Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Chef

|
Пуснато на: Пон Фев 12, 2007 11:29 pm Заглавие: |
|
|
Може да им пратим мутри, на тия лоши юзъри , които ни кендзат в капите, Ъ?
ККК _________________ ground zero terorist |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 2:52 am Заглавие: |
|
|
Аз пък ще кажа че от година и нещо тва место е придобило почти неподозирани от мен качества. Има активност. Има картинки. Има модериране в културни форми. Направо ако някой преди тва време ми беше казал че ще дойдат такива културни времена немаше да поверввам.
Просто май тря се сложи алерт: Внимание Графила е заразна.:))
Тези които имат качества биват забелязани, тези които възприемат форума твърде насеризно страдат от вирус който минава (тва от опит го казвам) като го преболедува човек почва да вижда това което му трябва а останалото го забавлява искрено:)))
Все пак не забравяйте че живота тече извън интернет а поведението на хората се мени с възрастта (при някой по-трудно но все пак се случва). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 12:21 pm Заглавие: |
|
|
vrabchev написа: | ...като с това смъкват имиджа на форума. |
...но моля ви се, това възможно ли е ?!?!
Хората които имат права обикновено казват "много е яко/изкърти миФките" или "работи повече". Много рядко някой казва къде трябва да се работи или дава смислена критика, карай. Важното е да се ограничава всичко :)
Мисля, че си е екстра всеки да може да пише и да дава коментар, защото това е единственото свободно място. То още малко платена и с покани ще я направите тая графила бхаха. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 12:35 pm Заглавие: |
|
|
Това за поканите е много добра идея...не се бях сетила. _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 1:54 pm Заглавие: |
|
|
And0 написа: | vrabchev написа: | ...като с това смъкват имиджа на форума. |
Хората които имат права обикновено казват "много е яко/изкърти миФките" или "работи повече". Много рядко някой казва къде трябва да се работи или дава смислена критика, карай. Важното е да се ограничава всичко :)
|
Искаш в 5 реда някой да ти опише нещо, което го е учил и пражил с години ... да ти обясни за композиция, цвят, типография, рисуване, 3Д, фотография ... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 2:37 pm Заглавие: |
|
|
zka написа: | ники михайлов написа: | Да направим разел "Представяне" платен =) |
И на всеки нов регистриран да се праща мейл с аи це киу-то ти:) :) |
hahahahaha!!!! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 2:46 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | And0 написа: | vrabchev написа: | ...като с това смъкват имиджа на форума. |
|
Искаш в 5 реда някой да ти опише нещо, което го е учил и пражил с години ... да ти обясни за композиция, цвят, типография, рисуване, 3Д, фотография ... |
Mда, така искам.
И в пет реда става тая работа.
Линк1
линк2
...
линк5 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 3:29 pm Заглавие: |
|
|
Много грубо! Кой би успял... ;)))
@And0 - Според мен има два случея в които кандидатите могат да бъдат разделени на две групи:
1. представящия се всъщност не се представя, а търси насоки, препоръки и съвети. С една дума още се учи. Ако Графила беше школо за таланти или забавачница, лошо няма, ама не е! Не рядко недоволните са именно такива юзъри, на които не им е било обърната необходимото внимание, не са чули това което им се е искало или са били директно отрязани.
2. представящия се ина необходимото ниво, което може да помогне за обогатяването на форума и със също толкова малко коментари, бива приет.
Е,... ко толкова има? Коментарите са си коментари, а истинските дискусии се случват след приема, когато има за какво!
Вариантите за неприетите са или да налягат над това в което искат да се развиват и да приемат, че имат още какво да учат или като ущипана госпожица да заемат позиция - ти миени ни мъ обичаш и да оцапа форума с месечното си неразположение. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 4:18 pm Заглавие: |
|
|
Toва да не е рекламна агенция "графила" ?
Абе графилата си е елита на България от към cg art и photography, нещо като bg-cgtalk.com ама малко по-тежко и надуто.
Не мислете, че не уважавам работата ви, все пак сме колеги малко или много. Просто нещата стават малко соц. какво толкова пречи да е възможно както си е сега всеки да коментира. Много пъти съм се замислял да пусна нещо в секция графила за всеки, ама после се отказвам, защото не искам да си късам нервите с тоя и оня... Щото всеки е правил неща с които не се гордее кой знае колко обаче е взел пари и тн. Това може да бъде оценено само от хора дето са в бранша. Единственото което ме кефи, свързано с правата за секциите, което обаче се обезмисля, е че никой нищо, кой знае какво не казва от професионална гледна точка. Или ти е хуава картинката или ти е грозна, нещата са прости. Всичките други детайли дето са време, пари, клиенти и тн са без значение. Това превръща спец. форумите в най-обикновен форум.
