Graphilla.com :: Преглед на тема - devstven:)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

devstven:)
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
NOX

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 5:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

prekalenite obqsneniq s element na razsyjdeniq ot tipa "qbylkata simvolizira upravlenieto i efectivnostta za6toto (vuvedi proizvolna tema po literatura)" sa prqko svyrzani s nedobre izlojena ideq
Гарван

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 5:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако искаш да разчупваш суха и скучна материя, и то чрез корицата, то по - добре седни и помисли...и когато имаш истинска, оригинална идея, запрятай ръкави и я визуализирай.

Тва да слагаш ябълки и да разправяш, че олицетворявали изкушение, пък бананите говорели за хлъзгава материя и път осеян с опасности -
нема да сполучиш с внушението ми се струва .
orehovka

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 7:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

2S384U написа:
zna4i temati4nata naso4enost e po-skoro menidjment otkolkoto turizum. jasno. taka pove4e se vruzvat neshtata. vupreki 4e othapanata jabulka, korata ot banan i obelkata ot jabulka mai shte doidat v pove4e abstraktni:)

Цитат:
Тва да слагаш ябълки и да разправяш, че олицетворявали изкушение, пък бананите говорели за хлъзгава материя и път осеян с опасности -

Е, моят пост се появява тук, за да каже че не е така. Може би е защото аз чета доста литература в подобна сфера, пък и имам доста приятели икономисти, но веднага се светнах че иде реч за мениджмънт, а не за атрактивността на Бг като туристическа атракция. Такама, екстра са, нищо че не са одобрени - всяка от отделните заставки поне на човек като мен говори достатъчно. Определно ми навява усещането, което западните образци на бизнес-учебниците и справочниците създават.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Окт 12, 2005 8:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Моето скромно мнение, като на човек завършил именно международен туризъм и изгризал безброй подобни книги, е че тези корици нямат нищо общо с нещата които се правят по света в тази област.

Да, има корици със заигравки, но направени с вкус, специално за случая, а не снимки гепени от първия имиджбанк и шляпнати отгоре без особена връзка със съдържанието.
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 12:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Гарван написа:
Ако искаш да разчупваш суха и скучна материя, и то чрез корицата, то по - добре седни и помисли...и когато имаш истинска, оригинална идея, запрятай ръкави и я визуализирай.

мдааа.. винаги съм мислил, че лицето а.к.а. Гарван е разумен, врял и кипял в л.....а тип... явно не съм грешил...
2S384U

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 12:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

zna4i pak da ti kaja ne plesvai prosto ohluv ami po-dobre edno se4enie na rapan, ako se seshtash kakto gi pravihme kato deca na kamuka s izturgvane. taka i shte vurjesh neshtata malko s turizma shtoto nali moreta, 4udesii deto mnogo se shumi okolo nashia turizum:)

¬ƒŒ
Върнете се в началото
takama

Местожителство: World

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 9:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

interesno e kak niakolko jpga mogat da predizvikat tolkova mnogo komentari;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
orehovka

МнениеПуснато на: Чет Окт 13, 2005 2:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Радвай се :) Някои пускат по повече и получават много по-малко.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети