Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 2:32 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | PetyoDenev написа: | maceman написа: | за 3Dто не знам, ама в 2Dто с тоя правопис никога няма да влезнеш... | това е странно, ако някой рисува добре но пише зле тогава какво правим? |
гори... |
Ееех Петко Петко
@Ха62о
Между другото по картинкита горе има още бая какво да се пипа. И формата на чашата е на последно място мисля си. Почни с осветлението, мини през материалите и стигни до това къде точно между 4-те ъгъла на джпега ти се намират обектите (некои му викат композиция, но тва е префърцунено). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kapitana!

Регистриран на: 11 Авг 2005 Мнения: 536 Местожителство: OC Оrange County
|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 3:44 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | PetyoDenev написа: | maceman написа: | за 3Dто не знам, ама в 2Dто с тоя правопис никога няма да влезнеш... | това е странно, ако някой рисува добре но пише зле тогава какво правим? |
гори... |
ами тогава защу fatwalker му дадохте права?
а?
и му бях сложил вето дори!
и предупреждавах!
и говорех!
няма кой да ме чуе!!!
гледасм некакви фафли у графики и илустрации - да се чете илюстрации?!?
рет требва да има - рет!!! _________________ no ads, no mercy!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ronige

|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 4:10 pm Заглавие: |
|
|
Ако целта е да станат фотореалистични ... още е много далече според мене. всичко е излишно огледално, не само масата. Сенките са по-тъмни в по-отдалечената част от обекта, което в реални условия е доста трудно да се постигне особено когато е светло в помещението. Фона седи като мътен фототапет защото дълбочината на рязкост на масата е доста голяма и би трябвало в такъв случай фона да е по-ясен. с малко игра по рендера и материалите ... ше стане ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Сря Авг 16, 2006 4:37 pm Заглавие: |
|
|
но немам нито един кариес уа Купатане
нито един
що човек требе има и здравна култура, да се къпе, поне по 2 пъти на ден с водътъ и сапунът да гу търка 'ръйшли.
е затва ми прощават дребните правошсни грешки - що съм чист - НИКОГА ама никога не съм си лягал с обувките в леглото и не ям понички като теб :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|