Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NOX

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 5:12 pm Заглавие: |
|
|
prekalenite obqsneniq s element na razsyjdeniq ot tipa "qbylkata simvolizira upravlenieto i efectivnostta za6toto (vuvedi proizvolna tema po literatura)" sa prqko svyrzani s nedobre izlojena ideq _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 5:25 pm Заглавие: |
|
|
Ако искаш да разчупваш суха и скучна материя, и то чрез корицата, то по - добре седни и помисли...и когато имаш истинска, оригинална идея, запрятай ръкави и я визуализирай.
Тва да слагаш ябълки и да разправяш, че олицетворявали изкушение, пък бананите говорели за хлъзгава материя и път осеян с опасности -
нема да сполучиш с внушението ми се струва . _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
orehovka

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 7:46 pm Заглавие: |
|
|
2S384U написа: | zna4i temati4nata naso4enost e po-skoro menidjment otkolkoto turizum. jasno. taka pove4e se vruzvat neshtata. vupreki 4e othapanata jabulka, korata ot banan i obelkata ot jabulka mai shte doidat v pove4e abstraktni:) |
Цитат: | Тва да слагаш ябълки и да разправяш, че олицетворявали изкушение, пък бананите говорели за хлъзгава материя и път осеян с опасности -
нема да сполучиш с внушението ми се струва . |
Е, моят пост се появява тук, за да каже че не е така. Може би е защото аз чета доста литература в подобна сфера, пък и имам доста приятели икономисти, но веднага се светнах че иде реч за мениджмънт, а не за атрактивността на Бг като туристическа атракция. Такама, екстра са, нищо че не са одобрени - всяка от отделните заставки поне на човек като мен говори достатъчно. Определно ми навява усещането, което западните образци на бизнес-учебниците и справочниците създават. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Сря Окт 12, 2005 8:11 pm Заглавие: |
|
|
Моето скромно мнение, като на човек завършил именно международен туризъм и изгризал безброй подобни книги, е че тези корици нямат нищо общо с нещата които се правят по света в тази област.
Да, има корици със заигравки, но направени с вкус, специално за случая, а не снимки гепени от първия имиджбанк и шляпнати отгоре без особена връзка със съдържанието. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Окт 13, 2005 12:10 am Заглавие: |
|
|
Гарван написа: | Ако искаш да разчупваш суха и скучна материя, и то чрез корицата, то по - добре седни и помисли...и когато имаш истинска, оригинална идея, запрятай ръкави и я визуализирай.
Тва да слагаш ябълки и да разправяш, че олицетворявали изкушение, пък бананите говорели за хлъзгава материя и път осеян с опасности -
нема да сполучиш с внушението ми се струва . |
мдааа.. винаги съм мислил, че лицето а.к.а. Гарван е разумен, врял и кипял в л.....а тип... явно не съм грешил... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Чет Окт 13, 2005 12:23 am Заглавие: |
|
|
zna4i pak da ti kaja ne plesvai prosto ohluv ami po-dobre edno se4enie na rapan, ako se seshtash kakto gi pravihme kato deca na kamuka s izturgvane. taka i shte vurjesh neshtata malko s turizma shtoto nali moreta, 4udesii deto mnogo se shumi okolo nashia turizum:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
takama
|
Пуснато на: Чет Окт 13, 2005 9:52 am Заглавие: |
|
|
interesno e kak niakolko jpga mogat da predizvikat tolkova mnogo komentari;) |
|