Graphilla.com :: Преглед на тема - нубзито вс професорката

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

нубзито вс професорката
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Zing

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 5:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

мисля че ти си жената на Капитана ?
И правят мисловен и цветен спам на почивки - редуват червени и зелени вълни, когато се роди малкото капитанче всичко ще е синьо :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Morty

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 5:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз пък се кефя на зеленото. а относно коментарите - ми аз видях сайта на момичето, работите й ми говорят напълно достатъчно.
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 5:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

profesor moshe nik написа:
Evil_flower написа:
- ако трябва да ми свършиш нещу по
работа няма да ти имам доверие, щото явно не
знаеш кое е на добро ниво и кое не.....

Сибила,това ми прозвуча гадно... най-малко защото не е истина.

to4no pa teb ne iskam da obida s ni6to, 6ot si fecka.....

....

..... аз направих чудесни неща, които в последствие отпаднаха, въпреки, 4е бяха ододбрени и харесани. и защо отпаднаха? - защото се оказа, че другите дизайнери не могат да се придържат към стила ми.... мисля, че беше необходимо съвсем малко усилие от страна на другите да следват моята стилистика, но шеф-екипа прецени на своя глава според мен, че по-добре по-ниско качество и малко усилия, отколкото следване на новата визия и малко повече прецизност от страна на екипа...

NOX написа:
Toku 6to obidi ostanalite artisti, koito ba4kaha (i prdyljavat da ba4kat) po viziqta, 4e sa myrzelivi, nedostaty4no talantlivi i niskoka4estveni...

....ама, че шибана ситуация се получава сега!?! NOX, защо така упорито настояваш, че съм се опитвала да ви обиждам?

аз реших да споделя конкретен пример по думите му. имах предвид едно, то излезе някакво, съффсем друго....

ако съм засегнала колеги, искрено се извинявам.
не съм целяла това...

bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 5:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Morty написа:
аз пък се кефя на зеленото. а относно коментарите - ми аз видях сайта на момичето, работите й ми говорят напълно достатъчно.

/offtopic
така е. но това не й дава право да се праи на пет и половина.
отделно ич и не я знам ква е на живо, та фара не ме боли от тва че била свежарка. аз само чета кво пише. /не ме друса мене тая дискусия, просто споделям мнение =))/
velinov

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 6:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да ве - Т'ва зелено 'съкс'! ;))) Професорката е много устата, но треа да я познаваш, за да не и се връзваш. В противес случей найстина е леко дразнещо, но тук вече става въпрос за диагноза... ;)))

В интерес на истината този форум не е от шарените. Цветни буквета, емотикони, картинки в подписите и излишно оририналничене в постовете са ми като трън в очите.

Иначе инфантата е много добра, като художник!
Върнете се в началото
LOC

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 6:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе Сибило(туиии е професорката), верно си мноо досадна-кефиш мъ щи дзънна :D :D :D
Каква е таз тема бре? Ще ме побъркате :D :D :D
както каза бат Велинов- тряа да я познавате за да и се радвате на изказванията така както аз

а от другата страна на тая тема...всеки има право на мнение нали? Ае сега някой да ми каже че не беше права тя точно в тая ситуация! Това че и тя е поствала глупости е вярно(вярно е и че тя не го е правила в темата си за представяне което пък съвсем ви обягна в случея)-ама това прави ли изказването и по-малко точно?

пп: тая работа с BOLD-ването почна да ме кефи мноо :D :D :D :D :D :D

ппп: кво тряа да направя че и за мене да има тема бре? чувствам се някак....по-малко важен от колкото знам със абсолютна неповторима сигурност че съм...на какво прилича тва? :'(
drazen
депутат

Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 6:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а бе я оставете жена ми намира ве нуб неаш ли си друга работа та се хващаш с глупости въри си рисуай или кот там имаш да прайш чудо голямо че сибила си казала мнението или че писала с зелено- мноо сте дребнави бе хора бахти. нема да промените нищо само мявкате кат некви фусти а може да вършите толкова много други неща- примерно си драпате топките там дет не въ сърби

:D :D :D :D
drazen
депутат

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 6:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

fatwalker написа:
мисля че ти си жената на Капитана ?
И правят мисловен и цветен спам на почивки - редуват червени и зелени вълни, когато се роди малкото капитанче всичко ще е синьо :)))

dude WTF? she's my wife you idiom how many times do I have to say it????
LOC

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 6:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

@drazen-такаааа.....защитихме жена ти...сега кво ше правим?
ае на билярд и текила тая вечер?
drazen
депутат

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 6:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не моа човек имам работа ама може да дойш вкъщи да ми пречиш
LOC

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 6:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

к...значи ще се видим след час
nub

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 8:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

drazen написа:
а бе я оставете жена ми намира ве нуб неаш ли си друга работа та се хващаш с глупости въри си рисуай или кот там имаш да прайш чудо голямо че сибила си казала мнението или че писала с зелено- мноо сте дребнави бе хора бахти. нема да промените нищо само мявкате кат некви фусти а може да вършите толкова много други неща- примерно си драпате топките там дет не въ сърби