Може и да бъркам според някои. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 4:47 pm Заглавие: |
|
|
And0 написа: | Не мислете, че не уважавам работата ви, все пак сме колеги малко или много. Просто нещата стават малко соц. какво толкова пречи да е възможно както си е сега всеки да коментира. |
Първо, Велинов е много прав, това не е школа за откриване на млади таланти, нито бюро справки, нито гугъл.
Второ, не ставаше въпрос да не могат да си коментират на воля, ставаше въпрос да се разграничи по някакъв начин чии мнения имат сила. За това беше темата. Недейте да я обръщате пак на старата песен за досадниците, които пишат глупости, пубертета си е пубертет, не можем да го спрем. Но ако си нов и сега се представяш, като получаваш коментари, четеш наред. От къде може да знаеш, че човека със 150 мнения, който ти коментира работата, не е приет? Няма как да стане.
Трето, не е тежко и надуто. Така изглежда, точно благодарение на това, че на всички им е писнало да обясняват на някого, че му е рано още за този форум. Има много други, за които нямаш нужда от права. Но тук ти трябват. И според мен, точно това поддържа нивото на форума. _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 5:00 pm Заглавие: |
|
|
Бях написал до половината един дълъг пост, но StarFish го е казала толкова правилно, че просто се съгласявам напълно.
И наистина темата е за това, че има некои индивиди, които като им кипнат комплексите или се ядосат на сестра си влизат в представяне и си го изкарват в първата тема - а има и един друг тип, които нищичко не отбират, да кажем от фотография, но на всяко представяне с цветенца и снимки от Айфеловата кула в 12 на обяд възкликват "Жестоко! Welcome!" ... и ако аз се представям и не познавам форума на кого да вярвам? _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 5:10 pm Заглавие: |
|
|
ох. _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 5:15 pm Заглавие: |
|
|
Ми то е ясно, или можеш или не можеш да пишеш. Цъкаш копчетата и това е.
Който квото си иска да пише. Вярно е че вероятно някой ще каже е нали съм welcome и тн... Ама това е положението. А то не е ли че модераторите решават и тяхното welcome е важно? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 5:16 pm Заглавие: |
|
|
ух. _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
StarFish

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 5:23 pm Заглавие: |
|
|
And0 написа: |
А то не е ли че модераторите решават и тяхното welcome е важно? |
Да, тяхното е решаващото. Сигурно е много приятно да получиш 10 коментара с уелкъм, докато разбереш, че трябва модератора да се изкаже... и той ти казва, че за нищо не ставаш. Готино :)
п.п.
snooper - благодаря. _________________ Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 5:27 pm Заглавие: |
|
|
Абе аз ли се обърках или некъде раздават пари?
:)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
And0
|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 6:44 pm Заглавие: |
|
|
StarFish написа: | And0 написа: |
А то не е ли че модераторите решават и тяхното welcome е важно? |
Да, тяхното е решаващото. Сигурно е много приятно да получиш 10 коментара с уелкъм, докато разбереш, че трябва модератора да се изкаже... и той ти казва, че за нищо не ставаш. Готино :)
|
Mи то за това има теми с правила... Като се прочетат, като се види представянето на още няколко човека, минималното IQ може да доведе до успешно представяне и тълкуване на последвалите коментари. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 6:54 pm Заглавие: |
|
|
Не говорим по принцип - на практика, чети представяне и ще видиш. А честно казано и аз не помня да съм чел темата към представящите се, когато се представях, просто хората обикновено не четат такива работи... и хелпа на виндоуса не съм си чел също... _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Вто Фев 13, 2007 7:15 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | От къде може да знаеш, че човека със 150 мнения, който ти коментира работата, не е приет? |
Същност можеш, но малко "сложно". Влизаш в "Потребителски групи" горе, после си избираш конкрентата група за която ти трябва информация и там гледаш узърите в групата, а.к.а приетите в конкретния форум......
Аз също съм засичал някой хора да се объркват и да се вслушват в "недотам разумни" съвети, но пък съм доста анти идеята да се лепят пагони "кой какъв къде е"...
Макар че, ние майче и без да се пишем кой какъв е си се знаем? :) Едва ли някой ще каже "Да. Знам го. Свръх добър в 3Дто е snooper." :)
Демек един такъв евентуален "ранг" би направил разлика само пред представящи се, нови хора...
Щом до момента обаче форума съществува, развива се, има нови хора който днес са любители, утре вече са по-добри, и по-добри и по... значи всичко си е на мястото? _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|