Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
yazz

|
Пуснато на: Пон Окт 03, 2005 10:31 pm Заглавие: |
|
|
2S384U написа: | vuv viziata za elektronata muzika niama koncepcia. | Za towa na sam saglasen.
2S384U написа: | mojesh da vkarash vsi4ko ot art deco prez old-school do new-school i future i abstract art i vuobshte vsi4ko koeto si pojelaesh i predstavish (tova e nai-jakoto). | Za tova sam saglasen. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 12:03 am Заглавие: |
|
|
yazz написа: | 2S384U написа: | mojesh da vkarash vsi4ko ot art deco prez old-school do new-school i future i abstract art i vuobshte vsi4ko koeto si pojelaesh i predstavish (tova e nai-jakoto). | Za tova sam saglasen. |
shtom s tova si suglasen zna4i si me razbral:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 8:55 am Заглавие: |
|
|
NOX написа: | off:
Dokato poitatelite na ostanalite stilove slushat muzika, po4itatelite na thenoto "go razbirat dostaty4no mnogo"... |
Това е защото почитателите на друга узика често са обвързани исторически с 1960та(създаването на електрическата китара)
а ние разбирачите сме поумнели при наличието на два пъти по-дълга история ;););) _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
The_Cat

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 1:57 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Az pa imam pretenciite dosta da sam se interesuval ot pin-up... i moa ti kaja che s toia flyer narushavash pravata na pone 2-ma choveka... samata Betty Page i na Olivia De Bernardinis deto e narisuvala taia kartinka |
Цитат: | 4e narushavam ne4ii copyright sigurno e taka, no tova sa brushove koito se svaliat svobodno ot deviant |
LH ти май го затрудни с това 'pin up'
че знам кво е, знам, ама той знае ли _________________ Design your mind |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 2:30 pm Заглавие: |
|
|
neznam kakvo e. (znam 4e nishto ne znam)
kakvo e pin-up? _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 2:39 pm Заглавие: |
|
|
ако нямате какво да си пишете може да затворим темата??? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Вто Окт 04, 2005 2:48 pm Заглавие: |
|
|
i az taka mislia. 4akam si obiasnenieto za pin-up na PM:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|