Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 1:34 pm Заглавие: |
|
|
Що пък аз си мисля че рекламата се измерва с ръст на продажбите а не в спорове/минута!?!??!?!? За естетика може да си спорим с години...... Ама не мисля че "Ооо, парфюм!" е продало повече от Axe, само щото е простотия до шия за която всеки говори....... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 2:21 pm Заглавие: |
|
|
dreamer написа: | Що пък аз си мисля че рекламата се измерва с ръст на продажбите а не в спорове/минута!?!??!?!? За естетика може да си спорим с години...... Ама не мисля че "Ооо, парфюм!" е продало повече от Axe, само щото е простотия до шия за която всеки говори....... |
Това е като с чалгата - така само се подхранва ниското ниво на хората. И не е затворен кръг - все от някъде се почва. Явно хората сами няма да се усетят и колкото пвече простащини им се сервират толкова повече ще им се кефят, но това не прави чест на тези, които им ги предлагат. Могат да си направят малко повече труд и да измислят нещо, което хем да е качествено и стойностно - хем да се харесва и хем да не е простотия... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 2:37 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Могат да си направят малко повече труд и да измислят нещо, което хем да е качествено и стойностно - хем да се харесва и хем да не е простотия... |
стига бе!? На клиента не му дреме за качествено и стойностно,... на клиента често не му дреме и дали рекламата му продава продукта (особенно за по малките клиенти). На клиента му дреме че глупавата МУ идея я дават по телевизията или вижда племенницата си по билбордите. Клиента е нарцис... поне в България
Няма клиент в тук, който да ползва таргет групи при избора на реклама и послание за кампанията си. Винаги шефа на фирмата съобразно вързопчето интелект на раменете казва снисходителното си Да или пренебрежителното НЕ.
и... тия филми дето агенцията се отказва от клиент защото не е приел идеята... да да, не в БГ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Чет Юни 15, 2006 3:01 pm Заглавие: |
|
|
pero! diavolski prav si, vajnoto e da ima:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пет Юни 16, 2006 9:59 am Заглавие: |
|
|
... ако говорим за лоши реклами определино най -голямата боза в момента са платените съобщения в "господари на ефира". Ми те върнаха рекламато поне с 10 години назад. Такива неща кичозни битпазарни неща имаше през 95, баси... а на сичкото отгоре спечелиха награда в Албена за алтеративно използване на медийно време или нещо такова.
е тва е БГ кич! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Пет Юни 16, 2006 4:18 pm Заглавие: |
|
|
e to cialoto gospodari na efira e bezobrazen ki4 no na tiah mai tova im e strategia a ne rezultat. _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Пет Юни 16, 2006 4:21 pm Заглавие: |
|
|
господари на ефира е много успешно предаване па цял свят но аз не говаря за него а за начина по който рекламират вътре. Намерили са дупка в закона за радио и тв. и я запълват с баси бозата! а чак и награди зимат за тая простотия. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|