Пич жената не жената. Найщ ли пък мене колко ми е през.
Аз и праа евалата за таланта. Но и права забележка за тона.
И мно други хора са видели тая хава. Ако сички почнеме да се коментираме така щото сме инфантилни наеш ли къде ше му излезе края,а знаеш ли ме мене колко съм инфантилен? Не, и не би трябвало да ти дреме щото тва не е идеята тук. Идеята е да има градивна критика с толеранс. Аде зеленото го остай, ма коментарите са крайни и субективни в многото случай. Ако целта е да се здухваме взаимно просто земи направи некв веб лейаут и го боцни в представяне ако реша така мое те здухам че нема се сетиш да пипнеш повече веб.
И от това кво ще стана по-богат ли?
Личната оценка трябва да се поукротява, тва съм казал аз.Аргументация тре да има след тва Обективна.Тва е ако искаш да помогнеш на човека. Ако не искаш по добре мълчи, безмислено е да
показваш колко си по.
В спора се ражда истината ма спора не е мерене на инструменти.
И това как се изказваш не е маловажно, а пък ако човек се научи да си дава мнението внимателно това може да му донесе само ползи.
Върнете се в началото
Demon_Hunter

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 10:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nub написа:
drazen написа:

Пич жената не жената. Найщ ли пък мене колко ми е през.
Аз и праа евалата за таланта. Но и права забележка за тона.
И мно други хора са видели тая хава. Ако сички почнеме да се коментираме така щото сме инфантилни наеш ли къде ше му излезе края,а знаеш ли ме мене колко съм инфантилен? Не, и не би трябвало да ти дреме щото тва не е идеята тук. Идеята е да има градивна критика с толеранс. Аде зеленото го остай, ма коментарите са крайни и субективни в многото случай. Ако целта е да се здухваме взаимно просто земи направи некв веб лейаут и го боцни в представяне ако реша така мое те здухам че нема се сетиш да пипнеш повече веб.
И от това кво ще стана по-богат ли?
Личната оценка трябва да се поукротява, тва съм казал аз.Аргументация тре да има след тва Обективна.Тва е ако искаш да помогнеш на човека. Ако не искаш по добре мълчи, безмислено е да
показваш колко си по.
В спора се ражда истината ма спора не е мерене на инструменти.
И това как се изказваш не е маловажно, а пък ако човек се научи да си дава мнението внимателно това може да му донесе само ползи.

Абсолютно съм съгласен с теб относно казаното,особенно за тона.
Morty

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 10:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

"И това как се изказваш не е маловажно, а пък ако човек се научи да си дава мнението внимателно това може да му донесе само ползи."

Ето тук няма как да не се съглася, наистина. Колкото на кой кого е жена ...... аз да взема да вкарам 4-годишната ми дъщеря в графиките, мноооогооооо е добра, наистина.
ma4u4a

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 11:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре де, стана ясно кой какво е искал или не искал да каже.
Отдавна.
Какво има да се чопли още?

бу.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
SIMPLI

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 11:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

зеленото!
:-)
Върнете се в началото
nub

МнениеПуснато на: Пон Май 07, 2007 11:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

SIMPLI написа:
зеленото!
:-)

А за зеленото, човек който работи с цветове трябва да го дразни отровно зелния цвят. Едно време имаше точно толкоа гнусно зелено темпера Спaнчевци, която освен че се спичаше ултра бързо и миришеше
супер гадно (остро) я ползвахме да правим мръсни номерца на даскалите. Та ние си бъркахме зеленото, даскала по живопис ни забраняваше да ползваме "дифолтни" цветове.
Та земи го бръкни тва зелено малко.
Тва е гадното зилену,което ако не целото в болд не гаднее толкова:))
#758D42
#93B349
#91C242

И малко предложения за небрутални(но странни) колори:
#7096A0
#848DB3
#857E65
#855C5A

А аз съм убдеден, че ако искаш да си цветна можеш да избереш супер цвят който хем да ти задоволи желанието за различност хем да не ни "избива зъбите":))
Върнете се в началото
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Вто Май 08, 2007 12:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ам червено(унуй хубавото яркото)?!?!?!То бочи зъркели!!!!

Бе не ви знам, мен не ме дразни как пише нит квото и да било...работата е там че примерно ако е написала няква глупост аз няма да я послушам ама някой може сляпо да се метне на думите и отиде коня в ряката...нали във всеки коментар тряя да разбереш кой скри ракетите, да си извлечеш туй дет на тебе ти е от полза за качването на левъли, стига да има нещо вярно все пак....а вече кой как го написал не мисля че е толкова важно...с зелено, с кармазъ или надменно или там квот ще да е,мен лично не ме интересува..................бе деа знам ся и аз ко се бъркам хм
:)

btw карайте си се на спокойствие....забавно е!
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Вто Май 08, 2007 1:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

te tova e cvqt!
tova toje

i posle obqsnqvai che ne si zavar4ik...
Demon_Hunter

МнениеПуснато на: Вто Май 08, 2007 1:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

EmPATHy_hr написа:
Ам червено(унуй хубавото яркото)?!?!?!То бочи зъркели!!!!

Бе не ви знам, мен не ме дразни как пише нит квото и да било...работата е там че примерно ако е написала няква глупост аз няма да я послушам ама някой може сляпо да се метне на думите и отиде коня в ряката...нали във всеки коментар тряя да разбереш кой скри ракетите, да си извлечеш туй дет на тебе ти е от полза за качването на левъли, стига да има нещо вярно все пак....а вече кой как го написал не мисля че е толкова важно...с зелено, с кармазъ или надменно или там квот ще да е,мен лично не ме интересува..................бе деа знам ся и аз ко се бъркам хм
:)

btw карайте си се на спокойствие....забавно е!

Не,аз официално се обявявам за фен на изказванията ти..... :D:D:D:D:D
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Страница 2 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети