Graphilla.com :: Преглед на тема - Ми ето едни нещица и от мен :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ми ето едни нещица и от мен :)
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ники михайлов

МнениеПуснато на: Вто Дек 19, 2006 3:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ам... те тука в тоз форум всъщност говорят в картинки (и не само в лого-поговорка-темата) а останалата част (текстовата) е за плашене на новобранците ;) Така че приятно картинкотворене... това никой не може ти го вземе.
Bicubic

МнениеПуснато на: Вто Дек 19, 2006 3:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Viktor M. написа:
НОВОБРАНЕЦ!!!

:О Графашист :)
Аз и твоите картини никога не съм ги разбирал но това не значи че си лош художник, нали :) Хайде де, къде ви е коледното настроение на всички :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Дек 19, 2006 3:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това което каза по повод всички в Графила е нещо повече от обида, ако разбираш! А по повод падането от високо, и аз играя баскет и не ме е естрах да падам, щом имаш желание - воля - и най вече необходимост да изливаш себе си чрез рисуване - Прави го!!!!! Това е едно от най-хубавите неща който мгата да се случат на човек!! Когато ти дойде времето ще го разбереш:))) И стига с бзсмислени постове а СЯДАИ да РИСУВАШ, и когато натрупаш материал и се чюстваш готов за похвала и критика - покажи ни и с удоволствие ще разгледаме:)
NOX

МнениеПуснато на: Вто Дек 19, 2006 3:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nikoga ne ysm tvyrdql, 4e si pro. A takiva ne6ta, deto si napuskal ... moje i da e za6toto sym si temerut, ama nqmat use6tane, nqmat tehnika, nqmat ni6to. I ne vijdam celta da gi puskash vyv forum, v koito se dyrji pone malko da vzemash tova koeto pravish naseriozno ( ne sebe si da vzimash na seriozno , a rabotata si - nadqvam se da si na dostaty4no godini, 4e da razbirash razlikata). S dumi prosti - tova ne e detska gradina, kolkoto i stranno da ti zvu4i
I, povqrvai mi, ne sym vpe4atlen, 4e mi poznavash kolegite, nito 4e znaesh kyde rabotq...
wi-flip-ff

МнениеПуснато на: Вто Дек 19, 2006 3:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Liubo Gri написа:
Айде да ви помоля без дрезги в темата, ако обичате. Флип аз съм ти казвал че ме дразниш, затова ще те помоля най-учтиво да си затваряш пуберския плювалник и да не ми пишеш в темата, ок???

дадох съвет, като не щеш да ти дават съвети, сещаш се кво да направиш.

ако толкова се дразниш на "ПРО" нещата, и т.н. и т.н.
защо тогава си направил тема тук?
знаеш че форума е ПРОфесионален.
ma4u4a

МнениеПуснато на: Вто Дек 19, 2006 3:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

... размисли и страсти във вторник следобед...
веселко

бу.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bein

Местожителство: Outer Haven

МнениеПуснато на: Вто Дек 19, 2006 4:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

I s tiq suhi ne6ta iska6 prava za "Grafikita"???
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
kapitana!

Местожителство: OC Оrange County

МнениеПуснато на: Вто Дек 19, 2006 4:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

NOX написа:
tova ne e detska gradina, kolkoto i stranno da ti zvu4i

a?!?
NOX

МнениеПуснато на: Вто Дек 19, 2006 4:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

imenno
LOC

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Дек 19, 2006 5:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@Lubo Gri-eh stana umazana taq tema...Ada6, ne se qdosvai! Di6ai dylboko!
@Flip-pyrvo na pyrvo-tova za vektorite be6e glupost... i vtoro na vtoro-ti sedi6 sedi6 tihi4ko i to4no v temata na 4ovek koito ti e kazval 4e mnoo go drazni6 se obajda6...tova s kva umisyl go pravi6...? don't answer that...
@Viktor M.- spokoino bre "Star6inka"...deto vika NOX-
Цитат:
tova ne e detska gradina

ma ne e i kazarma!
@NOX-
Цитат:
ne sym vpe4atlen, 4e mi poznavash kolegite, nito 4e znaesh kyde rabotq...

mi i az ne sym vpe4etlen, ama i na men mi e lubopitno za6to Ceco ti e na avatara ograden sys syr4ica...sceary...misleh 4e si ima6 moma?
@Dqdo koleda-I don't want the stupid pony any more you fat f*ck>:(
@bicubic- mislq 4e tova gornoto pokriva moqta norma koleden duh
@kapitana!-ela v na6ta detska gradina www.artline-comics.com/forum/ ...tuka ne ocenqvat mnojestvoto ti polojitelni ka4estva kato sybesednik:D
NOX

МнениеПуснато на: Вто Дек 19, 2006 5:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

momata si e moma, cecko si e cecko...da si imame uvajenieto :P
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Вто Дек 19, 2006 6:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Любо, само едно нещо ще ти кажа!

