.. Za kosata.. manga sum gledal i produljavam da gledam :).... taka 4e i kosite znam kak izglejdat ... hubavo e 4ovek da ima stil :) no kato ne sedi ubeditelno... i nakrai 6e te zamolq da mi posqni6 s kakva cel ramenete sa v tazi poziciq ( nevuzmojna sprqmo ostanalata 4ast ot rukata pri tova polojenie )
btw nali znae6 opravdanieto e kato z..ika vseki si go nosi ;)) | Хехе са ме караш да поствам пикове на коса в аниме стил :))) Иначе съм съгласен че има много работа по косата, но окото чесно казано не мисля да го мърдам много. 10х за поста
Цитат: | No si li4i koi e minal shkolata na Veselinov i se opitva da izkara defekta sobstevn stil... | Ами тепърва ще минавам така че има време за кривите типажи :)))
[quote]btw nali znae6 opravdanieto e kato z..ika vseki si go nosi ;))/quote] Да ама не цитираш мисълта както трябва. Тя е малко по различна и товно в моя полза ама няма да я казвам, че някой хора ще сметнат че се заяждам с тях и пак ще трябва да се обеснявам :))))
ае 10х за коментите _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 11:16 am Заглавие: |
|
|
започва да ми намирисва на оправданията на всеизвестния СС
трябва да се вслушаш в съветите на Снейкъра, тоя път ми се чини че е толкова добронамерен, колкото не е бил от години, а не да се пънеш като магаре на мост
за проста проба просто направи осите и основните линии, които май си пропуснал в началото да видиш къде са ти грешките и ще видиш как прословутото око наистина не е там и как с тия рамене ще му е трудно да си вдигне ръцете
изобщо вслушай се в съветите и си оправи грешките, няма да загубиш |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 11:48 am Заглавие: |
|
|
еее са глей къв ще ме изкарате :angry:... нз то с вас неможе да се спори. Аз затова си ги и поствам, за да бъде критикувано ама извинявай много какво е това:
Цитат: | abe ako trebe da ti napisha neshto za manga style sprqmo tvoita plesnq to she e da go zapochnesh nanovo ... i tva ne e manga a e anime ... i malko kato gi otdelish she razberesh che i tva ne e ...
| Ае стига са, накрая отбор 1 ще ме изкара, че се заяждам и т.н. което изобщо не е вярно.
виж за повечето от критиките ( конструктивните ) си извадих бележки. Са не съм чак толкова зле да викам на черното бяло. _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 12:03 pm Заглавие: |
|
|
atmos... хайде спри се малко а?...толкоз глупости изписа вече.
и тва размахване на думичката "конструктивни" след думичката "критики" почва да ми лази по нервите. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 1:17 pm Заглавие: |
|
|
е са, пооправих му малко очието :))) ама нещо пак ми седи едно такова.... абе по си ми харесваше ( май ) преди
Цитат: | думичката "конструктивни" след думичката "критики" почва да ми лази по нервите. | Това си беше чиста проба базззииик :)))
ае да не превръщаме темата в flamewar
поздрави _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 1:13 pm Заглавие: |
|
|
ето и една по-старичка работа която сигурно вече сте виждали, но сега съм я color-нал малко. Реших че няма смисъл да отварям нова тема само да пълня форума и затова поствам направо тук.
Като изключим някои дребни ( е не чак толкова на места ) бъгчета съм доволен от пика, но така и немога да докарам тоя shading. Нещо определено куца в него и ако някой може да дропне съветче как да го оправя хич няма да му се обидя :)))
ае поздрави _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 1:24 pm Заглавие: |
|
|
mda risunkata me kefi kato cqlo, no za6to toq pi4
si oburka obuvkite :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 1:37 pm Заглавие: |
|
|
.... абе нелсънчо - и тва повърнатото с надписа в долния ляв ъгъл кво требе да означава????....... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 1:55 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | .... абе нелсънчо - и тва повърнатото с надписа в долния ляв ъгъл кво требе да означава????....... |
da be ako go nqma6e sus sigurnost 6tqxa da stoqt po dobre :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 2:14 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | .... абе нелсънчо - и тва повърнатото с надписа в долния ляв ъгъл кво требе да означава????....... |
Ko razbirash, tova e biskvitka :))))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 3:17 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | и тва повърнатото с надписа в долния ляв ъгъл кво требе да означава????....... |
Абе нали трябва да има интрига бе бат Рос :))) Иначе това трябва да е повърната бисквитка :))) Абе нали знаеш че не съм много на ти с psp-to :(( Оххх добре де, ще я махна :)))
Цитат: | no za6to toq pi4
si oburka obuvkite :)) |
хехе откъде да знам пък аз ? *_* _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|