Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vix

|
Пуснато на: Вто Фев 14, 2006 4:25 pm Заглавие: |
|
|
Ам, мяза.
Амуницията мн кефи.
Само предните крака нещо.... харWоника - като на рахитично пиле, таквози;/
Що, пробвай - изправи ги, стилизирай ги като куйрука му, та хем ще се бро и за водоплаващо, амфибия нщо.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ileto

|
Пуснато на: Сря Фев 15, 2006 5:53 pm Заглавие: |
|
|
Ами ето малко по-раздвижено животното. Мен ми се искаше така да проверя дали има някъде проблеми по геометрията (е - имаше:). Също вече си има и зъби.
Предните крайници още ги мисля:)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ileto

|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 1:25 am Заглавие: |
|
|
Малко тест и на материала на кожата. Е, сега не прилича съвсем на кожа:), но идеята ми беше да направя опит с различни цветни комбинации, за да получа една по-ясна (макар и обща) представа как би изглеждала кожата на животното с различни цветове. Мен всъщност повече ми харесва дясната комбинацията, но все пак:).
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Фев 20, 2006 2:49 am Заглавие: |
|
|
Намери си снимки на люспи на съществуващи животни (крокодили, варани и прочие гад), че crystallize/glowing edges не седи много естествено :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MinD|_eSs

Регистриран на: 08 Юли 2004 Мнения: 47 Местожителство: Вит зе Джерманз :)
|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 2:03 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | Намери си снимки на люспи на съществуващи животни (крокодили, варани и прочие гад), че crystallize/glowing edges не седи много естествено :) |
[съгласен]
но иначе като цветово решение повече ме изпълва дясното =) _________________ Абе като цяло гуд уърк, ю рок :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MinD|_eSs

Регистриран на: 08 Юли 2004 Мнения: 47 Местожителство: Вит зе Джерманз :)
|
Пуснато на: Вто Фев 21, 2006 2:06 pm Заглавие: |
|
|
А, йеп и с дупки в ципите на ушите би изглеждало много яко според мен =) _________________ Абе като цяло гуд уърк, ю рок :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ileto

|
Пуснато на: Чет Фев 23, 2006 8:11 pm Заглавие: |
|
|
Сега тест и на текстурата върху тялото. Приемам коментарите за нея - сега гледам крокодили и други гъдинки :). Реших обаче да изпробвам как седи концепцията за цвета, докато не сам се задълбочил. Нервните окончания (или тези уши:) ги оставих и просто им е сложен един цвят колкото да не дразнят, докато правя останалото (надявам се да не останат така:). Макар незаваршено, надявам се да си личи поне идеята ми.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ileto

|
Пуснато на: Съб Фев 25, 2006 10:17 pm Заглавие: |
|
|
Престраших се да сложа и седлото :). Малко промени тук-там и проба за настройка на материала на седлото и другите допълнителни елементи. Малко проблеми с текстурата на животното като цяло, които сега се опитвам да реша.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ileto

|
Пуснато на: Сря Мар 01, 2006 11:21 pm Заглавие: |
|
|
Малко повече детайли по главата. Промених осветлението само за този изглед, но май не седи кой знае колко добре. Също малко е тъмно - то такава ми беше идеята, но сега й правя малко ревизия:).
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 10:26 am Заглавие: |
|
|
добре де, тез предните крака защо ги търпиш още така счупени? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ileto

|
Пуснато на: Чет Мар 02, 2006 3:58 pm Заглавие: |
|
|
Ами не знам как да ги променя засега. Затова, докато мисля, гледам да коригирам някои други неща:). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vix

|
Пуснато на: Пет Мар 03, 2006 9:45 pm Заглавие: |
|
|
vix написа: | Ам, мяза.
Амуницията мн кефи.
Само предните крака нещо.... харWоника - като на рахитично пиле, таквози;/
Що, пробвай - изправи ги, стилизирай ги като куйрука му, та хем ще се бро и за водоплаващо, амфибия нщо.... |
SIMPLI написа: | добре де, тез предните крака защо ги търпиш още така счупени? |
ileto написа: | Ами не знам как да ги променя засега. Затова, докато мисля, гледам да коригирам някои други неща:). |
Краката, предните >>>> с една става по-малко
Инак - иииииии, кефи, все едно от междузвезни войни излязло:)
Седлото, или квото там се води е един път! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ileto

|
Пуснато на: Пон Мар 06, 2006 12:50 pm Заглавие: |
|
|
Опит за решаване на "ставните проблеми" на животното (вече предните крайници са с една става по-малко:). Малко промяна и по текстурата - нея още си я мисля.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Мар 06, 2006 3:47 pm Заглавие: |
|
|
Тези уши не ме радват нещо. Ако нямат някакво специално предназначение еволюцията щеше да ги отреже.
За десена ... аз го виждам на леопардови петна, като по гръбнака са по-дребни и нагъсто, а крайниците и главата са тъмни. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Мар 06, 2006 4:38 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | Тези уши не ме радват нещо. Ако нямат някакво специално предназначение еволюцията щеше да ги отреже.
За десена ... аз го виждам на леопардови петна, като по гръбнака са по-дребни и нагъсто, а крайниците и главата са тъмни. |
ee malko mai poprekaliime s namesata .. tova vse pak si e avtorsko vijdane .. puk bilo to shit ili ne .. ( kato razbirase ne kazvam che e shit .. ili puk ne ) .. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Пон Мар 06, 2006 6:54 pm Заглавие: |
|
|
това, доколкото аз съм в час, са нервни окончания, а не уши :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Мар 06, 2006 7:02 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | SIMPLI написа: | Тези уши не ме радват нещо. Ако нямат някакво специално предназначение еволюцията щеше да ги отреже.
ee malko mai poprekaliime s namesata .. tova vse pak si e avtorsko vijdane .. puk bilo to shit ili ne .. ( kato razbirase ne kazvam che e shit .. ili puk ne ) .. |
тук напълно съм съгласен. не трябва да се месим във вижданията на автора за това кое как да изглежда. трябва да помагаме със съвети как нещата могат да станат по-добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Мар 06, 2006 9:14 pm Заглавие: |
|
|
OK, niama da se povtori :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ileto

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 12:51 am Заглавие: |
|
|
Сега и малко (или много) ревизия на материала като цяло. То си имаше някои проблеми, в които доста се бях оплел:). Някои части от текстурата са наново рисувани.
А и благодаря за коментарите - без значение какви са - все са от полза:)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2006 2:07 am Заглавие: |
|
|
ти определено според мен си с един от трите най-добри модела и определено най-добрата текстура
обаче предишния рендър ми харесваше повече
в новия според мен си вкарал прекалено ярък отблясък в зоната на хълбока, който отблясък кара бъмпа ти на гънките /ако е бъмп разбира се/ да стои като фуги между фаянсофи плочки, а не като кожни гънки
итаче с две ръце и всички налични крака - за теб:)))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|