Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
D3im05

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 7:45 pm Заглавие: |
|
|
po princip ne vinagi sum na mnenieto na velinov no tozi put mislq kato nego .
" Ако тези злекомпозирани, и посни работи харесват на болшинството, то аз нямам нищо против! " _________________ Metro 2033 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Нед Фев 25, 2007 8:51 pm Заглавие: |
|
|
Лаишко мнение: Този тип работи са ми извън кръгозора, определено когато се опре до деформация важи правилото прави квото искаш стига да е убедително, това че тези неща не ме грабват не означава че нямат стойност, просто деформацията ми се вижда леко хаотична и самоцелна(което можее и да е търсеният ефект) цветовете са сурови (което пък може да е цел) въобще субективна работа ми е мнението. НО в тея неща има композиция (имат си център може би само втората малко зависва) има движение и емоция. Май имаме професионална деформация към излъсканите картинки:)) Ако тези неща бяха порядъчно "излъскани" всички щяхме да ги одобрим, да не забравяме обаче че когато стане дума за живопис Личното усещане на автора е на преден план а публиката си избира какво да хареса (ярък пример са наивистите).
Все пак не всички сме фенове на Кандински (тоя пич просто хич го не кльопам).:)))
Като извод: Много скрит потенциал има в тези неща, ако автора направи компромис със себе си (което не е желателно или задължително а само хипотеза) и ги поуспокои цветово (което пък е възможно да ги убие) може би публиката ще и е по лесно да ги "захапе":)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|