Graphilla.com :: Преглед на тема - фотография..

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

фотография..
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Azirafel

МнениеПуснато на: Сря Мар 28, 2007 5:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
а второто-нарочно избрах това място за контраст между красивото девойче,и буклуците изотзадзе :Р

А какво искаш да по/кажеш с този контраст? :)

Иначе това:

с някои уговорки е в правилната посока. Успех. :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
cutepoison

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Мар 28, 2007 8:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Azirafel написа:
Цитат:
а второто-нарочно избрах това място за контраст между красивото девойче,и буклуците изотзадзе :Р

Иначе това:

ами контраст между красиво и грозно (според мен тя е красива,и буклуците отзад,може да излзиат хубаво на снимка но са си гадни[особено на живощ]) между чисто мръсно..това искам да покажа-колко е гадно тва кише с буклуците,още повече с хубава дама отпред,което засилва грознотата им

@Snooper: "Мда, евалата, дваесе и пет точки рейтинг Б само от мене имаш. "

хах,направо мислех да се хвърля на земята да се изкъртя от смях 20-30 минути,ама нямам време.друг път,на някой още по-оригинален лаф :)

С пожелания за по-колоритни и креативни лафове.
Аз
ники михайлов

МнениеПуснато на: Сря Мар 28, 2007 9:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ти (фешън)моделче май беше нещо...
e388

Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Сря Мар 28, 2007 9:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много от снимките ми хареса ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kdjenev

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 8:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Azirafel написа:
Цитат:

Иначе това:

И аз не съм от разбирачите, но да кажа че на този кадър кожата на мацката (която е наистина мноо яка) ми стои нещо не ми се ще да използувам тази дума "мъртвешки". Може да се светне малко.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mim

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 10:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

последно:
пич, научи се да снимаш, научи какво е идея, композиция, осветление (как да го избираш или как да го построиш)
после и да научиш ретуш и да не научиш все тая, ако в кадъра има стойност, щото добрите фотографи не винаги са и добри ретушери

от няколкото представяния до сега не си мръднал
тука няма охкания и ахкания по мацката или по твоите мършави рамена, тъй че ще трябва да се потрудиш по другото
cutepoison

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 12:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kdjenev написа:
Azirafel написа:
Цитат:

Иначе това:

И аз не съм от разбирачите, но да кажа че на този кадър кожата на мацката (която е наистина мноо яка) ми стои нещо не ми се ще да използувам тази дума "мъртвешки". Може да се светне малко.

да е по-светла или да е по-сатурирана(т.е. по-наситен цвят) защото при втория случай не ми харесва че..някак си не стои яко с тревата...

@mim:пич,земи си агресивния тон и се фърли от някой мост

харесвам си и рамената и мацката,ти си ахкай колкото искаш

Rostislav

Местожителство: PLOVDIV

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 12:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Продавай и записвай курс...за манекени
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cutepoison написа:

@mim:пич,земи си агресивния тон и се фърли.....

"пича" е женско ....
cutepoison

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

по-правилно е "пичът" е женско/женски

:)

Rostislav:нямам време заради училището,а и пари ми трябват,иначе имах доста предложения в тази насока,договори,агенции и т.н.
но нищо не ми пречи да седя и от 2та края на обектива,след като харесвам резултатите си,самия аз а и поне по 1 човек на снимка-значи съм постигнал желаната експресия :)
paniccontrol_86

Местожителство: burgas

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
cutepoison написа:

@mim:пич,земи си агресивния тон и се фърли.....

"пича" е женско ....
ko be6e ' leviqt pat ''
Rostislav написа:

Продавай и записвай курс...за манекени

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
kdjenev

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cutepoison написа:

да е по-светла или да е по-сатурирана(т.е. по-наситен цвят) защото при втория случай не ми харесва че..някак си не стои яко с тревата...

Това трябва сам да прицениш, може да се дръпне малко циана, да има малко по телесен тон лицето.
Върнете се в началото
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ники михайлов

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На тоз кадър оригинална можем ли да го видим?
wi-flip-ff

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cutepoison написа:
но нищо не ми пречи да седя и от 2та края на обектива,след като харесвам резултатите си,самия аз а и поне по 1 човек на снимка-значи съм постигнал желаната експресия :)

ако тва ти е идеята по-добре се откажи изобщо от фотографията и си стой само от едната страна на обектива(от предната).

аз лично не мога да разбера или си с мега самочувствието или никога не си виждал качествени фотографии, или изобщо нямаш никъв вкус, щом толко мн държиш на безидейните си кадри и не позволяваш един съвет да ти се даде.
ники михайлов

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Преувеличавате мУади гуспудине... наиш колко е хубаво да си млад и бесен... питай мене бе ;)
Според мене щом са е фанал има мегдан за развитие ама си зависи от спортния му инат а не от демонстрацията на характер :)
cutepoison

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

напротив..много държа на съвти и критика,но не с тоя тон на тази мим..някво бахти агресията,се едно съм виновен че не съм роден научен...
не съм със самочуствие..фотографията ми е от най-слабите и нови измерения на визуалните дейности ,с които се занимавам(говоря за дизайн,рисуване и пр.)

дори апарата не е мой,а на хубавото момиче от снимките :)

ето тази снимка,която сте "цитирали" няколко пъти,с житото (знам че не е жито) я бях пуснал във еидн форум,и там с най-премерен и спокоен тон ми предложиха много неща,показаха ми точно кое е грешно и не седи хубаво,дори една редакция,и научих супер много за самата снимка,и съм мног одоволен.

отколкото тук "пич,спри да еди кво си" "пич продавай"..хах,май не съм аз този с голямото самочуствие...
Rostislav

Местожителство: PLOVDIV

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 1:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cutepoison написа:
по-правилно е "пичът" е женско/женски

:)

Rostislav:нямам време заради училището,а и пари ми трябват,иначе имах доста предложения в тази насока,договори,агенции и т.н.

Парите ще ги имаш след като си продадеш техниката която явно не ти е нужна.
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 3:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

cutepoison написа:
напротив..много държа на съвти и критика,но не с тоя тон на тази мим..някво бахти агресията,се едно съм виновен че не съм роден научен...
не съм със самочуствие..фотографията ми е от най-слабите и нови измерения на визуалните дейности ,с които се занимавам(говоря за дизайн,рисуване и пр.)

дори апарата не е мой,а на хубавото момиче от снимките :)

ето тази снимка,която сте "цитирали" няколко пъти,с житото (знам че не е жито) я бях пуснал във еидн форум,и там с най-премерен и спокоен тон ми предложиха много неща,показаха ми точно кое е грешно и не седи хубаво,дори една редакция,и научих супер много за самата снимка,и съм мног одоволен.

отколкото тук "пич,спри да еди кво си" "пич продавай"..хах,май не съм аз този с голямото самочуствие...

Cry some more... boo-foooooking-hoo
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Kliment

Местожителство: Новогорци

МнениеПуснато на: Чет Мар 29, 2007 3:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kliment написа:
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети