Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Azirafel

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 5:15 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | а второто-нарочно избрах това място за контраст между красивото девойче,и буклуците изотзадзе :Р |
А какво искаш да по/кажеш с този контраст? :)
Иначе това:
с някои уговорки е в правилната посока. Успех. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 8:48 pm Заглавие: |
|
|
Azirafel написа: | Цитат: | а второто-нарочно избрах това място за контраст между красивото девойче,и буклуците изотзадзе :Р |
Иначе това:
ами контраст между красиво и грозно (според мен тя е красива,и буклуците отзад,може да излзиат хубаво на снимка но са си гадни[особено на живощ]) между чисто мръсно..това искам да покажа-колко е гадно тва кише с буклуците,още повече с хубава дама отпред,което засилва грознотата им
@Snooper: "Мда, евалата, дваесе и пет точки рейтинг Б само от мене имаш. "
хах,направо мислех да се хвърля на земята да се изкъртя от смях 20-30 минути,ама нямам време.друг път,на някой още по-оригинален лаф :)
С пожелания за по-колоритни и креативни лафове.
Аз _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 9:29 pm Заглавие: |
|
|
Ти (фешън)моделче май беше нещо... _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
e388

|
Пуснато на: Сря Мар 28, 2007 9:32 pm Заглавие: |
|
|
Много от снимките ми хареса ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kdjenev

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 8:44 am Заглавие: |
|
|
Azirafel написа: | Цитат: | а второто-нарочно избрах това място за контраст между красивото девойче,и буклуците изотзадзе :Р |
Иначе това:
И аз не съм от разбирачите, но да кажа че на този кадър кожата на мацката (която е наистина мноо яка) ми стои нещо не ми се ще да използувам тази дума "мъртвешки". Може да се светне малко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 10:23 am Заглавие: |
|
|
последно:
пич, научи се да снимаш, научи какво е идея, композиция, осветление (как да го избираш или как да го построиш)
после и да научиш ретуш и да не научиш все тая, ако в кадъра има стойност, щото добрите фотографи не винаги са и добри ретушери
от няколкото представяния до сега не си мръднал
тука няма охкания и ахкания по мацката или по твоите мършави рамена, тъй че ще трябва да се потрудиш по другото _________________ и един шоколад увива мармота в станиол |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 12:03 pm Заглавие: |
|
|
kdjenev написа: | Azirafel написа: | Цитат: | а второто-нарочно избрах това място за контраст между красивото девойче,и буклуците изотзадзе :Р |
Иначе това:
И аз не съм от разбирачите, но да кажа че на този кадър кожата на мацката (която е наистина мноо яка) ми стои нещо не ми се ще да използувам тази дума "мъртвешки". Може да се светне малко. |
да е по-светла или да е по-сатурирана(т.е. по-наситен цвят) защото при втория случай не ми харесва че..някак си не стои яко с тревата...
@mim:пич,земи си агресивния тон и се фърли от някой мост
харесвам си и рамената и мацката,ти си ахкай колкото искаш
 _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rostislav

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 12:10 pm Заглавие: |
|
|
Продавай и записвай курс...за манекени _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:04 pm Заглавие: |
|
|
cutepoison написа: |
@mim:пич,земи си агресивния тон и се фърли..... |
"пича" е женско .... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:13 pm Заглавие: |
|
|
по-правилно е "пичът" е женско/женски
:)
Rostislav:нямам време заради училището,а и пари ми трябват,иначе имах доста предложения в тази насока,договори,агенции и т.н.
но нищо не ми пречи да седя и от 2та края на обектива,след като харесвам резултатите си,самия аз а и поне по 1 човек на снимка-значи съм постигнал желаната експресия :) _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
paniccontrol_86

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:13 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | cutepoison написа: |
@mim:пич,земи си агресивния тон и се фърли..... |
"пича" е женско .... |
ko be6e ' leviqt pat ''
Rostislav написа: |
Продавай и записвай курс...за манекени |
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kdjenev

