RoT

Регистриран на: 02 Окт 2004 Мнения: 1360 Местожителство: София / Разлог
|
Пуснато на: Вто Ное 28, 2006 6:42 pm Заглавие: |
|
|
Wizarde, толквоа ли време не разбра, че тука не се показват неща дето можеш да ги продадеш. И това, че клиента си ги е харесал, не значи че са добри нещата, то в повечето случаи става така, че клиента да иска да о*ере нещата. Както сам виждаш, хубава дума няма да получиш за тея неща, а то няма и как. Много слаби, много. Наиситна не знам от къде и какво си гледал, но с тоя принцип 'Щом се продава и от него изкарвам пари, значи е хубаво' няма да я биде. И честно казано.. не ми е ясно що толкоз даваш зор и се репчиш насам и натам, като ползва от това никаква - даже само вреда. Виж си първите теми с представянето, виж кво са ти казали хората, па вземи ги послушай ако искаш да получиш добра дума тук. Иначе - продължаваш да си продаваш нещата, клиентите продължават да ги харесват, храниш си семейството ама тва е.
... а бе не съм аз човекът, който тряя да ги казва тия неща, но малко взе да ми писва (не знам как са модераторите в тва отношение) та за това реших да драсна два реда. _________________ [19:44:08] Morgoth: mda, predupredil me e LoveHate, che ot tebe spasenie nema |
|
NOX

|
Пуснато на: Вто Ное 28, 2006 6:55 pm Заглавие: |
|
|
6tom za teb e po-polezno da mislish, 4e ima i po-zle ot teb i nqma ot kakvo da se pritesnqvash, a ne 4e ima pyti po-dobri i trqbva da gi gonish... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|