Когато ме пита дали да се пробваш в графила, аз ти казах, че форумът е с професионална насоченост. Сам трябваше да прецениш дали имаш сили за представяне тук. Факта, че форумът е с професионален профил не означава, че всички тук са професионалисти, но хората които са тук, поне имат цел и искат да станат такива. Ако отношението към рисуването ти е несериозно и не мислиш да се реализираш като художник, то мястото ти не е тук. Това го казвам с най-добри чувства. Приказките и стилът към който се придържаш не ти правят чест, при положение, че допреди отрицателните коментари за представянето ти си очаквал да научиш нещо от същите хора, които сега обиждаш! Мене включително. Поведението ти е доста инфантилно и няма смисъл приятелчетата ти да ти пригласят само защото сте от един отбор. Имай реална преценка за нещата и след като само си драскаш за кеф, то кефа няма да се случи тук... Не съм запознат с дрязгите ви с Флипа, но не пренасяй тъпата ви междуособица от форума на Артлине, тук.

@Бикубик - За какъв фашизъм ми говориш? Фашизъм и холокост има на територията на Артлайн от където гонят и банват хора. Нормалко е всеки форум да има цетка и да не допуска или да отстранява вредните елементи, когато има неуместни или груби изказвания от тяхна страна, но не и на принципа на лична вражда и неприязън! Не съм запознат със случейа на Флип, но той определено има качества и може да рисува! Така, че си спестете напатките на лична основа и гледайте в собствената си чиния!
Върнете се в началото
wi-flip-ff

МнениеПуснато на: Вто Дек 19, 2006 6:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LOC to da rescue x)))

за векторите много просто - защо да ползваме векторни тип графики ако не ползваме вектори ?

колкото до предразсъдъците, кавгите и глупостите не мисля че им е мястото тук, откога има правило "не пиши в темата на някой ако той няма да хареса че си писал"?

освен това не се заяждам а изказвам мнение, тези неща трябва да са векторни ь)
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Вто Дек 19, 2006 6:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Бикибик, едно доста добро доказателство, че тук фашизъм няма, е че ти все още можеш да пишеш в един раздел на форума, не че има файда от това.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
kapitana!

МнениеПуснато на: Вто Дек 19, 2006 6:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

velinov написа:
кефа няма да се случи тук...

да бе да :Р
velinov написа:
...банват хора ... , но не и на принципа на лична вражда и неприязън!

апсолютно - тива никога не се е случввало в G...?!? :)

@snooper - бес епитети за да не те дранна?!? - благударя?
може и да се извиниш на Bicubic за да не ти се извинявам ас ;}

@LOC - 10x ::))))
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Вто Дек 19, 2006 6:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Капитанеее, да не се обиди, че не дадох присъствието ти като пример за липса на фашизъм? :))) Твоя стил поне ме кефи ;)

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
kapitana!

МнениеПуснато на: Вто Дек 19, 2006 6:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

snooper написа:
Твоя стил поне ме кефи ;)

поне?!? и само толкоз?!? за моите изящни твурби? ::::)))
Bicubic

МнениеПуснато на: Вто Дек 19, 2006 6:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Колега, защо ме баннаха без обяснение от специализраните форуми и ме правят на маймуна всеки път когато напиша нещо като се има предвид малките благинки които сте видели от мен ( разтърси се и ще ги видиш, ако те интересува ) нямам никава представа. Сигурно защото не ме бива в дизайна, но не е моя шибана посмъртна мечта да съм почетен член на забележителния ви форум, който е толкова бъгав, че няма накъде повече ( примерно метода newposts сдава багажа 9 от 10 пъти ) !! Ако забелязваш не съм поствал от доста време, не виждам смисъл-може би... ИЗТРИТО!!! ...А форума Е фашистки, и то доста много! Никой тук изглежда не разбира, че е необходимо да има раздел "Пясъчник", където новите юзъри, които не са били достатъчно добри за специализираните форуми, да могат спокойно да се развиват под напътствия на старшите дизайнери, вместо това колосално мерене на пишки, което гледам тука.
АМАН!!!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети