Graphilla.com :: Преглед на тема - Cvetia

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Cvetia
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Чет Апр 03, 2003 12:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

много е добре направено цветето- имам малка забележка, която няма да повлияе на крайния ефект, поради дължината на клипа.
самото листо на гербера има дебелина и силен релеф (набраздено е на едни надлъжни линии), които ти не си направил и затова при 3-то гледане листенцата стоят като изрязани от хартия, а не истински...
Mutra

Местожителство: sofia-bourgas

МнениеПуснато на: Чет Апр 03, 2003 1:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Debelinata na listencata e mnogo malka i zatowa reshih da ne ia prawia.

Slojih BMP za rezkite, ama neshto ne go naglasih kakto triabwa i ne si lichi. Zatova pak Razfokusiraneto zamazwa neshtata i predawa mnogo realistichen vid na neshtata.

wsiako listence e animirano pootdelno. Probwah da gi animiram zaedno za da si spestia wreme, ama mnogo si licheshe.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Чет Апр 03, 2003 2:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

пак казвам че много ми харесва :)))) забележката дет я направих е минимална и пак повтарям че не влияе по никакъв начин на крайния резултат
Mutra

МнениеПуснато на: Чет Апр 03, 2003 4:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

1 kritika e po skapa ot 1000 pohwali.

Radwam se kogato niakoi kritikuwa moi neshta zashtoto taka wijdam kade sa mi greshkite i stawam po-dobar.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ovendelon

МнениеПуснато на: Чет Апр 03, 2003 6:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gotino stava, no i az mislq 4e fona ujasno mnogo otvli4a vnimanieto ot cveteto i osven tova syzdava vpe4atlenie za blujdaeshta PC-3D kamera. i zashto e siv? po dobre stoeshe na statitakata tymno sin dori az bih go napravil oshte po-priglushen predpolagam 4e akcenta taka ili ina4e e vyrhu cveteto.

za samoto nego - ok e mnogo.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Dark Shadow

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Чет Апр 03, 2003 11:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Izglejda pochti perfektno spored men, no mislq che trqbva venchelistchetata da sa po pribrani... Da prilicha na zatvorena cvetna pypka. Shte pogledna dali imam snimki i moga da ti pratq
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Mutra

МнениеПуснато на: Пет Апр 04, 2003 7:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Fona e bial zaradi inwestitora. Tezi dni shte mu pokazwam do kade sam stignal s dialkaneto na reklamata mu i se nadiawam da niama osobeno golemi zabewejki zashtoto mi se rewe ako triabwa pak da promeniam neshto.
Върнете се в началото
Mutra

МнениеПуснато на: Пет Апр 04, 2003 8:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Puskam vi i cialata reklama dokadeto e gotowa.

Ostawa da se naprawi parwia kadar, koito e i nai-truden - Gradinka nad koiato izgriawa slance.
Sas zvuk rekalmata izglejda dosta po-dobre, no shte wi ia postna sas zvuka kogato e izcialo zawarshena.

www.dynamate.net/rusi/ready70procenta.avi - 1,2MB
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Апр 04, 2003 3:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

iako mutra ma na filmcheto blura na cvetenceto mnooo mi se vijda... i naistina po plavno ko se dviji bkg-to she e po-dobre :))) keep it going!
Dark Shadow

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Пет Апр 04, 2003 11:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

[url]http://photos.yahoo.com/bc/toni99_99/vwp?.dir=/My+Photos&.dnm=VIOLET(Rusi).jpg&.src=ph&.view=t&.hires=t[/url]

Mutra pogledni go tova URL. Tam ima edna violetka i moje da q vidish v razlichni etapi ot razvitieto. Vqrno che tvoeto rastenie e gerber, no pri tiq cvetove otvarqneto stava mnogo podobno. Pogledni go i se nadqvam da ti svyrshi rabota...
Върнете се в началото
klown_der

МнениеПуснато на: Съб Апр 05, 2003 12:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пич - евала!!! Това цвете е по-цвете от истинските :))
Върнете се в началото
Zing

МнениеПуснато на: Пон Апр 07, 2003 9:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

WATER Dropsa e stanal OOOObiistven!!!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Mutra

МнениеПуснато на: Вто Апр 08, 2003 6:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ta zavarshuih i predadoh reklamata. Parwia kadar s poliankata go pretupah dosta na barzo, no srokowete sa winagi kratki.

www.dynamate.net/rusi/cvete_end.avi

okolo 1,5MB
Върнете се в началото
voltaja

МнениеПуснато на: Сря Апр 09, 2003 11:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Vna4aloto naistina si go popretupal no sledvashtoto deistvie go otnema vnimanieto i tova ne se zabeljazva.No men li4no me drazni neshto drugo abe draj4icata na tva cvetence e mnoo prava dea ne mi pre4i blura i pro4ee v konteksta na cjaloto deistvie neshtata se balansirat to i samata drajka za kojato govorja ne se vijda mnoo mnoo ama v istinskija svjat njama absoliutni pravi povarhnosti ili idealno ostri rabove taka 4e spored men s cel da si maksimalno ubeditelen trjabva ponjakoga i da presilvash dori "nedazite" da gi nareka na prirodata za da si bezkompromisno ubeditelen ama to tva stana noo principno izkazvane
a ina4e e gotino klip4eto i ako idejata za nego e tvoja polu4avash admiracii
mmnogo mi haresva 4e ne se pokazva istinskija obekt na reklama a se namekva za nego tova e na4ina da go nabiesh u podsaznanieto na kolienta i tova e celta
Oshte vednaj , bravo dobra rabota
Mutra

МнениеПуснато на: Сря Апр 09, 2003 11:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

specialno za tazi rekalma az sam ia mislil ideiata.
Kato gledah drajkata na gerbera - mi tia si e leko zakriwena, ama kato se gleda cialata.
Върнете се в началото
voltaja

МнениеПуснато на: Сря Апр 09, 2003 1:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

To tva moito si stana bati i lekcijata ama zaebi govorja principno za neshtata az li4no ne sam vidjal krivinite na drajkata ama tva e normalno shtoto tja nee v centara na sabitijata i taka ...
Ina4e , otnovo Pozdravlenija za idejata haresva mi , de pove4e takia misleni neshta po ulicite i televiziite
Brute_Force

МнениеПуснато на: Чет Апр 10, 2003 3:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Choveche!!!
bezobrazno kefeshti sa cvetiata. mnogo mi haresvat. bravo!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети