Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ivosiliev

|
Пуснато на: Пон Сеп 19, 2005 8:11 pm Заглавие: |
|
|
Всички сме наясно, че детайла няма значение при определена ситуация. Какво е нужно на един дизайн за портал - много елементи, тежки за зареждане за сметка за лесно-видима навигация и добра подредба? А какво може да се направи ако клиента има определени изисквания?
Знам, че всички тук са достатъчно наясно, защото са едни от най-добрите (това не го правя да се подмазвам, ама никой да не си вирва носа) - вие знаете отговора :)
... а за работата - цял живот има да се учааа, ама няма да губя желанието си да го правя ;) надявам се да не разочаровам клиентите си, както е било досега. Просто ми харесва да се занимавам с това - когато имам време това правя.
Ще се радвам да дадете оценка на лого дизайна и мерси за менията! _________________ http://www.BulArts.com
August Media: "Дизайнерите ще се научат да четат и пишат" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Чет Сеп 22, 2005 2:17 pm Заглавие: |
|
|
Hmm...
nadqvah se da mi kajete poveche za rabotite, koito postnah. Dosega ot 2 stranici s komentari na kolegi samo 4 sa mi dali nqkakva ocenka ili kritika. Za syjalenie ostanalite 7 sa izlishni.
Smqtate li, che i predstavqneto mi s tezi moi neshta e izlishno? _________________ http://www.BulArts.com
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 4:22 am Заглавие: |
|
|
... da si prodylja s pokazvaneto...
Eto edin sait, koito skoro go kachiha na server, oshte ima da se poopravq otkym cod i osobeno sydyrjanie, no dizaina si e tozi:
http://scary-bg.com/
banner za saita:
[img]http://www.unimedia-bg.net/forum/index.php?act=module&module=gallery&cmd=si&img=901[/img]
eto i screen shot:
golemi blagodarnosti na Angel Angelov, che narisuva iziustraciite na Lucifer za saita!
Eto i oshte neshto po-prqsno za edin chujdenec(oshte ne mi e kazal title i zasega sym copnal edin url tam):
http://www.unimedia-bg.net/forum/uploads/gallery_3_29_1128224480.jpg _________________ http://www.BulArts.com
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 4:23 am Заглавие: |
|
|
oops, dal sym url na posledniq.. izvinqvam se, eto i screenshot-a:
 _________________ http://www.BulArts.com
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 1:02 pm Заглавие: |
|
|
Scary - neobosnovano edri i grubi elementi, a 4eren text vurhu tumno siv fon....???!!! Ni6to ne e podravneno, nyama vuzduh kudeto e neobhodimo, a na drugi mesta - ima bol.
Vtoroto - totalno si oburkal ikonite. Tvurde monohromno. I tolkova tekst misli6 li, 4e nyakoi 6te go pro4ete?
P.S. 2005 sme!
:) _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Окт 02, 2005 3:25 pm Заглавие: |
|
|
ivosiliev, avatara max 100x100 pxl. blagodaria ti predvaritelno i ochakvam da go opravish burzichko. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 2:16 am Заглавие: |
|
|
4px otgore bil tozi moq avatar .. :o
veche e opraven
Eto oshte edin web design, gore pod title i slogan-a sym ostavil mqsto za tyrsachka:
 _________________ http://www.BulArts.com
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 2:40 am Заглавие: |
|
|
ako kajesh 4e i cvetovete niamat zna4enie kakto detaila shte priznaia 4e si v beda.
mislia 4e ideite gi imash no izpulnenieto ne e na nivo.
poslednoto puk izglejda dobre v detailite no puk ideiata e razmita s tezi texturi ot kosmi4eski aparat koito dori vlizat protivore4ivo v obshtata vizia. osobeno puk za biznes kompania:) a i kombinaciata ot cvetove otnovo e pod kritika.
ako ne sum prav predvaritelno da buda izviniven zashtoto ne iskam da obobshtavam prosto suvetvam:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 9:28 am Заглавие: |
|
|
в последното има идея обаче трябва да я изчистиш.
Имаш две равнини а това понякога крие рискове...на ръба си да не се получи. голяма част от бекграундните детайли не ти трябват.
Знам че няма да спреш дотук така че дерзай:) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 2:48 pm Заглавие: |
|
|
В последното, елементите горе в дясно и долу в ляво, ти ли си ги правил? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deepart

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 3:37 pm Заглавие: |
|
|
Не мисля, че ги е правил той............
http://www.deviantart.com/view/7959966/
Цитат: | mislia 4e ideite gi imash no izpulnenieto ne e na nivo. |
Успех! _________________ Creative blah |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 3:50 pm Заглавие: |
|
|
...хм...малко нагла кражба.
Освен че такива изцепки ми причиняват лош вкус в устата, се замислям до колко бих бил safe аз, обкновен потребител, да показвам мой неща, когато наоколо имаме такива нагли личности. :(
Сигурно не е приятно някой да ти краде труда... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 3:54 pm Заглавие: |
|
|
da beshe intelegentno otkradnato mojeshe i da se prosti niakak si, no tuk ima grub copy+paste kato rezultata e dosta povurhnosten...
bad. nadiavam se da izkupish greshkite si s novi, dobri i izcialo tvoi neshta. _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chono

