Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
scrape

|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 9:09 am Заглавие: Re: Тъпа реклама... аман |
|
|
Imunobor-a e mnogo zla reklama i se narejda v klasaciqta tup10 ever, no favorita vse oshte si mi ostava onazi za parfiumi nqkvi .. s edna rusa polu gola kaka deto se "oblicha s parfium" i nqkuv zalizan maznio s kabrio ... _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 10:17 am Заглавие: |
|
|
аз имам един фаворит в печатната реклама " А сега с още повече месо!" на Сачи, много се смях:)
а имаше една по btv с един дебел, космат корем на който, след поредното разтройващо средство, му олеква, ама пак си оставаше космат и дебел страшно гнусна история и незнам защо все си мисля, че трябва да се прокара закон, който да забранява нелепи рекламни песнички... т.е. всички рекламни песнички |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 11:08 am Заглавие: Re: Тъпа реклама... аман |
|
|
Bio написа: |
И какво по-дяволите е тренд? |
Тренд значело мода деба....
И мен ми е фаворит по тъпотия таз реклама, направо издивявам като я вида...щот би трябвало да е сериозна, ма е бати л....то...
Останалите по-скоро ме забавляват _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 11:30 am Заглавие: |
|
|
А рекламите в които ни казват, че можеме спокойно да се тъпчем с торти и свинско и после само да прокараме с едно хапченце и всичко ще ни е наред!? бабата дето разправя "Хапни си още - ето ти едно хапченце тука и после можеш да ми изядеш всички манджи, които съм ти приготвила" ?!?!? Лудница :) Или колко е полезен само Танг с витамини!? Знаеме вече, че Коледа е празника на Кока Кола, но совен това скоро очаквам да рекламират колата, като задължително и полезно пълно с витамини питие! Рекламата се превръща окончателно вече в масова маниполация :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 11:58 am Заглавие: |
|
|
Коледата не беше ли на Pepsi със синия дядка и русите мацки? Или новата година е тяхна? Обърках се вече...
Цитат: | Рекламата се превръща окончателно вече в масова маниполация :))))
|
ми тя май винаги си е целяла това ама много изпростяха нещо...
добре че нямам tv |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 12:39 pm Заглавие: |
|
|
Е тва е! Така се прави реклама в BG:
В другата стая се правят най- дивашките импровизации, щот дойде тука тъп клиент, с тъпа визия, с тъпа идея и се очаква от нас да направим хубава реклама!
Ми няма как!
Извинете, но толкова се изнервих, а темата и без това я има, че не се сдържах. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 12:42 pm Заглавие: |
|
|
А вие слушали ли сте радио ваианта на глобулската? То не са пийп-кания, не са "ееее, ко****, т'ва е тренда!" ......... ужасТ!!!!! _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 1:18 pm Заглавие: |
|
|
грозната леля на която са й съсипали мръсната кърпа с Вениш
упс, с някаква друга белина
бррр то ни цвят, ни идея, ни актьори
мале как ме дразни
а вече с години я въртят _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 1:44 pm Заглавие: |
|
|
Обаче ,..забелязвате ли как са се набили на всички в главите тези гадни рекламки ,щом се говори за тях- значи действат и то добре ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 1:56 pm Заглавие: |
|
|
Аз тая фолософия не я подкрепям...... Ако има реклама на някакъв продукт с едни анимирани ла*на, това ще накара цяла българия да я обсъжда.... ама сети се колко хора ще си купят от това нещо само щото си говорим за това ;)) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 3:13 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Аз тая фолософия не я подкрепям...... Ако има реклама на някакъв продукт с едни анимирани ла*на, това ще накара цяла българия да я обсъжда.... ама сети се колко хора ще си купят от това нещо само щото си говорим за това ;)) |
Даже ми набиват едно неприятно усещане към продукта, така че в случая не играят ролята на добра анти-реклама... не са шокриаши в добрия смисъл на думата! Отблъскващо глупави са и действат така и на продукта, който рекламират. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TchudO

|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 3:23 pm Заглавие: |
|
|
abe imalo e nekvi pari da se vzemat i sa vzeti - pravilnata politika e tova davat li ti vzimai apa kvo iskat tva e drug moment _________________ Кой е най-високо летящия бозайник?
КАТЕРИЧКАТА НА СТЮАРДЕСАТА |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пон Дек 05, 2005 4:36 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | Има лек, пускате си някоя немска телевизия... там процента на добри/лоши реклами е 90/10 а не като при нас 1/99.... |
Много правилно. Често съм стигал да положения да пусна RTL или VOX и да си мисля "еее, кога ще свърши тоя филм, за да видя малко реклами". Точно оттам още помня рекламата за Golf 5 и онова хлапе. :))
От българския ефир досега свястно впечатление ми направи една реклама на Samsung като идея, но тя не се брои, защото не е българско творение.
П.С. Скоро гледах две реклами за макети. Може да ви харесат. :)
http://www.revell.de/typo3/fileadmin/images/Spot-Download/Car.mpg
http://www.revell.de/typo3/fileadmin/images/Spot-Download/Jet.mpg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2005 1:09 pm Заглавие: |
|
|
Чувал съм от хора в рекламния бизнес че не съществува понятието "лоша реклама". Да си призная съм съгласен с тях. Важното е да се разбере от хората че съществува продукта, който се рекламира. По какъв начин е направено не е от голямо значение. В крайна сметка само някакви професионално извратени хора като нас обръщат някакво внимание на начина на рекламиране. А и как ли може да бъде рекламиран един прах за пране - продукт нямащ нищо общо с изпитването на накакво удоволствие.
Е, разбира се има някои просто гениални реками, но лично при мен (не че съм представителна извадка на обществото, май е точно обратното) ако нещо толкова много ме впечатли после ако ме питаш какво са рекламирали няма да ти кажа. Сюжета толкова ме грабва, идеята е толкова готина, че накрая появата на някакво лого на някакъв продукт е просто незабележимо за мен (в такива реклами обикновенно няма диалог за да ти подскажат нещо). _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2005 1:15 pm Заглавие: :-) |
|
|
Панагонов, бе, чети!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2005 1:43 pm Заглавие: Re: :-) |
|
|
RG® написа: | Панагонов, бе, чети!
Е, хайде сега, няма да се връщаме в 4-ти клас и да се учим какво е омоним, антоним, пароним и СИНОНИМ! :) _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2005 4:30 pm Заглавие: :-) |
|
|
Те пък ща земат!
|
Върнете се в началото |
|
 |
octagon

|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2005 4:44 pm Заглавие: Re: Тъпа реклама... аман |
|
|
scrape написа: | Imunobor-a e mnogo zla reklama i se narejda v klasaciqta tup10 ever, no favorita vse oshte si mi ostava onazi za parfiumi nqkvi .. s edna rusa polu gola kaka deto se "oblicha s parfium" i nqkuv zalizan maznio s kabrio ... |
ТАЗИ РЕКЛАМА Е един от НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МИ КОШМАРИ... тя и още една... с военни... на която се казва... простете за следващото:
"Слушай моята команда! Не гълтай корема, гълтай КАЛОРЕКС!!!"
ОТВРАТ!
off: Има една която много ме радва, нова... с трима игумена... които пеят църковна песен и чакат края на коледните пости... на КФМ колбаси е... българска ли е или е поръчана в чужбина? _________________ Love and respect! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Дек 08, 2005 4:45 pm Заглавие: |
|
|
съмнявам се и тримата да са игумени _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |