Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
VenomBGR

|
Пуснато на: Сря Мар 21, 2007 9:50 pm Заглавие: |
|
|
Мен ме е яд че дадох 4500, с тия пари едно wacom-че intos 3 a3 wide като на Ryan Church щях да си взема, още си бия главата в стената от яд, а и ново pc щеше да има :(( на ти акъл амбиции, така става като си заслепен от лъжи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 12:39 pm Заглавие: |
|
|
Аз не се оплаквам от обучението, предвид, че попаднах на много добър преподавател. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
VenomBGR

|
Пуснато на: Чет Мар 22, 2007 2:34 pm Заглавие: |
|
|
Аз учих режисура, щях да запиша и production concept art ако имаше но няма. Първата година бях при Дочо Боджаков и си останах доволен, втората година обаче го смениха и стана много зле. Да не говорим сега какво е там не стига че 3000 бона на година а и няма практика никаква, като стаж. Като цяло никаква организация няма. Имам познат който учи в usa и по думите му няма база за сравнение. С една дума, готини преподаватели скапан директор, срещу още малко пари чоек навън може да се обучи. Специално за рисуването не вярвам че в академията или което и да е даскало може да се научи. Ммного ни е остаряла системата, то шега шега ама напоследък бая хора вече сами се обучават. Имаше една много хубава приказка това което ти можеш да си го направиш никой неможе да ти го направи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|