Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 1:49 pm Заглавие: |
|
|
AAAA tuka si mnogo prav Implant ne biah se setil tva shte triabva da se opravi:)thanks:)!
Imash li 3d mesh?Max-ovski jelatelno:)Nikvi probs:)samo che v blizkite dni niama da moga che imam mnogo rabota osven tova dnes konkursa zavurshva...:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Апр 04, 2003 1:59 pm Заглавие: |
|
|
razbira se che max mesh :))) i nikoi ne te zori be.... sled konkursa kato imash vreme ... kogat stane det sa vika... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Вто Апр 08, 2003 11:57 am Заглавие: |
|
|
eeee djovi mnoo e iako man super. Hehehe opredeleno zaslujava da e na avatari ti :P _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 8:23 pm Заглавие: Evala man ! |
|
|
Pi4 , gotino e i e artadjiysko, naistina ima nekoi malki raboti za dofixvane no ti si gi znaesh. Tva koeto me kefi e 4e si ostavil dusha v tazi kartinka.
Koito mi kazje 4e e napravil i edno savarsheno neshto, neka mi go pokaje i shte go srina sas zemiata. Prodaljavay da praish gotini neshta :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пет Апр 11, 2003 8:28 pm Заглавие: |
|
|
Prosto si e cool i tva e.
Nemozhe sichko da e lustrosano.
Uspeh _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|