Предишната тема :: Следващата тема |
Я да видим кой иска да остане и да живее във Вулгария. |
Стига бе, тук е мегаяко. |
|
57% |
[ 22 ] |
Мале мила омазахме се яко. |
|
42% |
[ 16 ] |
|
Общо гласове : 38 |
|
Автор |
Съобщение |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 6:47 pm Заглавие: |
|
|
Чакай, че забравих - по света като фалираш с 4 000 000 Е - хлоп ключалката и няма да видиш бял ден повече в живота си :)) И ще се замислиш сериозно като ти дойде далаверата на ума......
Тоя пендел има две поршета и къщи за 1млн лева, а мен ме гърчиха един месец за един кирлив потребителски кредит, и само да закаснея с ден за вноската и се почва с тормоза, къде си, що не плащаш и т.н........ Болен съм, с температура - Съжаляваме, трябва да намерите начин да си внесете вностака! Хахахаахах, как тия дето все пак успяват да ги съдят все са болни.... трябва да стане като в училище - три отсъствия от делото ти - служебна загуба и айде зад решетките :))))))))) Ще но отеснеят затворите :)))))))) Ххахааха
Няма равен аршин и работата се задалбочава все повече и повече :)) Оня ден едва не катастрофирах щото две педерасчета закъсняваха за Планет и ме изблъскаха от пътя пред очите на полицаите пред СУ на кръстовището!!! Тва като видя в онея предавания за полицеиските преследвания как 6 коли гонят един пиян шофьор и се просълзявам :)) И мечтая кога тук ще стана свеидетел на такова нещо :)))))) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 7:08 pm Заглавие: |
|
|
Ми ето на, толкова е просто. Избираш какво искаш и го правиш. Избираш къде искаш да отидеш и отиваш. Повечето хора обаче избират негативизма и предпочитат да обсъждат какво не искат и къде не искат да бъдат. Аз предлагам да обърнем темата и всеки да каже какво ИСКА а не какво не иска, Къде иска да отиде и защо :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 7:20 pm Заглавие: |
|
|
хехе :) "Дилъри има насякъде!" :) Това само хора които не ползват услугите им могат да го кажат :)
dreamer, ти обаче не си "еоод" нали? :) На "еоод" едно от основните му готини неща са че няма отговорността на "ЕТ"-то. Но това, както вече казах, е друга тема.
За другото - ти как мислиш - ако ще се хвана да пребоядисвам пейката в парка - дали няма да съм се сетил за някои неща? Като например че така както аз си я боядисвам утре някой може да я боядише с друг цвят, примерно? Или да я направи по-яка? Или много по-зле...
Това е цвета на свободата. Ако си наистина уверен в идеята си я развиваш до край...
Иначе то може и някой да събере 50 кофи с лайна и да ги изсипе отгоре ... Може, ако някой е убеден че това е яко ... и му се събират 50 кофи с лайна у тях преди тва... И си убеден в идеята си - никаква Егида и никаква полиция няма да те спре да го направиш. Баси - та ти със седмици ще си складирал лайна, човече! :)
Сори за примера ама.. ако детето ти боледува често като малко - ще го заебеш ли "понеже само го лекуваш, а то все се чупи"? ...
И пак сори за примера ама - дали на Ботев/Левски/Че не са им казали че "няма смисъл"? ... Не сравнявам себе си с тях! Но това са умове които са били доста непримирми и са вярвали в духовни неща. Ние в настощето, учейки се от тях, би трябвало да ги задминаваме като успехи, а не да ги имаме за недостижими ...
ПП: Подкрепям иницятивата на Био :) _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zka

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 8:23 pm Заглавие: |
|
|
аз искам всички хубави пожелания да ми се сбъдват:) И да не работя повече в Аляска:)) Сигурен съм, че 50% от това е напълно изпълнимо :) Незнам какво не и харесвате на България, топло лято, хубава зима, прекрасни жени :)) Къде ше бягате ве ей?! _________________ http://www.fourplus.bg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 8:28 pm Заглавие: |
|
|
Пичове, гледам убаво ви е в "България", говорите за Левски и Ботев.
Бравос.
Я са да дигнат ръка тези които:
Не са запознати с процеса на "връщане" при обществените и др.тип поръчки.
Не са запознати с процеса по осъждане на престъпник. И колко е ефективен по родните земи.
Не са виждали автопарка които се разхожда по улиците, обитаван все по скоро не от мутри а от синчета и дъщерички на номенклатурния пролетарият.
Не са виждали палатите на "политическите елити".
Не са чували за "престъпно усвояване на еврофондове".
Не са се качвали на Адски транспорт последните 2 години.
Убедедени са, че шефовете на предприятия от комунизма и бивши сътрудници и видни деятели на Държавна сигурност са наказани за престъпленията си и нямат бизнес който просперира.
Не са запознати с Приватизацията и и в частност Българския модел на приватизация.
Не са виждали полицай да взима подкуп.
Не са ходили на пазара с надеждата да не бъдат ковнати в кантара или прецакани.
Не са пропадали в улична дупка.
...........
Мисля, че говоренето за тва което искам игнорираики реалността, която ме заобикаля е меко казано лудост.
Да минем по-нагоре по стълбичката.
Мислите ли че някой ви дава избор като вдига ценните?
(Държавата би трябвало да наблюдава този прцес и да го държи в допустима норма.)
Някой пита ли ви искате ли да влезете в ЕУ?
Въобще някой от вас наясно ли е, че нищо не знаете за законите които се коват в парламента преди да бъдат гласувани и че едва ли има начин да избегнете тоягата преди да ви халоса по главата?
Аз за себе си вече съм решил.
Никакъв шанс няма да дам на който и да било български "политик" да
забогатява на мой гръб. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 8:57 pm Заглавие: |
|
|
Кажи сега, ама го кажи чесно! :)
Ако ти имаше същото имане (или поне сходно) с това на хората които цитира, придобито по "легален" начин, с работата ти... и смешките с "кантарите по пазара, дупките по улиците" ги нямаше... Щеше ли да си доволен, спокоен, щастлив...? _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 10:20 pm Заглавие: |
|
|
Дими написа: | Кажи сега, ама го кажи чесно! :)
Ако ти имаше същото имане (или поне сходно) с това на хората които цитира, придобито по "легален" начин, с работата ти... и смешките с "кантарите по пазара, дупките по улиците" ги нямаше... Щеше ли да си доволен, спокоен, щастлив...? |
А ти как мислиш?
Бизнеса не се развива на данни свързани с ако.
Истината е, че реалноста се създава от хората, хората правят средата и щом хората са доволни от тази среда (било тя политическа и икономическа) значи средата е добра за тях.
И ако единицата човек не може да се приспособи към тази реалност той я отхвърля и търси алтернатива.
Ако адаптацията означава да си сменя всичките принципи на работа естествено е да не съм съгласен и да търся алтернатива.
Въпрос на човек е. Някой са щастливи да имат пари, да карат ултра скъпи коли и да живеят зад 5 метра дувар с охрана и камери на всеки ъгъл. Аз не си представям успеха в такава форма:) и явно тук ми се къса връзката с БЕГЕ бизнес мечтата:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 10:30 pm Заглавие: |
|
|
Кажи Нубе накъде ще запрашиш, къде е спасението според теб? ;) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 10:49 pm Заглавие: |
|
|
В момента не мисля трезво...НО АКО всички в БГ са като хората от моя роден"шибан град" село Г.О. бих взел една картечница и чийт за безкрайни муниции и ще гледам да направя 1947594753753475 хедшота преди да ми свърши хеалт-а..........кретенията ходи по хората нали знаете......................#@#$#@$@#%$%^%^#^#^&$%&.........:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 10:53 pm Заглавие: |
|
|
виждам че цари положителната нагласа :) _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
snooper Mountain Wolf

