Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mel

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 1:39 pm Заглавие: |
|
|
ne be bez treski:)) tva do barierata pred administrativnia ofis na mtel... kato pusnat barierata, polovinata otvorkovci parkirat do barierata v nasreshtnoto, za da tragnat parvi. istinskite maje obache spirat mejdu barierata i relsite?!?!?! koeto naistina ne go razbiram. dnes imashe 2ma takiva:))) a marshrutkadjiata ponechi itiah da izprevari:)))) _________________ смехът е здраве, освен ако някой се смее на гроба ти:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 2:49 pm Заглавие: |
|
|
men v4era edin me ubejdavashe 4e lozenetz ne bilo centura _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 6:29 pm Заглавие: |
|
|
2S384U написа: | men v4era edin me ubejdavashe 4e lozenetz ne bilo centura |
Lozenec ne e centura. _________________ i.am.troll |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 6:45 pm Заглавие: |
|
|
mojem da kajem shirokia centur... no za men si e centura sled kato stigam za 2 minuti pesha popa... anyway _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Сря Юли 05, 2006 6:56 pm Заглавие: |
|
|
попа не е центъра
центъра е дондуков ино _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 3:36 pm Заглавие: |
|
|
piker написа: | попа не е центъра
центъра е дондуков ино |
mnoo kefi nekoi kato po4ne da go razdava umno:)
27 godini jiveia v toia grad znam koe e centur i koe ne... are stiga _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 4:39 pm Заглавие: |
|
|
:)))) те такситата си издават техни си карти на София! Ти не мое им обесняваш кое къде е. ако в 3 през ноща таксиджията реши це драгалевци е център... значи е център! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 12:49 pm Заглавие: |
|
|
споко 2S384U - аз съм бакшиш и си имам моя карта:) _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|