Graphilla.com :: Преглед на тема - Я да видим кой иска да остане и да живее във Вулгария.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Я да видим кой иска да остане и да живее във Вулгария.
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  

Я да видим кой иска да остане и да живее във Вулгария.
Стига бе, тук е мегаяко.
57%
 57%  [ 22 ]
Мале мила омазахме се яко.
42%
 42%  [ 16 ]
Общо гласове : 38

Автор Съобщение
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Май 16, 2007 6:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Чакай, че забравих - по света като фалираш с 4 000 000 Е - хлоп ключалката и няма да видиш бял ден повече в живота си :)) И ще се замислиш сериозно като ти дойде далаверата на ума......

Тоя пендел има две поршета и къщи за 1млн лева, а мен ме гърчиха един месец за един кирлив потребителски кредит, и само да закаснея с ден за вноската и се почва с тормоза, къде си, що не плащаш и т.н........ Болен съм, с температура - Съжаляваме, трябва да намерите начин да си внесете вностака! Хахахаахах, как тия дето все пак успяват да ги съдят все са болни.... трябва да стане като в училище - три отсъствия от делото ти - служебна загуба и айде зад решетките :))))))))) Ще но отеснеят затворите :)))))))) Ххахааха

Няма равен аршин и работата се задалбочава все повече и повече :)) Оня ден едва не катастрофирах щото две педерасчета закъсняваха за Планет и ме изблъскаха от пътя пред очите на полицаите пред СУ на кръстовището!!! Тва като видя в онея предавания за полицеиските преследвания как 6 коли гонят един пиян шофьор и се просълзявам :)) И мечтая кога тук ще стана свеидетел на такова нещо :))))))

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bio

МнениеПуснато на: Сря Май 16, 2007 7:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми ето на, толкова е просто. Избираш какво искаш и го правиш. Избираш къде искаш да отидеш и отиваш. Повечето хора обаче избират негативизма и предпочитат да обсъждат какво не искат и къде не искат да бъдат. Аз предлагам да обърнем темата и всеки да каже какво ИСКА а не какво не иска, Къде иска да отиде и защо :)
Дими

МнениеПуснато на: Сря Май 16, 2007 7:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хехе :) "Дилъри има насякъде!" :) Това само хора които не ползват услугите им могат да го кажат :)

dreamer, ти обаче не си "еоод" нали? :) На "еоод" едно от основните му готини неща са че няма отговорността на "ЕТ"-то. Но това, както вече казах, е друга тема.

За другото - ти как мислиш - ако ще се хвана да пребоядисвам пейката в парка - дали няма да съм се сетил за някои неща? Като например че така както аз си я боядисвам утре някой може да я боядише с друг цвят, примерно? Или да я направи по-яка? Или много по-зле...
Това е цвета на свободата. Ако си наистина уверен в идеята си я развиваш до край...
Иначе то може и някой да събере 50 кофи с лайна и да ги изсипе отгоре ... Може, ако някой е убеден че това е яко ... и му се събират 50 кофи с лайна у тях преди тва... И си убеден в идеята си - никаква Егида и никаква полиция няма да те спре да го направиш. Баси - та ти със седмици ще си складирал лайна, човече! :)

Сори за примера ама.. ако детето ти боледува често като малко - ще го заебеш ли "понеже само го лекуваш, а то все се чупи"? ...

И пак сори за примера ама - дали на Ботев/Левски/Че не са им казали че "няма смисъл"? ... Не сравнявам себе си с тях! Но това са умове които са били доста непримирми и са вярвали в духовни неща. Ние в настощето, учейки се от тях, би трябвало да ги задминаваме като успехи, а не да ги имаме за недостижими ...

