Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NOX

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 3:06 pm Заглавие: |
|
|
COD kogato i kydeto kajete _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 3:53 pm Заглавие: |
|
|
aabe q ne se izlagaite...
-server Zenedar .. tursete rogueto Elemag .. chekam vi pred Ironforge .. ;P _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Сря Яну 25, 2006 5:18 pm Заглавие: |
|
|
ae DOTA ftw be! Battlenet e low obache, pone v evropeiskiq sa mi mnogo slabi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 1:15 am Заглавие: |
|
|
лесно ви е на вас , какво се оплаквате :P , аз трябва да търся хора които играят на екзотики като nexus , kotor , I-war2 и подобни :) блаженни са хората с масов вкус ...
под секрет да ви кажа X3 Reunion не струва :)) (каза той оглеждайки се през рамото шефа да не го види) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гарван

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 11:18 am Заглавие: |
|
|
kotor....ah как ме дърпаше тъмната страна ;-)) _________________ . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 12:15 pm Заглавие: |
|
|
Я да си спретнем едно турнирче по Хирос 3, но с новите ъпдейти на WOG;-)
Като маче в дерек ще ви млатя;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 12:25 pm Заглавие: |
|
|
момчета, момчета ... не знаете какво да играете ...
Empire Earth е играта, нищо че е на доста годинки вече ... друга такава стратегия няма |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 1:57 pm Заглавие: |
|
|
scrape написа: | цс пуцане ли дочух? :) |
истинското пуцане е при нас:Р ... ма ако ти е мил соц.живот форгет фор УоУ...;) не го слушай тоя изверг Ботеффия... п.с. да ти имам проблемите:Р _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 3:07 pm Заглавие: |
|
|
УоУ му е майката матес.... нема по хубаво от тва да скиваш в БГто седнал клотер да цоца мана.... даже и марка му не слагам за да се не стреска- аймед у десетката, едно мулти за проверовъчен и освен да пита ВТФ? и ОМГ! друго не му остава :))).... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 3:31 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | УоУ му е майката матес.... нема по хубаво от тва да скиваш в БГто седнал клотер да цоца мана.... даже и марка му не слагам за да се не стреска- аймед у десетката, едно мулти за проверовъчен и освен да пита ВТФ? и ОМГ! друго не му остава :))).... |
аре са па аз нищо не разбрах =D _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Яну 26, 2006 7:42 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | момчета, момчета ... не знаете какво да играете ...
Empire Earth е играта, нищо че е на доста годинки вече ... друга такава стратегия няма |
по принцип всяко наричане на rts - стратегия е до някъде извращение ;)
ако ще говориме за тактически игри - close combat 3 - самоче там вече кръга на играчите е съвсееееем малък :). _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hicks

|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 12:15 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | maceman написа: | УоУ му е майката матес.... нема по хубаво от тва да скиваш в БГто седнал клотер да цоца мана.... даже и марка му не слагам за да се не стреска- аймед у десетката, едно мулти за проверовъчен и освен да пита ВТФ? и ОМГ! друго не му остава :))).... |
аре са па аз нищо не разбрах =D |
>>> с две думи bile > maceman е имба !!! :P _________________ >>> " Time is mana " <<< |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Яну 27, 2006 12:34 pm Заглавие: |
|
|
ConcreteDonkey написа: | SIMPLI написа: | момчета, момчета ... не знаете какво да играете ...
по принцип всяко наричане на rts - стратегия е до някъде извращение ;)
ако ще говориме за тактически игри - close combat 3 - самоче там вече кръга на играчите е съвсееееем малък :). |
Close Combat 3: The Russian Front :) Играта е култова, най-добрата от поредицата. _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|