Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Coldblooded

|
Пуснато на: Сря Юли 21, 2004 11:04 pm Заглавие: |
|
|
spoko hora..da vi kaja veche me myrzi da vi cheta postovete:))
btw tova si e naj-ujestocheniq spor v graphillata do sega.. maj..:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2004 12:48 am Заглавие: |
|
|
Чак сега го видях клипа тук! :-) Като го видях по телевизията бях 100% убеден че Alex има пръст в тази работа, което за мен значи "стил"... който каквото ще да говори.
Хареса ми категорично и искам да кажа и своето "браво" на Човека!
p.s. Увлекателно е да гледаш как 2 групи хора с коренно различни стойностни системи се пробват да се "конвертират" едни - други. Хора, take it easy, няма начин да стане! :-)) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
4oki
|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2004 1:38 am Заглавие: |
|
|
102 :)))
Super e klipa.Bravos! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2004 1:44 am Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | p.s. Увлекателно е да гледаш как 2 групи хора с коренно различни стойностни системи се пробват да се "конвертират" едни - други. Хора, take it easy, няма начин да стане! :-)) |
Абе то даже не е такъв случая, хората са кажи-речи на едно мнение, просто не се четат един-друг и спорят с невидим противник :)
Sinner например още се опитва да докаже, че коренните американски индианци не са най-добрите cgi специалисти, въпреки, че никой не го е и твърдял! :)))
Ало модераторите? Какво общо има това мое мнение с темата на Alex? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2004 1:51 am Заглавие: |
|
|
basi temata ve4e otdavna ne e po temata :( jalko |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2004 2:03 am Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | n1x0n написа: | p.s. Увлекателно е да гледаш как 2 групи хора с коренно различни стойностни системи се пробват да се "конвертират" едни - други. Хора, take it easy, няма начин да стане! :-)) |
Абе то даже не е такъв случая, хората са кажи-речи на едно мнение, просто не се четат един-друг и спорят с невидим противник :)
Sinner например още се опитва да докаже, че коренните американски индианци не са най-добрите cgi специалисти, въпреки, че никой не го е и твърдял! :)))
Ало модераторите? Какво общо има това мое мнение с темата на Alex? |
Za ediniat moderator podoziram, che oshte gleda snimkite ot sriada, taka che - ne ochakvaj skoro da se poiavi i da gleda ko stava :-)
Ovencho: da izrajdat se temite redovno, no maj tova e edinstvenia nachin chovek da podhvane stranichna tema za diskusia deto go valnuva, no ne se vpisva tuk. Drug e vaprosat do kolko e redno da gi ima takiva.
On-topic: az biah ot horata, koito vidiaha neshtata oshte v zarodish i imah privilegiata da vidia niakoi ot zagotovkite. Chestno kazano - krajnia rezultat otkroveno me iznenada. Kakto si govorihme s alex za tez neshta predi mesec i neshto - i izvednaj imame gotov klip, kojto men lichno me kefi, i zavarshen project. taz magia ot ideata da stanat neshtata jivi - vinagi mnogo me e shashkala. Ot klipa ima kakvo da se jelae - pone tehnicheski. Tova ne go pravi po-losh ot edna kamara "zapadni" cvetovi bombi, koito ako sednem da gi gledame pod mikroskop na PCto - se vijdat dosta idiotizmi. No tova, koeto tam men najmnogo me drazni e shablona, kojto vsichki majtosri-prodavachi prilagat kum masovata ovca. Edna ot mnogoto prichini da ne gledam TV. Pri sasho shablon niama.
A dali muzikata stava - vapros na lichen vkus i tazi tema e tupo da se diskutira. _________________ http://themagicianbg.wordpress.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2004 4:13 am Заглавие: |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2004 10:49 am Заглавие: |
|
|
Леле колко много сте написали :)
Горд съм, да, горд :)
Незнам ще биеме ли рекорда за най-дебела тема?
Айде разотиваите се, няма нищо за гледане, донт кросс тхе полице лине. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Highlander

|
Пуснато на: Чет Юли 22, 2004 6:39 pm Заглавие: |
|
|
Bravos Maina!
Samo taka!
Pozdravi! |