Graphilla.com :: Преглед на тема - Katerica

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Katerica
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2003 10:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

da

Последната промяна е направена от Juana на Вто Юни 03, 2003 11:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
koceto

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Съб Апр 12, 2003 11:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a ve iska oshte malko a se pipne...
saberi malko rastoianieto m/u prastite (1,2 i 3) i gi naprai malko po-tanki (ama malko) shtoto vse pak paleca e malko po-debel ot ostanalite prasti i malko po-kas. Ina4e mene ra4icata i korem4eto mnoo me kefiat.

Oba4e 4estno, kato ia gledam s tazi raka otzad i s tezi izcakleni o4i... 4udeh se... pa znam li...

:)))

a ve kat stana vapros za drugata raka - shto ne q napraish sqkash si q e slojila na krasta nebrejno... sha stane qki4ko mislq :P
achko

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2003 12:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

koceto написа:
a ve iska oshte malko a se pipne...
saberi malko rastoianieto m/u prastite (1,2 i 3) i gi naprai malko po-tanki (ama malko) shtoto vse pak paleca e malko po-debel ot ostanalite prasti i malko po-kas. Ina4e mene ra4icata i korem4eto mnoo me kefiat.

Oba4e 4estno, kato ia gledam s tazi raka otzad i s tezi izcakleni o4i... 4udeh se... pa znam li...

:)))

a ve kat stana vapros za drugata raka - shto ne q napraish sqkash si q e slojila na krasta nebrejno... sha stane qki4ko mislq :P

mne drugata ryka si e super tam
kakto Tin kaza, tova mnogo 6te hodi za logo na goriva
...ideqta e 4e si vadi ot golqmata opa6ka edno 6i6e nafta i si piiva, no poneje takiva raboti ne trqbva da se pokazvat zaradi malkite deca, vsi4ko tova e prikrito :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Juana

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2003 12:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

achko ne dyrpai diavola za opashkata :P

shtoto moje i da ia pokaje taia butilka! moje i tuba! Sled 12:00! togaz decata spiat
achko

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Апр 13, 2003 12:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

achko stana pylnoleten... naskoro
plus tova e gledal cherna kotka bql kotarak i ne se pla6i ot takiva raboti :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети