Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 10:02 pm Заглавие: Кой направи това |
|
|
значи в тва клипче - http://www.primapatriot.com/avi/bolero_d.avi - към края има две сцени, едната е с Ме-109 с андреевските кръстове, другата е с някакви AH-64 прелитащи над наш войник. Абстрахирайки се от политикоисторическите импликации ;) искам да питам някой знае ли кой ги е правил тия неща? Специално сцената с наш пилот вървящ на фона на 109ката би разплакала доста хора които познавам :) ама видеото е с отвратително качество :-/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 10:26 pm Заглавие: |
|
|
heh...
ne podozira6 prosto kak si ucelil foruma s toq vapros.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 10:29 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | heh...
ne podozira6 prosto kak si ucelil foruma s toq vapros.. |
просто в 10-ката. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 10:47 pm Заглавие: |
|
|
ъхъм, са правилните хора чакаме да отговорят:D _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 10:48 pm Заглавие: Re: Кой направи това |
|
|
Imperial Friedrich написа: | Специално сцената с наш пилот вървящ на фона на 109ката би разплакала доста хора които познавам :) ама видеото е с отвратително качество :-/ |
az nema da placha
neznam kakvo e 109 i eMkata i nashia i vashia pilot - soto sichkite s ami ednakvi
samolet s perka, s dve perki, biplan i monoplan i samoleti bez perki - tva znam az
tam nesto hodi i nesto farchi - mnenie na obiknoven zritel koito ima samo BeNeTe (aka Kanal1) i bTV |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 11:05 pm Заглавие: опаа |
|
|
хмм.... стана ми интересно, не знам кой е правил сцените със самолетите и хвъркокоптерите, но в самото начало нещо друго ми направи силно впечатление и просто не мога да се въздържа да не го споделя - думата "воин", просто няма такава в българския речник. Може би имат пред вид "войн", но това отново говори за качеството на това, което се прави с държавни пари у нас, като гледам колко пари са отишли за този клип, според мен бюджета е минимум 20-30 хилки (костюми, декори, снимки, екипи...) и най-накрая накой неграмотен човек, на който верно че не му е работата да знае какво точно да напише, да преебе работата.
Не знам дали във финалната версия, която ще се излъчва ще е така написано, но ако това Е финалната версия, то един куп хора - "сценаристи", "режисьори" и подобни отговорни за това, че не са видели грешката според мен трябва да се разминат с некой друг лев от хонорара си. Мен лично много ме дразни когато в подобно нещо, което има някакви претенции се допускат подобни "синтактични грешки".
Колкото за това, кой го е правил, нека си каже, аз лично имам съмнения за сцената с хеликоптерите, но не съм сигурен, ай да видим. Иначе музиката според мен е на оркестъра на Слави, което предполага, че и той е участвал по един или друг начин.
Аайде... (в очакване на развитие) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 11:08 pm Заглавие: |
|
|
ei tui btw tia apahi mnooogo mizat na edni "drugi" ot max... a i nesto v edin moment opashnia stabilizator na edinia mai spira da se vurti.. ili pone taka izglezda... _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 11:10 pm Заглавие: баа |
|
|
майко ле мила, това "Е" официалната версия, ужас... чак сега видях сайта на Прима. И Мтел да дават пари за това, наричайки се патриоти... не е истина просто. въобще не осъзнах, че може да е на Слави нещото... ко да кажа, не е истина... _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 11:32 pm Заглавие: Re: Кой направи това |
|
|
Imperial Friedrich написа: | кой ги е правил тия неща? |
www.5th-degree.com/sc_02_half.avi
4.47Mb DivX 5.1 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 3:10 am Заглавие: |
|
|
az kato biax v kazarmata niama6e HUMMER-i ... to mai i sea niama ...
samo edni razdrynkani UAZ-ki ... za Apachi niama da govorim :))
a uniformite si imaxa ime - "vyshkarnici" ... do kolkoto znam sega gi smenixa s ne po-malko sme6ni kamflaji ...
taka che poslednata chast ot klip4eto, otdelena na syvremennia bylgarski voin ne6to ne mi se vryzva izob6to s realnostta ...
....
Men mi prili4a na rabota na Magy Halvajian i Co .... s tea gledni tochki :) ...
