Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Zing
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 5:05 pm Заглавие: |
|
|
мисля че ти си жената на Капитана ?
И правят мисловен и цветен спам на почивки - редуват червени и зелени вълни, когато се роди малкото капитанче всичко ще е синьо :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 5:08 pm Заглавие: |
|
|
аз пък се кефя на зеленото. а относно коментарите - ми аз видях сайта на момичето, работите й ми говорят напълно достатъчно. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 5:13 pm Заглавие: |
|
|
profesor moshe nik написа: | Evil_flower написа: | profesor moshe nik написа: | - ако трябва да ми свършиш нещу по
работа няма да ти имам доверие, щото явно не
знаеш кое е на добро ниво и кое не..... |
Сибила,това ми прозвуча гадно... най-малко защото не е истина. |
to4no pa teb ne iskam da obida s ni6to, 6ot si fecka..... |
....
profesor moshe nik написа: | profesor moshe nik написа: |
..... аз направих чудесни неща, които в последствие отпаднаха, въпреки, 4е бяха ододбрени и харесани. и защо отпаднаха? - защото се оказа, че другите дизайнери не могат да се придържат към стила ми.... мисля, че беше необходимо съвсем малко усилие от страна на другите да следват моята стилистика, но шеф-екипа прецени на своя глава според мен, че по-добре по-ниско качество и малко усилия, отколкото следване на новата визия и малко повече прецизност от страна на екипа... |
NOX написа: | Toku 6to obidi ostanalite artisti, koito ba4kaha (i prdyljavat da ba4kat) po viziqta, 4e sa myrzelivi, nedostaty4no talantlivi i niskoka4estveni... |
....ама, че шибана ситуация се получава сега!?! NOX, защо така упорито настояваш, че съм се опитвала да ви обиждам?
аз реших да споделя конкретен пример по думите му. имах предвид едно, то излезе някакво, съффсем друго....
ако съм засегнала колеги, искрено се извинявам.
не съм целяла това... |
_________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 5:15 pm Заглавие: |
|
|
Morty написа: | аз пък се кефя на зеленото. а относно коментарите - ми аз видях сайта на момичето, работите й ми говорят напълно достатъчно. |
/offtopic
така е. но това не й дава право да се праи на пет и половина.
отделно ич и не я знам ква е на живо, та фара не ме боли от тва че била свежарка. аз само чета кво пише. /не ме друса мене тая дискусия, просто споделям мнение =))/ _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
velinov

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 6:16 pm Заглавие: |
|
|
Да ве - Т'ва зелено 'съкс'! ;))) Професорката е много устата, но треа да я познаваш, за да не и се връзваш. В противес случей найстина е леко дразнещо, но тук вече става въпрос за диагноза... ;)))
В интерес на истината този форум не е от шарените. Цветни буквета, емотикони, картинки в подписите и излишно оририналничене в постовете са ми като трън в очите.
Иначе инфантата е много добра, като художник! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 6:39 pm Заглавие: |
|
|
абе Сибило(туиии е професорката), верно си мноо досадна-кефиш мъ щи дзънна :D :D :D
Каква е таз тема бре? Ще ме побъркате :D :D :D
както каза бат Велинов- тряа да я познавате за да и се радвате на изказванията така както аз :Р
а от другата страна на тая тема...всеки има право на мнение нали? Ае сега някой да ми каже че не беше права тя точно в тая ситуация! Това че и тя е поствала глупости е вярно(вярно е и че тя не го е правила в темата си за представяне което пък съвсем ви обягна в случея)-ама това прави ли изказването и по-малко точно?
пп: тая работа с BOLD-ването почна да ме кефи мноо :D :D :D :D :D :D
ппп: кво тряа да направя че и за мене да има тема бре? чувствам се някак....по-малко важен от колкото знам със абсолютна неповторима сигурност че съм...на какво прилича тва? :'( _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 6:39 pm Заглавие: |
|
|
а бе я оставете жена ми намира ве нуб неаш ли си друга работа та се хващаш с глупости въри си рисуай или кот там имаш да прайш чудо голямо че сибила си казала мнението или че писала с зелено- мноо сте дребнави бе хора бахти. нема да промените нищо само мявкате кат некви фусти а може да вършите толкова много други неща- примерно си драпате топките там дет не въ сърби
:D :D :D :D _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

