Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
epixs

Регистриран на: 02 Фев 2007 Мнения: 1492 Местожителство: с. Добри дол - в центъра
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Вто Мар 27, 2007 1:14 am Заглавие: |
|
|
хм... абе и аз съм с IntuoA4... оптимален си е наистина...
наскоро обаче взе да ми се появява някакво досадно проблемче - маркерът на мишката в определени повиции на екрана "играе" - някой имал ли го е този проблем?.. не знам - чудя се дали е нещо софтуерно или се е бъгнал самият таблет... някакви идеи? _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Мар 27, 2007 1:38 am Заглавие: |
|
|
Bio написа: | Аре пак офтопик... дайте да обсъдим таблетите. А другите марки заслужават ли си или само Wacom са добри? |
a stiga be hora.... az se ebavah s VECHNATA tema za tabletite a vie si pomislihte che seriozno go kazvam, lele... gubite forma. Shame! _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Мар 27, 2007 2:00 am Заглавие: |
|
|
piker написа: | хм... абе и аз съм с IntuoA4... оптимален си е наистина...
наскоро обаче взе да ми се появява някакво досадно проблемче - маркерът на мишката в определени повиции на екрана "играе" - някой имал ли го е този проблем?.. не знам - чудя се дали е нещо софтуерно или се е бъгнал самият таблет... някакви идеи? |
tableta se smushtava ot blizost s CRT monitor. Sashto taka niakoi el. uredi sashto mogat da predizvikat smushtenia v signala ako sa v blizost. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Мар 27, 2007 9:55 am Заглавие: |
|
|
Bio написа: | tableta se smushtava ot blizost s CRT monitor. Sashto taka niakoi el. uredi sashto mogat da predizvikat smushtenia v signala ako sa v blizost. |
дам, нека добавя към списъка и качеството на захранващия блок на цунцунтера, който също може много да влияе _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piker

|
Пуснато на: Вто Мар 27, 2007 10:21 am Заглавие: |
|
|
мммм едва ли - току що го пробвах на работа - същия шит - ще го нося в адком _________________ брадато българче. с пушка. автоматична. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|