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 5:18 pm Заглавие: |
|
|
Е кво бе, може оня от Девиантарта да е краднал от него :)))
Ако си говорим сериозно и изключим това че е взел отнякъде, на мен тоя темплийт не ми харесва. Просто не ми прилича на корпоративен сайт, за какъвто май става дума. То зависи на каква фирма де - ако е ИТ компания горе-долу става. Ама като цяло ми изглежда малко несериозен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 5:54 pm Заглавие: |
|
|
Този последния дизайн си има малка предистория. Беше точно за ИТ фирма и колегите от нея пожелаха да поместя тази графика, за която тръгнаха тези упреци. Нарязах я и я раздвижих малко за да се получи нещо футуристично. Клиентите го харесаха много, но преди няколко дена ми се обадиха за да ми поръчат нещо коренно различно като идея за дизайн.
А Дими, мисля, че само чакаше да покажа сайт, в който два елемента не са мои за да пуснеш един злобен коментар. Е, здраве да е, ама не те видях нищо друго да коментираш. А иначе лично удовлетворение ми доставя факта, че кандидатствам за права във форума "Лого и шрифт дизайн" с малко повече неща от теб.
2S384U, какво означава "интелигентно откраднато"? Използвал съм елементи, които са се харесали на клиента и няма да се оправдавам за това. Все пак ти благодаря много, защото твоят коментар и този на niki michailov в темата бяха едини от малкото, които не са излишни.
Прави ми впечатление, че явно се търсят косури, така че ще кажа за още две откраднати неща в този дизайн, които не са мое дело - знамето на Република България и знамето на Великобритания. Знамето на САЩ пък е нагло взето от мен в 1-вия дизайн, който съм постнал тук. Статуята на свободата също, както и почти всички снимки в показаните дизайни. _________________ http://www.BulArts.com
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 6:02 pm Заглавие: |
|
|
priatel, ne se opravdavai s klientite koito makar i vinagi da imat pravo. zashtoto ako ti poru4at ubiistvo na prezidenta edva li pak shte se opravdaesh po tozi na4in.
da v tozi forum iavno se tursiat kosurite. i makar v na4aloto tova da vliza bolezneno (kakto beshe pri men) v posledstvie se okazva nai-poleznoto. zashtoto niama po-cenno ot tova drug da ti pokaje greshkite koito ti ne vijdash i taka da te izbuta napred.
no offense. keep on. _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 6:17 pm Заглавие: |
|
|
Затова съм писал тук, защото имам желание да ми се показват грешките, но все пак това няма да стане ако се коментира всичко останало, но не и дизайна, който показах. Вече им загубих бройката на постнатите от мен неща тук, а само твоят и още сигурно 3-4 коментара наистина ми дадоха реална представа. Не ми влиза вътрешно да ме критикуват, но реално това не става, защото се търсят други неща. Ще ми е по-вътрешно ако не мога да си намеря работа в тази област.
Знам, че не мога да се оправдавам с клиентите, но явно и немога да изляза на глава с тях, защото те ми осигуряват някакво възнаграждение.
Прав си, че няма нищо по-ценно от това друг да ти покаже косурите, които ти самия не виждаш, ама дайте внимателно да прочетем тази тема... надали някой ще ми покаже грешките ако няма желание да го прави; надали някой ще ми даде съвет ако е зает да ми търси косурите; надали някой ще одобри това, което съм направил ако не съм му приятен. _________________ http://www.BulArts.com
|
Върнете се в началото |
|
 |
RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 6:41 pm Заглавие: |
|
|
ivosiliev написа: | А Дими, мисля, че само чакаше да покажа сайт, в който два елемента не са мои за да пуснеш един злобен коментар. Е, здраве да е, ама не те видях нищо друго да коментираш. |
Ами вероятно ти само пък чакаше удобен момент ада вземеш нещо от някъде :) А два елемента... аз ги гледам тея '2 елемента' да за половината от лейаута... или пък нещо с различни орила ги гледам o.0 Айде за да не кажеш че само за краднатото казвам - фрифта определено не е по моя вкус и не върви някак си. Да е остър и строг - да, но не тоя.
ivosiliev написа: | А иначе лично удовлетворение ми доставя факта, че кандидатствам за права във форума "Лого и шрифт дизайн" с малко повече неща от теб. |
Кога количеството стана мярка за качество ? Една дузина 20х20 аватарчета не прават една Мона Лиза (итс а метафор).....или нещо бъркам аз? А и давай натам, 1 изречение пропусна.... за след кандидатстването става въпрос де.. да не се чудиш :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ivosiliev

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 8:34 pm Заглавие: |
|
|
Ето го тука сайта scary-bg.com в един по-различен вариант.
В момента говоря с програмистите да оправят типографията в настоящата версия.
И рекламен банер на същия сайт:
РоТ не ти разбрах последното изречение, ама може би е нещо 'умно' и 'метафорично' - разясни ми какво искаш да кажеш моля те. А.. и мерси за толкова 'ичерпателната рецензия' на последния постнат от мен дизайн тук; не се смятам за Микеланджело, ама също така не съм постнал една дузина аватарчета... абе то и иконки не съм постнал и май затова нямам права за форум "Лого и шрифт дизайн", а може би трябва да напиша една ръкописна буква "И" и да се представя с нея... знам ли, обърках се какви са критериите да те допуснат до някой от форумите тук? Дано не се лъжа, но тези, които сте приети знаете ли защо аджеба са ви приели?
... но хайде да не се отклонявам от темата, която съм започнал. Надявам се сайта scary-bg.com скоро да заприлича на постнатия от мен дизайн, с разликата, че в този дизайн шрифта във футъра няма да е толкова голям обаче. _________________ http://www.BulArts.com
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 8:45 pm Заглавие: |
|
|
4astta s butonite ti e kato za slepi, bre!
a banera...koshmaren e _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|