Регистриран на: 18 Фев 2005 Мнения: 726 Местожителство: a special place inside my head, they give free drinks there :)
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 6:41 pm Заглавие: |
|
|
fatwalker написа: | мисля че ти си жената на Капитана ?
И правят мисловен и цветен спам на почивки - редуват червени и зелени вълни, когато се роди малкото капитанче всичко ще е синьо :))) |
dude WTF? she's my wife you idiom how many times do I have to say it???? _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 6:43 pm Заглавие: |
|
|
@drazen-такаааа.....защитихме жена ти...сега кво ше правим?
ае на билярд и текила тая вечер? _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
drazen депутат

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 6:45 pm Заглавие: |
|
|
не моа човек имам работа ама може да дойш вкъщи да ми пречиш _________________ Sticking feathers up your butt DOES NOT make you a chicken! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LOC

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 6:49 pm Заглавие: |
|
|
к...значи ще се видим след час _________________ ...I'm an idiot!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 8:53 pm Заглавие: |
|
|
drazen написа: | а бе я оставете жена ми намира ве нуб неаш ли си друга работа та се хващаш с глупости въри си рисуай или кот там имаш да прайш чудо голямо че сибила си казала мнението или че писала с зелено- мноо сте дребнави бе хора бахти. нема да промените нищо само мявкате кат некви фусти а може да вършите толкова много други неща- примерно си драпате топките там дет не въ сърби
:D :D :D :D |
Пич жената не жената. Найщ ли пък мене колко ми е през.
Аз и праа евалата за таланта. Но и права забележка за тона.
И мно други хора са видели тая хава. Ако сички почнеме да се коментираме така щото сме инфантилни наеш ли къде ше му излезе края,а знаеш ли ме мене колко съм инфантилен? Не, и не би трябвало да ти дреме щото тва не е идеята тук. Идеята е да има градивна критика с толеранс. Аде зеленото го остай, ма коментарите са крайни и субективни в многото случай. Ако целта е да се здухваме взаимно просто земи направи некв веб лейаут и го боцни в представяне ако реша така мое те здухам че нема се сетиш да пипнеш повече веб.
И от това кво ще стана по-богат ли?
Личната оценка трябва да се поукротява, тва съм казал аз.Аргументация тре да има след тва Обективна.Тва е ако искаш да помогнеш на човека. Ако не искаш по добре мълчи, безмислено е да
показваш колко си по.
В спора се ражда истината ма спора не е мерене на инструменти.
И това как се изказваш не е маловажно, а пък ако човек се научи да си дава мнението внимателно това може да му донесе само ползи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 10:48 pm Заглавие: |
|
|
nub написа: | drazen написа: | а бе я оставете жена ми намира ве нуб неаш ли си друга работа та се хващаш с глупости въри си рисуай или кот там имаш да прайш чудо голямо че сибила си казала мнението или че писала с зелено- мноо сте дребнави бе хора бахти. нема да промените нищо само мявкате кат некви фусти а може да вършите толкова много други неща- примерно си драпате топките там дет не въ сърби
:D :D :D :D |
Пич жената не жената. Найщ ли пък мене колко ми е през.
Аз и праа евалата за таланта. Но и права забележка за тона.
И мно други хора са видели тая хава. Ако сички почнеме да се коментираме така щото сме инфантилни наеш ли къде ше му излезе края,а знаеш ли ме мене колко съм инфантилен? Не, и не би трябвало да ти дреме щото тва не е идеята тук. Идеята е да има градивна критика с толеранс. Аде зеленото го остай, ма коментарите са крайни и субективни в многото случай. Ако целта е да се здухваме взаимно просто земи направи некв веб лейаут и го боцни в представяне ако реша така мое те здухам че нема се сетиш да пипнеш повече веб.
И от това кво ще стана по-богат ли?
Личната оценка трябва да се поукротява, тва съм казал аз.Аргументация тре да има след тва Обективна.Тва е ако искаш да помогнеш на човека. Ако не искаш по добре мълчи, безмислено е да
показваш колко си по.
В спора се ражда истината ма спора не е мерене на инструменти.
И това как се изказваш не е маловажно, а пък ако човек се научи да си дава мнението внимателно това може да му донесе само ползи. |
Абсолютно съм съгласен с теб относно казаното,особенно за тона. _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 10:56 pm Заглавие: |
|
|
"И това как се изказваш не е маловажно, а пък ако човек се научи да си дава мнението внимателно това може да му донесе само ползи."
Ето тук няма как да не се съглася, наистина. Колкото на кой кого е жена ...... аз да взема да вкарам 4-годишната ми дъщеря в графиките, мноооогооооо е добра, наистина. _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ma4u4a