ПП: Подкрепям иницятивата на Био :)
zka

Местожителство: Берлин

МнениеПуснато на: Сря Май 16, 2007 8:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аз искам всички хубави пожелания да ми се сбъдват:) И да не работя повече в Аляска:)) Сигурен съм, че 50% от това е напълно изпълнимо :) Незнам какво не и харесвате на България, топло лято, хубава зима, прекрасни жени :)) Къде ше бягате ве ей?!
nub

МнениеПуснато на: Сря Май 16, 2007 8:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пичове, гледам убаво ви е в "България", говорите за Левски и Ботев.
Бравос.
Я са да дигнат ръка тези които:
Не са запознати с процеса на "връщане" при обществените и др.тип поръчки.
Не са запознати с процеса по осъждане на престъпник. И колко е ефективен по родните земи.
Не са виждали автопарка които се разхожда по улиците, обитаван все по скоро не от мутри а от синчета и дъщерички на номенклатурния пролетарият.
Не са виждали палатите на "политическите елити".
Не са чували за "престъпно усвояване на еврофондове".
Не са се качвали на Адски транспорт последните 2 години.
Убедедени са, че шефовете на предприятия от комунизма и бивши сътрудници и видни деятели на Държавна сигурност са наказани за престъпленията си и нямат бизнес който просперира.
Не са запознати с Приватизацията и и в частност Българския модел на приватизация.
Не са виждали полицай да взима подкуп.
Не са ходили на пазара с надеждата да не бъдат ковнати в кантара или прецакани.
Не са пропадали в улична дупка.
...........

Мисля, че говоренето за тва което искам игнорираики реалността, която ме заобикаля е меко казано лудост.
Да минем по-нагоре по стълбичката.
Мислите ли че някой ви дава избор като вдига ценните?
(Държавата би трябвало да наблюдава този прцес и да го държи в допустима норма.)
Някой пита ли ви искате ли да влезете в ЕУ?
Въобще някой от вас наясно ли е, че нищо не знаете за законите които се коват в парламента преди да бъдат гласувани и че едва ли има начин да избегнете тоягата преди да ви халоса по главата?
Аз за себе си вече съм решил.
Никакъв шанс няма да дам на който и да било български "политик" да
забогатява на мой гръб.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Дими

МнениеПуснато на: Сря Май 16, 2007 8:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кажи сега, ама го кажи чесно! :)
Ако ти имаше същото имане (или поне сходно) с това на хората които цитира, придобито по "легален" начин, с работата ти... и смешките с "кантарите по пазара, дупките по улиците" ги нямаше... Щеше ли да си доволен, спокоен, щастлив...?
nub

МнениеПуснато на: Сря Май 16, 2007 10:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Дими написа:
Кажи сега, ама го кажи чесно! :)
Ако ти имаше същото имане (или поне сходно) с това на хората които цитира, придобито по "легален" начин, с работата ти... и смешките с "кантарите по пазара, дупките по улиците" ги нямаше... Щеше ли да си доволен, спокоен, щастлив...?

А ти как мислиш?
Бизнеса не се развива на данни свързани с ако.
Истината е, че реалноста се създава от хората, хората правят средата и щом хората са доволни от тази среда (било тя политическа и икономическа) значи средата е добра за тях.
И ако единицата човек не може да се приспособи към тази реалност той я отхвърля и търси алтернатива.
Ако адаптацията означава да си сменя всичките принципи на работа естествено е да не съм съгласен и да търся алтернатива.
Въпрос на човек е. Някой са щастливи да имат пари, да карат ултра скъпи коли и да живеят зад 5 метра дувар с охрана и камери на всеки ъгъл. Аз не си представям успеха в такава форма:) и явно тук ми се къса връзката с БЕГЕ бизнес мечтата:)))
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Сря Май 16, 2007 10:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кажи Нубе накъде ще запрашиш, къде е спасението според теб? ;)
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Сря Май 16, 2007 10:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

В момента не мисля трезво...НО АКО всички в БГ са като хората от моя роден"шибан град" село Г.О. бих взел една картечница и чийт за безкрайни муниции и ще гледам да направя 1947594753753475 хедшота преди да ми свърши хеалт-а..........кретенията ходи по хората нали знаете......................#@#$#@$@#%$%^%^#^#^&$%&.........:)
Върнете се в началото
Bio

МнениеПуснато на: Сря Май 16, 2007 10:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

виждам че цари положителната нагласа :)
snooper
Mountain Wolf

Местожителство: под небето

МнениеПуснато на: Сря Май 16, 2007 11:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хубаво бре, Нуби, аз не мога да разбера - къде би ти било добре и защо не си вече там? :)

