Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2008 3:51 pm Заглавие: |
|
|
Миии, в тоя форум има много артисти - да дадат по-читаво предложение де :)))) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2008 4:14 pm Заглавие: |
|
|
samo da popitam nee li redno pyrvo da sse napravi edna online galeriq :)?
( pitma samo :)) _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2008 5:11 pm Заглавие: |
|
|
бе честно казано аз небих отишъл на изложба за да видя същите неща дето съм ги видял в нета...
ако ще качите всичко online и ще го гласувате открито и т.н. в маркетинга да наблягаме на заявления от рода на: "артисти наживо", "безплатен алкохол и кльопачка(само на откриването)" и т.н. иначе ще се съберем само хора дето по принцип си се знаем :/
всъщност каква е целта на изложбата? "пополяризиране на абсолютно съвременното изкуство" или "събиране на хората с интерес към сверата на едно място"?
не ме разбирайте погрешно аз съм с две раце и три крака "ЗА" изложбата!!! _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DinYa
|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 12:20 am Заглавие: |
|
|
мен ми харесаха 1-2 до тук..
Еxtraction: Graphillа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 12:26 am Заглавие: |
|
|
LOC написа: | бе честно казано аз небих отишъл на изложба за да видя същите неща дето съм ги видял в нета...
ако ще качите всичко online и ще го гласувате открито и т.н. в маркетинга да наблягаме на заявления от рода на: "артисти наживо", "безплатен алкохол и кльопачка(само на откриването)" и т.н. иначе ще се съберем само хора дето по принцип си се знаем :/
всъщност каква е целта на изложбата? "пополяризиране на абсолютно съвременното изкуство" или "събиране на хората с интерес към сверата на едно място"?
не ме разбирайте погрешно аз съм с две раце и три крака "ЗА" изложбата!!! |
НЕГРАМОТНИК! КОГА ШЪ СА НАУЧИШ ДА ПИШЕШ ПРАФИЛНУ, ВЪ??? а? а? А? как можа да напишеш даже ръце грешно? направо си се постарал.. имай предвид, че запетайките и тиретата, дори не си направих труд да ги отбележа.. келеш смотан... ама ха!  _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 10:43 am Заглавие: |
|
|
Спок-жапанииииз-КЪ
Мейса ще е фейс контрол!
Казваш си ника и ако не си писал правилно, не влизаш към изложбата. _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 12:41 pm Заглавие: |
|
|
va stia ve tva 6e e mn grubo .primerno :) izob6to da ne si gubq vremeto da hodq do s-f na4i :P _________________ panic-control.deviantart.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 12:45 pm Заглавие: |
|
|
Моля хората от други градове, които имат намерението да покажем изложбата и по техните земи и имат ясен план за това - да ми пишат едно лично съобщение за да можем да се синхронизираме с дати, необходимо пространство, транспорт и т.н. Благодаря! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 3:11 pm Заглавие: ! |
|
|
GRPHLLIA [GRAPHILLIA] е хубаво, но си е с авторски права, лук лого сектора.
GONE
... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 3:13 pm Заглавие: :-) |
|
|
Ми...
Спя още, басси, рано сутрин е!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 7:50 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Призовавам към разбиране за ситуацията, че разделите са доста разнородни за събиране под един покрив, затова идеята на този план е това да е сбор от най-добрите неща във секциите за Графики, 3Д и Фото. |
Много добра идея.
Има само един бъг (за мен).
Аз лично не мога да проявя разбиране.
Бих се включил с всички сили да помогна, но ако става дума за ГРАФИЛА, а не за няколко секции от нея. _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Вто Ное 25, 2008 8:06 pm Заглавие: |
|
|
Гарване,
знам, че темата е дълга за изчитане, но в процеса си тя претърпя развитие - намери се голяма зала, мераклии да помогнат и варианти за излагане на много работи на принт и мултимедия. Така че, изложбата ще представи всички секции на Графила.
Утре сме на оглед в залата отново, за да уточним въпроса с окачването и цената на системата.
ПП.
Браво, Бургас! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
жапанкъ
|
Пуснато на: Чет Дек 11, 2008 2:14 am Заглавие: |
|
|
ъм.. какво стана с изложбата? всми, ясно ли е вече какво ще земе участие въ нея? всми, ша пускате ли подраздел, в който да се постнат предложенията за изложба или някой ше `събере`на своя глава къде-квото му се стори качествено? мнол се извинявам, ако вече сте го уточнили, пък не съм го прочела.. _________________ www.grozen.com
grozen ent. fb page |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Чет Дек 11, 2008 2:24 am Заглавие: |
|
|
Всеки автор ще си предлага негови работи за изложбата. По-честно е, отделно един мод не може да помни всички работи, а и не е казано, че всеки ще иска да участва.
Някои лични проекти ме позабавиха тези дни, за което се извинявам, но ще направя всичко по силите си да има цял месец за предложения за участие и после месец за предаване на удобрените работи. Все пак с оглед на това избрахме дата в началото на Март.
(склонява глава и си ляга по-рано за да има време да допише шаблона за участие) _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Чет Дек 11, 2008 12:35 pm Заглавие: |
|
|
4 седмици смятам е напълно разумен срок за всеки, който е мотивиран да участва - човек да намери примерно 4 от своите картинки и да ги постне в тема или прати на мейл... отнема 5 минути :) Ако някой не е намерил 5 минути в рамките на 4х168 часа - то едва ли е искал наистина да участва...
Както и да е, остават малко по-малко от 3 месеца до 6-ти Март. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Чет Дек 11, 2008 1:42 pm Заглавие: |
|
|
Даже времето е повече от достатъчно и този срок ако не стигне плюенето по Сигн Кафе става неуместно _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 12:36 pm Заглавие: |
|
|
Селекцията за изложбата, драги мои, започва... виждам, че Мейса вече е пуснал темата в Графики и Илюстрации, очаквайте тези дни и по другите спец-раздели.
Успех! _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OPREV
|
Пуснато на: Пон Дек 15, 2008 5:05 pm Заглавие: |
|
|
count me in !!!
п.п.