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 11:20 pm Заглавие: |
|
|
Добре де, стана ясно кой какво е искал или не искал да каже.
Отдавна.
Какво има да се чопли още? _________________ Без паника!
Всичко излиза извън контрол по реда си!
бу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 11:21 pm Заглавие: |
|
|
зеленото!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 11:46 pm Заглавие: |
|
|
SIMPLI написа: | зеленото!
:-) |
А за зеленото, човек който работи с цветове трябва да го дразни отровно зелния цвят. Едно време имаше точно толкоа гнусно зелено темпера Спaнчевци, която освен че се спичаше ултра бързо и миришеше
супер гадно (остро) я ползвахме да правим мръсни номерца на даскалите. Та ние си бъркахме зеленото, даскала по живопис ни забраняваше да ползваме "дифолтни" цветове.
Та земи го бръкни тва зелено малко.
Тва е гадното зилену,което ако не целото в болд не гаднее толкова:))
#758D42
#93B349
#91C242
И малко предложения за небрутални(но странни) колори:
#7096A0
#848DB3
#857E65
#855C5A
А аз съм убдеден, че ако искаш да си цветна можеш да избереш супер цвят който хем да ти задоволи желанието за различност хем да не ни "избива зъбите":)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 12:57 am Заглавие: |
|
|
Ам червено(унуй хубавото яркото)?!?!?!То бочи зъркели!!!!
Бе не ви знам, мен не ме дразни как пише нит квото и да било...работата е там че примерно ако е написала няква глупост аз няма да я послушам ама някой може сляпо да се метне на думите и отиде коня в ряката...нали във всеки коментар тряя да разбереш кой скри ракетите, да си извлечеш туй дет на тебе ти е от полза за качването на левъли, стига да има нещо вярно все пак....а вече кой как го написал не мисля че е толкова важно...с зелено, с кармазъ или надменно или там квот ще да е,мен лично не ме интересува..................бе деа знам ся и аз ко се бъркам хм
:)
btw карайте си се на спокойствие....забавно е! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 1:02 am Заглавие: |
|
|
te tova e cvqt!
tova toje
i posle obqsnqvai che ne si zavar4ik... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Demon_Hunter
|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 1:03 am Заглавие: |
|
|
EmPATHy_hr написа: | Ам червено(унуй хубавото яркото)?!?!?!То бочи зъркели!!!!
Бе не ви знам, мен не ме дразни как пише нит квото и да било...работата е там че примерно ако е написала няква глупост аз няма да я послушам ама някой може сляпо да се метне на думите и отиде коня в ряката...нали във всеки коментар тряя да разбереш кой скри ракетите, да си извлечеш туй дет на тебе ти е от полза за качването на левъли, стига да има нещо вярно все пак....а вече кой как го написал не мисля че е толкова важно...с зелено, с кармазъ или надменно или там квот ще да е,мен лично не ме интересува..................бе деа знам ся и аз ко се бъркам хм
:)
btw карайте си се на спокойствие....забавно е! |
Не,аз официално се обявявам за фен на изказванията ти..... :D:D:D:D:D _________________ penetrating radiation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|