Прав е Био, не трябва да минаваме в крайности - иди, поживей, виж... приятели емигранти имам много от различни професии и поколения, ала не бих искал да съм на мястото на никого от тях, просто гледам да не им разправям много много как си живеем тук, защото се дразнят и ги хваща носталгията... Е го, аз самия стягам куфарите идния месец да поснимам в щатско и да ти кажа - не изгарям от нетърпение, но живи и здрави ще ида да разгледам там, после пак съм си тук, а после защо не в Перу... Не знам, може би не те разбирам, защото през нито един ден не съм искал да се бях родил някакъв друг, освен Българин.

www.VerticalShot.com
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
nub

МнениеПуснато на: Сря Май 16, 2007 11:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ми тва е хубаво бе. Щом толкова хора искат да си живеят в БГ:))
Аз просто споделям решение.
Естествено че и за мен приоритет е разходката(тоест двойния стандарт) но като цяло ако имам късмета да намеря това което ми трябва драсвам.
Щото свърших с оптимизма и чакането да ни оправат отдавна.
Върнете се в началото
EmPATHy_hr

Местожителство: Tangent Universe

МнениеПуснато на: Сря Май 16, 2007 11:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bio написа:
виждам че цари положителната нагласа :)

хехехе...:))))
Аз съм много положителен чевек!Но не харесвам някой работи в БГ-пийпъла......ми да кажем с една дума МАНТАЛИТЕТА....аре да не изброявам всичко.Щом хората са фъкд-ъп значи и "милата родина" е фъкд-ъп и следователно не бих живял в "милата родина"

Моята реалност някък си не съвпада с реалната реалност!!!

Дето хищника вика"shit happens"....баси щом той мисли че е шит ми чи и хепънс...някъв ейлиън дет му пръсват главата накрая на филма вика шит хепънс...еми ебаси...филма да не е сниман в БГ....ми май не...аааааааа....ш се ходи на луната ми се струва...май май
Върнете се в началото
sumo

Местожителство: Люлин...

МнениеПуснато на: Сря Май 16, 2007 11:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sujalyavam za maimunicata, ama tuk nyakoi slojil shiban phonetic.
Nubi, mai nyama smisul da se habish. Vinagi shte ima oblucheni tipove kato nyakoi hora...
Siguren sum, che na praseto mu e dobre v kochinata, prosto zashtoto ne znae po-dobro. A i to ne iska poveche - stiga mu, dori ne - haresva mu da se vurgalia v laincata i da mu plyushtiat ushicjkite ot kef kato mu nasipyat pomiikata.

Vseki si gi reshava tia neshta v sebe si, znam che ti e bolno, ama ne znam kakva polza..., dori i da namerish takiva, koito imat sushtoto useshtane kum sveta. Az s udovolstvie te podkrepyam, no tova na teb v sushtnost ne ti e nujno.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
RG®

МнениеПуснато на: Чет Май 17, 2007 9:49 am    Заглавие: ! Отговорете с цитат

Ако бях онзи, дето не трябва да му се споменава името, тази тема бих я затрил!

Окончателно!

И много сериозни последствия биха последвали за всеки, публикувал такава тема!
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Май 17, 2007 9:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Мда :( Някой ще казва ли още нещо?
Върнете се в началото
deffecto

МнениеПуснато на: Чет Май 17, 2007 10:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

важното е да има емоция... тавана винаги ще го има навън, тук човек може да построи империя... лошото е, че повечето хора тук са честни, а знаете за първия милион :) аз оставам ТУК, достатъчно ми е да знам, че ВИНАГИ мога да тръгна ако реша + вече нищо не пречи човек да си бие камшика за 2-3 дена в близките държави... не е ли така? обичам родината, мразя държавата, кво да праиш...
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Май 17, 2007 10:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

deffecto написа:
важното е да има емоция... тавана винаги ще го има навън, тук човек може да построи империя... лошото е, че повечето хора тук са честни, а знаете за първия милион :) аз оставам ТУК, достатъчно ми е да знам, че ВИНАГИ мога да тръгна ако реша + вече нищо не пречи човек да си бие камшика за 2-3 дена в близките държави... не е ли така? обичам родината, мразя държавата, кво да праиш...

Амин. :) Ииии предлагам с това да приключим. :) Поне резултата от анкетата не е супер отчайващ... поне за мен де.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети