Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bio
|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 7:49 pm Заглавие: |
|
|
ще ти стигне ли времето да текстурираш толкова детайли пък и анимаса ? _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CodeFather

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 7:57 pm Заглавие: |
|
|
Ами в нормални обстоятелства би трябвало да се справя, но от 2 дена ме мъчи мн лоша настинка и не съм оптимистично настроен относно крайния резултат, но фън да става :) Иначе текстурирането ще бъде изцяло в Zbrush и както гледам времето, ще бъде по метода quick and dirty :) Искаше ми се да раздвижа малко позата, да експериментирам повече със рендеринга, защото общо взето съм доста бос и уча в движение, но едва ли:(
Ако имате някакви предложения да ускоря процеса по текстурирането ,било то под формата на полезни урочета, които да сваля от интернет или нещо друго, много ще ми помогнете.Мерси! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
D3im05

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 8:51 pm Заглавие: |
|
|
molq as li neshto ne su mprochel kakva animacia be ? ako ima she e iako tukmo she si porabotia s paint whights toola |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CodeFather

|
Пуснато на: Чет Мар 16, 2006 11:23 pm Заглавие: |
|
|
D3im05 написа: | molq as li neshto ne su mprochel kakva animacia be ? ako ima she e iako tukmo she si porabotia s paint whights toola |
Не е ставало дума за анимация :) Казах, че в момента позата е мн статична и исках да го ригна в някаква по динамична за крайния рендер. Аз си нямам и понятие от анимация:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|