Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 6:37 pm Заглавие: |
|
|
hahaha ... vreme e za rukodelie mi se struva... natrupalo se e naprejeniice u nekoi hora m.. ?
a kato offtopick shtoto qvno temata e druga .. she spodelq che me kefqt neshtata .. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 6:41 pm Заглавие: |
|
|
:) da ma prosto bqh prinuden da "razlaq ku4etata" za da po4ne da se pi6e po temata mi! 6toto malko hora pi6eha! Pa na mene tezi ne6ta sa mi qsni!spokoino postepenno offtopica 6e stane main one! ;)nadqvam se predi da sa mi iztrili profila... ;) prost4ete mi neznam kvo govorq 6tot sum maluk i sum ot provinciqta! in4e i va6te ne6ta me kefqt! samo da ne se naduvahte tolkova mnogo ! 6te6e da ima pove4e respect! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 6:48 pm Заглавие: |
|
|
na6tata ti naistina ne sa loshi, oba4e otnosno offtopica...ako smqtahs, 4e broq na postovete v temata ti opredelq ka4estvoto i - greshish. Kakto is pored men generalno si obyrkal, 4e tova e mqstoto da si urban buntar i 4e vsi4ki tuka sa na vyzrassta na babi4kite s koito se psuvash, dokato draskash po stenite :) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 6:50 pm Заглавие: |
|
|
a trebvashe samo neshtata po gore da se komentirat male male _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 7:41 pm Заглавие: |
|
|
NE smqtam 4e broqt na postovete opredelq nivoto na ne6tata koito vi predostavqm da komentirate - prosto 6efa na rabota me qdosa i gledah na nekoi da si go izkaram! Sorry ne trqbva6e na vas to4no! Vie ste takiva sladuri! i mnogo vi se kefq na ne6tata! a i tova suob6tenie koeto ve4no mi izliza na "grafiki i illustrations" -> "Само Потребители със специални права могат да пускат теми в този форум" me poddtiska i kompleksira :( DOKOGA pitam AZ - dokoga taz nespravedlivost! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 7:48 pm Заглавие: |
|
|
приятни са и двете неща - забавни и симпатични =))
колкото до разисквания оффтопик - никой тука не го е еня за справедливост и прочие. форума е направен и се притежава от същите тия "комплексирани старци", така че колкото и да се правиш на големата работа - нищо към по-добро няма да се промени... да го еба? =))
п.с. избухванията виждаш ли до какви локуми водят =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 7:54 pm Заглавие: ! |
|
|
Младеж!
Я си взимай шапката и бягай там, на Дунава... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 8:09 pm Заглавие: |
|
|
Ve4e ni6to lo6o nqma da kavzam -Da mu **(%)#@*$#)*$ !!! Kato sa hubavi ne6tata daite prava! - da Mirqsam! NAli stava vupros samo za Works ne za ezika, koito durja! DAITE PRAVA!DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! DAITE PRAVA! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 8:12 pm Заглавие: |
|
|
току що сам си ги изгуби... ако не се лъжа =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 8:14 pm Заглавие: |
|
|
Uuuf...
Ne znam po nastoyashtem koi dava prava v 'grafiki...' shtoto R1dler ne sum go zasichal da se izkazva ot ujasno mnogo vreme, no koito i da e, mislya che vupreki priyatnostta na neshtata, koito pokazvash v tazi tema, suotvetnia chovek nai-malkoto shte se zamisli dali da te pusne da si proyavyavash izbicite na nervi i nezryalost v specializirania forum.
Ne che v specializiranite ne stavat pataklami, ama vse pak e po-dobre ako sa ogranicheni do minimum, za da ima priyatna atmosfera.
Absolutno ne razbiram zashto produljavash da zasirash polojenieto. Zvunni na nyakoi aver i hodete da izpiete po n biri. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 8:17 pm Заглавие: |
|
|
Abe vie s BILE da ne ste bratq :) prili4ate si po avatar4etata :PPpp Mn sa qki i dvata BTW :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 8:29 pm Заглавие: |
|
|
Ta kvo govoreshe za shefa ia, ia _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 8:33 pm Заглавие: |
|
|
Mnoo Qk avataR su6to :) 4uka kvo simvolizira ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 10:03 pm Заглавие: |
|
|
Кх, научих нови лафове от тази тема! ^^
За да не ти излиза онова съобщение, има прост и изпитан метод - не ходи да кликаш там! _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Вто Ное 08, 2005 11:54 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | kak nqma se nervq - kato tuka postvam ot nqkolko meseca vse razli4ni laina i nekvi dqdovci si napavili forum4e tuka da si igraqt i da si se hvalqt pomejdu si i da si vdigat po nekakuv na4in zaminaloto na mainata im samo4uvstvie - 6toto mnoo otdavna po tehno vreme nali nqmalko personalni compitita i te takoa sega si djitkat :) in4e moga da pi6a i ne kato narkoman - a po-na4eteno i kak be6e dumata! ne tolko " purvi4no"! |
ааааааа... старците играят табла по цял ден затва нямаш права още дитето ми.. трудна работа.. пък и доколкото знам на морга са му счупени очилата и понеже стар и болен, няма кой да му ги занесе на майстор.. друг път мейсман му ги носи, ама оня ден се заиграл с няква комшийка, та сега лежи пребит с компреси от лук навсякъде... трудно еееейй, и ракията свършва.. не знам... _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 10:40 am Заглавие: |
|
|
Фадар - ху из дис ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 12:39 pm Заглавие: |
|
|
приятно е като третиране на линията, обаче имаш гадни анатомични грешки които дразнят - изядена ръка, качулката му не е добре - черепа изглежда мек, а на мацето главата ми се струва голяма... имам чувството че след като си трейснал не си пипал много.. ... вкарай повече старание де ;)
ама фен съм ти :) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juice
|
Пуснато на: Сря Ное 09, 2005 12:46 pm Заглавие: |
|
|
Мхм, само че не помня какво точно съм гонил - или дали съм го претупал - за анатомията съм съгласен - като изключим главата на масето, защото това си е carttoon sketching и май тез неща там са позволени! Ама незнам - не съм учил за художник. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|