Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Juana

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 6:37 pm Заглавие: |
|
|
В 4Д-та! _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Чет Апр 10, 2008 7:05 pm Заглавие: |
|
|
БулсАй! ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2008 3:05 pm Заглавие: |
|
|
Драстично ДОбър Дебел Дирник? =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 1:57 am Заглавие: |
|
|
Мен пък ме дразни постоянната лиготия на джапанетката. И кво? Да почна да й държа сметка защо се държи по начин, който лично мен не ме кефи ли?! Ми ако на нея това и е постоянното емоционално състояние? Да пускам теми и да негодувам публично, защото нейната емоционалност и изказ са различни от моите?
Просто я приемам такава каквато е.
Много дразнещо е, когато някой тук почва да държи сметка на другите защо се държат по начин, който те явно са преценили като уместен. Всеки си има ценностна система, всеки си има виждане за света и отношението между хората. Някакъв проблем ли има с това, че хората се държат различно?
Графила е това което е, точно защото хората се държат по начина, по който се държат. Добър, лош - това е положението!
Който не го кефи - във "Форума На Добрите Мечета" сигурно ще му се зарадват! Позитивизъм, игри и закачки до насиране! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Greenhorn

|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 11:43 am Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Мен пък ме дразни постоянната лиготия на джапанетката. И кво? Да почна да й държа сметка защо се държи по начин, който лично мен не ме кефи ли?! Ми ако на нея това и е постоянното емоционално състояние? Да пускам теми и да негодувам публично, защото нейната емоционалност и изказ са различни от моите?
Просто я приемам такава каквато е.
Много дразнещо е, когато някой тук почва да държи сметка на другите защо се държат по начин, който те явно са преценили като уместен. Всеки си има ценностна система, всеки си има виждане за света и отношението между хората. Някакъв проблем ли има с това, че хората се държат различно?
Графила е това което е, точно защото хората се държат по начина, по който се държат. Добър, лош - това е положението!
Който не го кефи - във "Форума На Добрите Мечета" сигурно ще му се зарадват! Позитивизъм, игри и закачки до насиране! |
Nixon, тази тема тръгна от едно представяне...поредното в което затвратниците бяха повече от всичко останало... не я е създала джапанка... просто някой мод кът-на част от мненнията тук и се оказа така, че мнението на джапанка, стана първо в настоящата тема... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 12:41 pm Заглавие: |
|
|
айде всички дружно
ОооооооМ
да си купим по 3 кила пирони и да превърнем кочината в спалня, щото и да месо да се яде не е модерно вече :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Апр 17, 2008 2:24 pm Заглавие: |
|
|
6tom shte se kovem - az sym za _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|