....
btw .. na ednoto Apachi ne mi se vyrti zadnata perchica ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 3:19 am Заглавие: |
|
|
Ne znam za apachetata no 109kata e tolkowa to4na 4e 4ak se razmazah ot umilenie :) (kakto ). Tolkowa e to4na 4e moga da wi kaja :
Towa e Messershmidt Bf109G6 R3 U4 ! S dopulnitelnite 2 20mm orudiq pod krilata! Kusnata wersiq '43 s kokpit Erba Haule! Tazi ksuna wersiq mejdu drugoto ima i edin nedostatuk durwena opa6ka zaradi problemi dostawkite na aluminiq ;).
Twa be6e qko offtopic no prosto iztrebitelq e unikalen! Neweroqten!
Plutno ot nosa do opa6kata... ehhh _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 3:21 am Заглавие: |
|
|
аз изрично споменах да се абстрахираме от "политикоисторическите импликации" и въобще не искам даже да започваме приказка за тва кое доколко реалистично е и пр. Още повече, че съм последния човек който би искал да има нещо общо със слави и там разните други дето даже не ги знам какви са. Просто сцената с месера ми беше интересна и благодаря на Joro за линка :)
измивам си ръцете от темата ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 4:20 am Заглавие: |
|
|
само още нещо да питам - в галерията на 5th Degree като кликам на картинките нищо не става, трябва ли да става нещо? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 4:49 am Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: | в галерията на 5th Degree като кликам на картинките нищо не става, трябва ли да става нещо? |
mne ... samo link-a kym reel e link |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 4:55 am Заглавие: |
|
|
daysleeper написа: | na ednoto Apachi ne mi se vyrti zadnata perchica ... |
ne na ednoto .. i na dwete ne se wyrtjat w poslednata scena |
|
Върнете се в началото |
|
 |
daysleeper

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 10:29 pm Заглавие: |
|
|
Joro* написа: | daysleeper написа: | na ednoto Apachi ne mi se vyrti zadnata perchica ... |
ne na ednoto .. i na dwete ne se wyrtjat w poslednata scena |
i kak taka ste go propusnali? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 10:37 pm Заглавие: |
|
|
нека аз да кажа!!
Ми не бяха спали повече от два дена буквално и ако знаеш за къв срок са го правили тва ще паднеш и с кви изходни материали...щото аз бях в оффицето баш по тва време и видях.Имах чуството че някой некромансър ги е рейзнал сичките, пуснал им е дистрой ъндед и после пак ги е рейзнал и така три пъти... бяха немъртви там... Добре че не бачкам в рекламата щях да съм с бели коси от години:) Така че тва дет са направили си е чиста проба фантастика пък нека не се въртят перките:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 4:30 pm Заглавие: |
|
|
izvinjawam se no poradi lipsa na wreme wse ne uspjawam da
otgoworja normalno ...
daysleeper написа: | i kak taka ste go propusnali? |
poradi lipsa na wreme ... Jovi kaza che sme bili nemyrtwi i e gore dolu prav :)
materialite ni pristignaha w petyk wecherta sys srok za predawane
nedelja 13 chasa
towa wkluchwashe i rotoscoping na okolo 2500 frames i poneje
maskite na wsjaka scena bjaha ot 2 do 5 spokojno moje da se
umnoji kolichestwoto pone po 3
kato rezultat poslednite 2 sceni sa dosta zle ... tazi s nepodwijnite
zadni perki pyk beshe skalypena za 15 minuti w poslednia moment.
ne obicham kompromisite i znam chudesno kolko e slab rezultata zatowa
njama poweche da se oprawdawam :)
ta eto kakwo se poluchi za 48 chasa:
P.S. iskam da blagodarja na Jovi za podkrepata i na
Morgoth za pomostta i naj weche zatowa che sa edni
ot prijatelite mi na koito moga da razchitam winagi. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 4:45 pm Заглавие: |
|
|
Basi pichove, evalata. I tva za den i polovina. Shapki dolu !!!
Drugoto neshto e:
OMRUZNA MI NEKVI OLIGOFRENI SE DA SE SESHTAT V POSLEDNIA MOMENT..... _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 4:51 pm Заглавие: |
|
|
thanks Alex! :)
i na men mi e pisnalo s tezi srokowe ... njama prevyzpitanie uvi :/ |
|