Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
2S384U

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 3:55 am Заглавие: |
|
|
ima li tuk neshto ili na men samo mi se privijda:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 5:55 am Заглавие: |
|
|
Има ма иска още бачкане. Не мое очакваш чак такова взиране от ората:)) Ма за тоа таргет мое и да е куул нинам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 2:29 pm Заглавие: |
|
|
нещо ми бяга баланса и незнам каде да пипна... _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 2:29 pm Заглавие: |
|
|
*къде ... упс:) _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 2:42 pm Заглавие: |
|
|
Ми точно тия две букви могат доста да разиграят огледално...... и не само в такъв металургичен вариант :) Дерзай ;)) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
2S384U

|
Пуснато на: Вто Апр 24, 2007 3:40 pm Заглавие: |
|
|
хаха, да, те бяха огледални всъщност и съвсем беше трудно разпознаването... иначе за металургичноста ме кефи определението:)) верно прилича на изрязана плака. ще почвам нова идея май... _________________ "Най-добрите дизайнерски решения са прости, защото не съдържат елементи, които не са необходими... и съдържат необходимите елементи по начин, който изглежда логичен."
¬ƒŒ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|