Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sumo

|
Пуснато на: Пон Юли 04, 2005 1:58 pm Заглавие: |
|
|
Преди две седмици във Виена видях така да правят шофорите.
Но според мен си има места за това. Тоест както шофорите трябва да спазват правила, същото важи и за пешеходците.
Има места в един град, като малките улички в и около центъра, където да оставиш пешеходеца да мине мисля е въпрос на толерантност и учтивост ако щеш.
На натоварени улици, с много движение, където освен всичко е организиран безопасен начин за пресичане (разбирай светофар, подлез, пътека), мисля че е безумно да се налага водачите да спират, заради безумците, като по този начин затрудняват цялото движение, създават предпоставки за катастрофи и пр. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Пон Юли 04, 2005 3:19 pm Заглавие: |
|
|
Само за протокола - пешеходците в Бг и по-специално в Сф са навсякъде...така че, ако реша да спирам всеки път...ами, то .... ще трябва да съм перманентно спряла;)))
juana....е права -> повсеместно трябва да се превъзпитат пешеходците _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пон Юли 04, 2005 3:26 pm Заглавие: |
|
|
да даже някъде по форумите видях предложение - пешеходец на плантното без пешеходна пътека или друг знак да се счита за опит за самоубийство! :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Юли 04, 2005 3:34 pm Заглавие: |
|
|
imenno!
A kamerite da stanat gazovi! _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пон Юли 04, 2005 3:37 pm Заглавие: |
|
|
:))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пон Юли 04, 2005 5:00 pm Заглавие: |
|
|
Ами докато съм в центъра постоянно ми се налага да пешеходствам по платното, защото много от тротоарите са блокирани от паркирали коли. Та някак си, при фул коли на тротоара, смятам че съм в правото си да ходя по платното.
Принципно съм за спазването на правилата, но и от двете страни.
Пък за това с камерите - доколкото разбрах са се появили някакви правни пречки пред издаването на актове по техни показания и временно само си снимат, без да има последици от това. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|