Graphilla.com :: Преглед на тема - Suckingfish-Представяне

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Suckingfish-Представяне
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
suckingfish

МнениеПуснато на: Пет Фев 02, 2007 1:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нищо не казвате за последните работи дето постнах.
Явно голяма скука! Е вярно е че рацете не са нм къртечници и от никаде не капе кръв ама аз си ги харесвам:)
Ще се радвам да чуя и Вашето мнение.
Viktor M.

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Пет Фев 02, 2007 3:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами има идея в тях, на мене пенгвина ми харесва. въпреки това всичко което до сега си показал ми стои... мммм, някък недовършено и цялостната ми представа за таб е или, че нямаш търпението да си довършиш творбите или неможеш...
"да спомена че не съм ти гледал сайта"
suckingfish

МнениеПуснато на: Пет Фев 02, 2007 3:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

пффф, бе май си прав,нещо нервички ли нямам да изпипам някой детаел до край.обичм на прима виста да бачкам докато мога и после не обичам да се вращам да довършвам щот имам вече нова идея по коята работя.
обикновенно така се случва.
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети