Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2003 5:17 pm Заглавие: |
|
|
Az sum psoliutno suglasen sus Nox. _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2003 6:23 pm Заглавие: |
|
|
Abe pichove :))
q psuvaite na volq che tuka mai moderator nema :))
az iskam samo da pitam s tova koeto e predstavila momata ... kade iska da moje da postva primerno ...
na koi drug v foruma e vidqla rabotite che e reshila da go otmetne kato edva li ne nqma nishto v toq forum koeto da i haresa ...
i na bazata na vtoriq mi vapros napravo shte ti kaja draga koUlejke, eventualno kvo si misla.
btw. onq parashutist deto e parodiral pisaneto na BG s latinitsa - glei sa ... zaradi tebe foruma nqma da podskochi ... a bez tebe opredeleno nqma i da pomrudne ...
ma ne mi marsuvaite po posta be !! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Апр 03, 2003 11:32 pm Заглавие: |
|
|
koulega, ne sym kazvala, che nishto ne mi haresva vyv foruma, inache shtiah da go podmina. ima i mnogo hubavi raboti, no po-riadko se sreshtat, triabva da priznaesh.
taka ili inache vijdam, che kydeto i da iskam da moga da postvam, niama da moga, shtoto 1. ne sym dostatychno dobra za vas, koeto e viarno, no shto da ne opitam.....
2. dori i da imah shans, vsichko, koeto pravite tuka, na moito predstaviane, e, ne da komentirate kakvo mi e zle ili eventualno dobre, ami da se psuvate edni drugi. ebasi iakoto.
kakto i da e.......... _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 11:52 am Заглавие: |
|
|
Juana написа: | koulega, ne sym kazvala, che nishto ne mi haresva vyv foruma, inache shtiah da go podmina. ima i mnogo hubavi raboti, no po-riadko se sreshtat, triabva da priznaesh.
taka ili inache vijdam, che kydeto i da iskam da moga da postvam, niama da moga, shtoto 1. ne sym dostatychno dobra za vas, koeto e viarno, no shto da ne opitam.....
2. dori i da imah shans, vsichko, koeto pravite tuka, na moito predstaviane, e, ne da komentirate kakvo mi e zle ili eventualno dobre, ami da se psuvate edni drugi. ebasi iakoto.
kakto i da e.......... |
iii chai i az she pisha po tochki :
1. nishto ne trqbva da ti priznavam ... dalech si ot kakvoto i da bilo ... sprqmo teb vsichko v spetsializiranite forumi e ultimate i e vreme podobiq na teb da se oseferqt ot kakva pozitsiq govorqt ... po-skoro ti priznai pred sebe si ... tolkoz po taq tema ...
2. abe tvaaa za kolegata :)) beshe shega - ne si mi nikva kolejka defakto po nito edna liniq ... kakto iskash go razbirai ...
3. psuvaneto e kratka forma na chustva - v sluchaq chisti chustva - nqma smisul ot zaobikolki :))
4. Gledash greshnite animatsii.
5. Risuvash kato stilist novator expresionist v 2 klas na nachalnoto.
... i tiq repliki ot sorta "kakto i da e" - gi razpravqi na gadjeto si kato si trugvash obidena s nadejdata da te dogoni ...
ae sas zdrave i kasmet v tombolata ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|