Регистриран на: 15 Фев 2004 Мнения: 3408 Местожителство: под небето
|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 11:02 pm Заглавие: |
|
|
Хубаво бре, Нуби, аз не мога да разбера - къде би ти било добре и защо не си вече там? :)
Прав е Био, не трябва да минаваме в крайности - иди, поживей, виж... приятели емигранти имам много от различни професии и поколения, ала не бих искал да съм на мястото на никого от тях, просто гледам да не им разправям много много как си живеем тук, защото се дразнят и ги хваща носталгията... Е го, аз самия стягам куфарите идния месец да поснимам в щатско и да ти кажа - не изгарям от нетърпение, но живи и здрави ще ида да разгледам там, после пак съм си тук, а после защо не в Перу... Не знам, може би не те разбирам, защото през нито един ден не съм искал да се бях родил някакъв друг, освен Българин. _________________ You're born, you live, and then you die. Unfortunately, too many people miss that middle part.
www.VerticalShot.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nub

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 11:25 pm Заглавие: |
|
|
Ми тва е хубаво бе. Щом толкова хора искат да си живеят в БГ:))
Аз просто споделям решение.
Естествено че и за мен приоритет е разходката(тоест двойния стандарт) но като цяло ако имам късмета да намеря това което ми трябва драсвам.
Щото свърших с оптимизма и чакането да ни оправат отдавна. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
EmPATHy_hr

Регистриран на: 01 Сеп 2006 Мнения: 1171 Местожителство: Tangent Universe
|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 11:28 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | виждам че цари положителната нагласа :) |
хехехе...:))))
Аз съм много положителен чевек!Но не харесвам някой работи в БГ-пийпъла......ми да кажем с една дума МАНТАЛИТЕТА....аре да не изброявам всичко.Щом хората са фъкд-ъп значи и "милата родина" е фъкд-ъп и следователно не бих живял в "милата родина"
Моята реалност някък си не съвпада с реалната реалност!!!
Дето хищника вика"shit happens"....баси щом той мисли че е шит ми чи и хепънс...някъв ейлиън дет му пръсват главата накрая на филма вика шит хепънс...еми ебаси...филма да не е сниман в БГ....ми май не...аааааааа....ш се ходи на луната ми се струва...май май |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sumo

|
Пуснато на: Сря Май 16, 2007 11:49 pm Заглавие: |
|
|
Sujalyavam za maimunicata, ama tuk nyakoi slojil shiban phonetic.
Nubi, mai nyama smisul da se habish. Vinagi shte ima oblucheni tipove kato nyakoi hora...
Siguren sum, che na praseto mu e dobre v kochinata, prosto zashtoto ne znae po-dobro. A i to ne iska poveche - stiga mu, dori ne - haresva mu da se vurgalia v laincata i da mu plyushtiat ushicjkite ot kef kato mu nasipyat pomiikata.
Vseki si gi reshava tia neshta v sebe si, znam che ti e bolno, ama ne znam kakva polza..., dori i da namerish takiva, koito imat sushtoto useshtane kum sveta. Az s udovolstvie te podkrepyam, no tova na teb v sushtnost ne ti e nujno. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 9:49 am Заглавие: ! |
|
|
Ако бях онзи, дето не трябва да му се споменава името, тази тема бих я затрил!
Окончателно!
И много сериозни последствия биха последвали за всеки, публикувал такава тема! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 9:58 am Заглавие: |
|
|
Мда :( Някой ще казва ли още нещо? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
deffecto
|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 10:01 am Заглавие: |
|
|
важното е да има емоция... тавана винаги ще го има навън, тук човек може да построи империя... лошото е, че повечето хора тук са честни, а знаете за първия милион :) аз оставам ТУК, достатъчно ми е да знам, че ВИНАГИ мога да тръгна ако реша + вече нищо не пречи човек да си бие камшика за 2-3 дена в близките държави... не е ли така? обичам родината, мразя държавата, кво да праиш... _________________ Върнете се в началото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Май 17, 2007 10:03 am Заглавие: |
|
|
deffecto написа: | важното е да има емоция... тавана винаги ще го има навън, тук човек може да построи империя... лошото е, че повечето хора тук са честни, а знаете за първия милион :) аз оставам ТУК, достатъчно ми е да знам, че ВИНАГИ мога да тръгна ако реша + вече нищо не пречи човек да си бие камшика за 2-3 дена в близките държави... не е ли така? обичам родината, мразя държавата, кво да праиш... |
Амин. :) Ииии предлагам с това да приключим. :) Поне резултата от анкетата не е супер отчайващ... поне за мен де. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|