Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 11:41 am Заглавие: |
|
|
Strahotia, charactera i bike-a sa prosto 6+ basi, leko napomnjat na edin personaj ot "Full Throttle". Chakam s neturpenie filmcheto :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 11:59 am Заглавие: |
|
|
Джови! Без коментар! Ти си знаеш! :) Thumbs up! _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 12:24 pm Заглавие: |
|
|
hehehe ti za tva li se otdade na rokerski jivot a :)
prou4vane i analizirane na sredata :) za film ? :)
Bravo DJOVKATA velikolepni sa stanali (KAKTO VINAGI) neshtata kurti mivki toia roker
P.S. Sega stopliam zashto se beshe zato4il liatoto na osamoten ostrov ;) _________________ Естетиката на инжинера и естетиката на архитекта са свързани в симбиоза, но първата от тях търпи бурен разцвет, а втората мъчително деградира.
LE CORBUSIER |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Fantomas

Регистриран на: 04 Мар 2004 Мнения: 148 Местожителство: Нинджанската империя
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 2:14 pm Заглавие: |
|
|
Първо ме изкефи в cgtalk-a после загрях ,че е твое - ***** :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 2:39 pm Заглавие: |
|
|
Нооого ви мерси за хубавите думи, как да не се амбицира човек няма:) Е почнах като Йода да пиша даже:")
Бетовен, за метала - принципно метала зависи от две неща и по важното е енвайърмента така че като рефлектва ХДР винаги се получава убедителен метал. в случая ( както и принципно за метал ) използвам текстура за да смеся два шейдъра - рефлективния за където се предплага че най често се докосва с нещо, отворени и достъпни повърхности етц, и по-матовия - мръсотията, която се събира в дълбоките гънки и недостъпни места, която не отразява много много пъти по малко (демек не отразява) За метал няма значение почти каква ти е текстурата дифузната, тя вкарва само лек свят тъй като повечето е отражение. А второто нещо, което е важно за метала, нямам представа кое съм имам предвид сега като препрочитам:))))
Синнъре, аз лятото бях в отшелничество само и само за да видя колко дълга може да ми стане брадата без никой да ми се смее:) отговорът е - винаги се намира някой да ти се смее дори и да си в отшелничество:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 5:35 pm Заглавие: |
|
|
:)))))))) M DAAAAAA a i kupishta idioti ne te ostavixa na mira v ot4elni4estvoto ti :) _________________ Естетиката на инжинера и естетиката на архитекта са свързани в симбиоза, но първата от тях търпи бурен разцвет, а втората мъчително деградира.
LE CORBUSIER |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Silvi~e.

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 5:49 pm Заглавие: |
|
|
SINNER написа: | :)))))))) M DAAAAAA a i kupishta idioti ne te ostavixa na mira v ot4elni4estvoto ti :) |
he he he:) znam za kakvo govorish :D
Jovi prekrasni sa :)
s. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 6:11 pm Заглавие: |
|
|
WOW! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Фев 21, 2007 8:48 pm Заглавие: |
|
|
_________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 2:58 am Заглавие: |
|
|
Мерси на всички. Малко по-голям рендер:
бтв, забравих да спомена че моторът не е текстуриран като хората, а с прожекция от камерата специално за този рендер. Също и ригът е правен ексклузивно и набързо, на няколко места даже се виждат проблеми като зацикли човек. Дофът е с няакакъв външен филтър, а маската за дофа е правена по една древна технология на Bio - мапва се цялата сцена с един градиент с бяла точка където искаш да ти е фокал поинта. Рендвано е в главния щаб на В-рей с 1.5 мисля. Сорри за флъда:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 3:35 am Заглавие: |
|
|
Otlichna rabota. Concept, materiali, render. Strashni. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vrabchev

|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 11:25 am Заглавие: |
|
|
DOF-а от самото начало ми направи много добро впечатление. Camera map-а също си е класика, а в този случай е невероятен. Както вече казах, просто няма какво да се каже. _________________ www.vrabchev.com
www.slideman.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 4:27 pm Заглавие: |
|
|
Браво дуд!!!, само 2 неща ме мъчат.
* веждите върху лентата. не е чак толкова картуун че да влезе в "контекста" ?
* сложи едно жило на тая дясна ръкохватка! :))) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Фев 23, 2007 8:42 pm Заглавие: |
|
|
тенкс мен:) абе знаеш колко се мъчих с тея жила...ама квото и да правя, става много сложно за анимиране а и това жило трбява да отива в спирачния апарат, който не съществува. Много бих искал да го сложа но си слагам таралеж в гащите и го зарязах. А за веждите...сигурно си прав, ти си Н-тия който го казва и ще го обмисля:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Съб Фев 24, 2007 4:51 pm Заглавие: mm |
|
|
много готино стилизирани типаж и декор, пожелавам ти хъса да ги превърнеш във филм ;) и ако имаш нужда от помощ, да кажеш, а не както е BG-традицията - сам вкъщи да си го правиш ;) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|