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:14 pm Заглавие: |
|
|
cutepoison написа: |
да е по-светла или да е по-сатурирана(т.е. по-наситен цвят) защото при втория случай не ми харесва че..някак си не стои яко с тревата...
Това трябва сам да прицениш, може да се дръпне малко циана, да има малко по телесен тон лицето. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:17 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:24 pm Заглавие: |
|
|
На тоз кадър оригинална можем ли да го видим? _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wi-flip-ff

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:29 pm Заглавие: |
|
|
cutepoison написа: | но нищо не ми пречи да седя и от 2та края на обектива,след като харесвам резултатите си,самия аз а и поне по 1 човек на снимка-значи съм постигнал желаната експресия :) |
ако тва ти е идеята по-добре се откажи изобщо от фотографията и си стой само от едната страна на обектива(от предната).
аз лично не мога да разбера или си с мега самочувствието или никога не си виждал качествени фотографии, или изобщо нямаш никъв вкус, щом толко мн държиш на безидейните си кадри и не позволяваш един съвет да ти се даде. _________________ http://pulnej.blogspot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:35 pm Заглавие: |
|
|
Преувеличавате мУади гуспудине... наиш колко е хубаво да си млад и бесен... питай мене бе ;)
Според мене щом са е фанал има мегдан за развитие ама си зависи от спортния му инат а не от демонстрацията на характер :) _________________ "You cannot cheat form. Form is not a vehicle for content. It is the content." PETER CHUNG |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cutepoison

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:49 pm Заглавие: |
|
|
напротив..много държа на съвти и критика,но не с тоя тон на тази мим..някво бахти агресията,се едно съм виновен че не съм роден научен...
не съм със самочуствие..фотографията ми е от най-слабите и нови измерения на визуалните дейности ,с които се занимавам(говоря за дизайн,рисуване и пр.)
дори апарата не е мой,а на хубавото момиче от снимките :)
ето тази снимка,която сте "цитирали" няколко пъти,с житото (знам че не е жито) я бях пуснал във еидн форум,и там с най-премерен и спокоен тон ми предложиха много неща,показаха ми точно кое е грешно и не седи хубаво,дори една редакция,и научих супер много за самата снимка,и съм мног одоволен.
отколкото тук "пич,спри да еди кво си" "пич продавай"..хах,май не съм аз този с голямото самочуствие... _________________ http://www.redvertex.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Rostislav

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:49 pm Заглавие: |
|
|
cutepoison написа: | по-правилно е "пичът" е женско/женски
:)
Rostislav:нямам време заради училището,а и пари ми трябват,иначе имах доста предложения в тази насока,договори,агенции и т.н.
но нищо не ми пречи да седя и от 2та края на обектива,след като харесвам резултатите си,самия аз а и поне по 1 човек на снимка-значи съм постигнал желаната експресия :) |
Парите ще ги имаш след като си продадеш техниката която явно не ти е нужна. _________________ :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 3:34 pm Заглавие: |
|
|
cutepoison написа: | напротив..много държа на съвти и критика,но не с тоя тон на тази мим..някво бахти агресията,се едно съм виновен че не съм роден научен...
не съм със самочуствие..фотографията ми е от най-слабите и нови измерения на визуалните дейности ,с които се занимавам(говоря за дизайн,рисуване и пр.)
дори апарата не е мой,а на хубавото момиче от снимките :)
ето тази снимка,която сте "цитирали" няколко пъти,с житото (знам че не е жито) я бях пуснал във еидн форум,и там с най-премерен и спокоен тон ми предложиха много неща,показаха ми точно кое е грешно и не седи хубаво,дори една редакция,и научих супер много за самата снимка,и съм мног одоволен.
отколкото тук "пич,спри да еди кво си" "пич продавай"..хах,май не съм аз този с голямото самочуствие... |
Cry some more... boo-foooooking-hoo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kliment
|
Пуснато на: Чет Мар 29, 2007 3:48 pm Заглавие: |
|
|
Kliment написа: |  |
|